Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

diablo 2

zdravim všechny,v noci jsem zkoušel sat a nešel mi ani bulsat ani c+nl,nevite nějaka změna předevčirem vše v poho,dik

buky
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: diablo 2

Asi se čeká na ďáblo 3 :lookaround: ,tanto přístup byl i na rev 2,3-Také nebyla AU,stále se čekalo,tak že nic nového pod sluncem.Nebo jsi čekal něco jinné??Vždyť co tam jde,nic moc a byli zde prognózy na Conax,asi jim došli peníze.Za tu cenu můžete mít kartu CS+SKY Link,nebo na rok Digi a nebo až bude u UPC předplacenka si je zaplatit.Duo Labs mně zklamali,od dob oukejíčka(rev 2.2),nic moc,bohužel! Rv :laughing:

zzaner
Registrace: 9/2006

do včera jelo vše v pohodě bulhaři au,holand po dopsani taky ok,od rana ani tuk

buky

diablo 2 zzaner a buky/

Vystrašenost je pozor hrozná,t.j. tak hodinu před smrtí :bigeyes:
Tak ,aby bylo jasno kamarádi v diable 2 jede vše a ok včetně C+NL a C+Franc na ASTRA1 19,2E koplet i s HD programy na francouzech.Dále na hotbirdu JSC sporty,Švýcarské programy všechny včetně HD,Ab sat francouzi také komplet a jede i Bulsatcom včetně HD,to chce Ty keys v Irdetu 2 tam umět jenom dostat,a jestli si neumíte pomoci,né jenom ručo fučo tak si takový modul radší nekupujte,protože kdyby jste ho pak zkoušely náhodou,tak byste zjistili,že v kombinaci s modulem POLSAT ve slotech se dají otevřít i jiné HD a jiné programy o kterých by se Vám ani nezdálo.Radší se starejte o klín své ženy.
Stačí však pak vytáhnout jeden modul ze slotu a je jedno který a Ty programy nejedou,ty jdou pouze v této kombinaci obou modulů .Toť vše a končím,nemám na takovéto blbosti čas.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

hery

vše ostatni jak píšěš mě jede ale irdeto nejde,před chvíli jsem dopsal new key na c+nl,ale nic nejedeto,neni možný že mi irdeto spadlo ani bulsat nejede porad,jinak polsat modul mam taky jen ho musim registrovat tak bys mohl byt konkretnějši,dik

buky

diablo 2

Souhlasím s názorem Heryho, vše bez problémů na Diable 2 jede, je to jen otázka šikovnosti a znalostí co s takovým modulem lze provádět. Jen doplním Heryho, nemá rád Linuxové přístroje. R^

klokan49
Registrace: 4/2006

tak poradte,od toho tady to forum je

buky

Hery

Zdravím,koukám,že máš zase nějaké informace o novinkách,doufám,že se o něco podělíš.Myslíš,že by i Octagon snesl taký nápor,také by mně zajímalo,co ty 2 moduly v symbióze dokážou.V analogu,před dávnýmy sat.roky,něco také existovalo,že by to proniklo i do digitálu.Je vidět,že jsi stále nezmar.Tak ať se ti daří. R^ :)

zzaner

to hery

znal jsem kdysi jednoho samolibého,často opilého občana, který měl podobný způsob komunikačního sebeukájení. Říkali jsme mu Onan.

Kdo je kdo a co je co.

Janik
Registrace: 1/2006

Jinak,Octagon s ďáblem,až tak není 100% OK(ruční zápis klíčů).Toto je ta malá chybička,na jeho jinak vynikajících vlastnostech.Bohužel. :)

zzaner

Janik

Rodinné věci si řešte doma,zde jsme na sat.fóru.Každý mužský potřebuje aby byl mylován jako pes,"dát jemu nažrat a pustit ven." :laughing:

zzaner

nechapu posledni reakci asi nějaký filosof,jinak s janikem souhlas

buky

buky

Už jsem myslel,že je den páteční,ona je teprve středa. :laughing: :laughing: R^ :razz:

zzaner

novy ipnos 0.13 bez irdeto

datura
Registrace: 4/2010

ipnosys 13 a posledni klice bezi irdeto v pohode c+nl,bulsat

bbcman
Registrace: 12/2005