, sekce: freeSAT by Skylink |
|
upc kartaZdravím. Chcem sa spýtať či mi bude fungovať karta od UPC na orton 4060 CX PLUS. Teraz na nom mám (nevhodné slovo) so pštrosom. Zaujala ma ponuka od UPC http://www.tpplus.sk/?p=productsMore&iProduct=27&sName=UPC-Direct--uzatvorenie-zmluvy |
babinec
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 4 |
|
|
RE: upc kartaSkús zavolať na klientské centrum :laughing: :laughing: :laughing: |
Majkee
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 112 |
|
|
RE: upc kartamna tam zaujalo:Mesačný poplatok za Balík Direct HD 0,00 € na 3 mesiace potom 4,58 € (viazanosť 24 mesiacov) To, ze je HD balik 3 mesiace zadarmo pokial viem nikde na strankach nepisu. |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
|
|
RE: upc kartaTeraz som dovolal so zákazníckou linkou UPC, aktuálne informácie od technikov (blondínka prepájala a zisťovala), HD balík nie je možné objednať bez STB, ktorý dodáva UPC - karty sú párované. Ja už sa na tom len zabávam :8) cirkus UPC.SD karty budú vo vlastných prijímačoch fungovať, HD karty sú párované len na UPC prijímač. Toť info od technikov! Tak ako to teda je? |
Majkee
|
|
Majkeeno kedze mas registraciu 04/2010 tak moja odpoved je:skus zavolat este raz, mozno teraz budes komunikovat s brunetkou, a ta sa prepoji na sekretariat riaditela... 15.5 ...a PR vsetko objasni... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: upc kartaRegistráciu na tejto stránke mám len kvôli prechodu UPC Direct na Thor a ich trápnej politike v oblasti DVB-C, ktorej som žiaľ klientom. Keďže neviem, kam sa mám pohnúť ďalej, či prejsť z UPC Digital na Direct, alebo nie a za akých podmienok, zisťujem už dva mesiace, čo a ako - skúsenosti užívateľov, názory atď.Na zákaznícku linku som volal min. 20 krát., generálnemu riaditeľovi UPC som už tiež písal viac krát, odpovede nula bodov, trápne pinkanie si zákazníka a blbečkovanie z ich strany. Teraz platím 20€ za UPC Digital basic, pýtam sa ich, či mi vedia urobiť lepšiu cenu do času, než sa rozhodnem, či sa zasa upísať Digitalu, alebo prejsť na Direct - zas nič, napíšte si žiadosť písomne, alebo akcia na dva roky. Ten kto tvrdí, že sa s nimi dá dohodnúť, nemá pravdu, možno ak, tak v Čechách, nie na Slovensku v Bratislave. Vždy keď zavolám na ich zákaznícku linku, len sa zbytočne vytočím. Keď som tam bol osobne, snáď raz z desiatich pokusov som sa nemusel nasrať a za to som aj pochválil danú zamestnankyňu. |
Majkee
|
|
RE: upc kartaMal by podla mna na nom bezat UPC. Skylin bezi urcite, odskusane. Ale HD Ti na tom urcite nepojde, to nie je HD prijimac. |
koscak
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 460 |
|
|
Majkeeno pokial nechces investovat do vlastneho sat zariadenia a teda vyuzivat Skylink resp Cslink, okrem UPC je na trhu este Magio od T-Com ....netreba vzdy stavit na rovnakeho kona, treba trosku po tom trhu sondovat co a ako... konkurencia existuje, vybrat si musis sam.... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
AlfasexNepochopil si ma, samozrejme, že mi nerobí problém investovať do vlastného zariadenia, či už satelitného, alebo káblového, dokonca aj do vlastného iptv by som investoval, keď by mi nejaká firma vedela splniť moje požiadavky. Najbližšie ponukou kanálov k nim má UPC Direct, ale keď mi nepôjdu HD kanály na mojom zariadení tak je to pasé.Z kombinácie Magio TV, Magio SAT, Orange FiberTV, SATRO, SkyLink, DiGiTV, UPC Direct, UPC Digital je najbližšie k mojim predstavám UPC Direct, len s tým HD to celé Rv Rv Rv To si ma trochu zle odhadol, ale nezazlievam ti to, všetky tieto ponuky mám zmáknuté (možno som ešte na niečo zabudol). |
Majkee
|
|
RE: upc kartaUPC Balík HD a HBO HD fungujú vpohode na každom prijímači.Pred chvílou som aktivoval HBO HD afrčí to jedna radosť obraz sa vôbec nelíši od Sky-linku. R^ :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 740 |
|
|
MajkeeDigi po vypnutí N2 bude musieť začať vysielať v podstatne vyššej kvalite a určite tam pribudnú aj HD programi.Ceny budú mať určite najnižšie.Ale kedy to bude nevie ani pánboh |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
|
|
fsatDnes mi zasa tvrdili, že mi ju neaktivujú/nepredajú bez spárovania s ich HD PVR prijímačom. |
Majkee
|
|
RE: upc kartaMajkee:Ja mám iba kartu.Možno si to podmienili stými čo majú prijímače aby ich menili za HD unich. R^ :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 740 |
|
|
RE: upc kartaPolozil som UPC mailom nasledovne otazky:- da sa zakupit samostatna sluzba satelitnej TV UPC bez zariadenia od UPC? - da sa zakupit sluzba Direct HD aj pre vlastny tuner? - da sa vypovedať sluzba uz pocas viazanosti tak, aby skoncila poslednym mesiacom viazanosti a nie o dalsie 3 mesiace? ODPOVED UPC Dobry den pan ...., tymto reagujeme na Vase otazky: - je mozne si prenajat od nas iba smart kartu a vyuzivat vlastny pristroj (kodovanie je cryptoworks) - sluzba HD sa neda vyuzivat na vlatny box, je potrebne si od nas prenajat nas box s nahravanim - ano, sluzba UPC Direct sa da vypovedat tak aby skoncila v prvy den mesiaci nasledujuceho po mesiaci kedy skoncila viazanost Ostávame s pozdravom a prajeme pekný deň Andrej Brosz Oddelenie služieb zákazníkom UPC BROADBAND SLOVAKIA, s. r. o. Ševčenkova 36 P. O. BOX 216 850 00 Bratislava 5 T: +421 2 59 422 222 F: +421 2 59 422 200 mail: post@upc.sk www.upc.sk |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
RE: upc kartaTeda ked berieme do uvahy, ze preslo 5 dni odo dna spustenia novej sluzby a stale sa presne nevie v centre UPC v podstate nic, tak k tomu uz niet slov.Keby UPC sedelo v Grecku, uz ich vyhadzu v tej zlosti z okna. :))) AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 650 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|