, sekce: DVB-T přijímače |
|
DVB-T antena a analogZdravim,mam mensi dotaz. Chcem kupit DVB-T antenu s rozsahom kanálov: k.6-12 , 21-60. Kedze to chcem rozbocit do viac TV a nemam vsade dvb-t tuner, alebo prijmac, tak ma zaujima ci cez nu chtim aj analogove vysielanie. Vdaka za radu |
Luk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 45 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
|
|
RE: DVB-T antena a analogNo tak v prvom rade by bolo potrebné vedieť, kde bude anténa použitá- lokalita - potom sa dá predpokladať - čo sa tam asi chytí za TV stanice.... a či bude stačiť len jedna anténa, alebo sústava antén a s akým ziskom- keď sústava antén - tak je ich potrebné zlúčiť... aké úrovne majú jednotlivé prijímané stanice - treba to odmerať- to je dôležité potom pre výpočet rozvodu po baráku, aké použiť koax káble, zásuvky atď...je tu otázka aj tá, že na slovensku sa vysielajú Mux-i aj nad 60-tým kanálom... - a ešte veľa ďaťších vecí, ktoré sú nad rámec tohoto fóra...- toto ti chcel davidkriz naznačiť- len treba čítať aj medzi riadkami a sem tam si prečítať o tejto problematike aj sám, lebo napísať , že: Chcem kupit DVB-T antenu s rozsahom kanálov: k.6-12 , 21-60 - je s prepáčením naozaj kravina... :laughing: :laughing: :laughing: |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 374 |
|
|
to: samorostR^ R^ R^O chlp si ma predbehol a napísal si to aj lepše ako ja ... -- a máš pravdu, v dnešnej dobe je "odborníkov"... :laughing: |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 374 |
|
|
@@@@samorostnapsals to pěkně, palec hore R^ @dano01 ano, přesně to vystihls. je to o tom pověstném "chytrému napověz, hloupého trkni. Já už ze zásady nedávám přímé rady, protože to nejde! V tomto oboru ne! Ale z toho co napíšu si chytrý vezme to napovězení, mezi řádky... ten hloupý se začne vztekat a kopat kolem sebe. Tady to byla typická ukázka. @gogo Tvoje výplody nebo doporučení co mám a nemám psát, mne nezajímají... přečti si příspěvky od dodo01 a samorost, možná pochopíš. Ale pochybuju, Ty už máš výhybku přehozenou v tom myšlení... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
|
|
@davidkrizToto vychytralkovo uz nechaj. Nieco od teba sa citat da. No a z vyhybkami sa obrat na nejakeho eissenbonaka, urite tu nejaky je. To, ze ta nieco nezaujima, nie je dovodom k drizdaniu a spamu.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|