, sekce: Příjem satelitů |
|
Ladění Astryna Astře 3 jsem na 11.797 GHz naladil tyto programy: TV Barrandov, Z1, TV JOJ, JOJ Plus, TA3, Discovery, NGC, NGC Wild, Retro Music Television, bebe tv, Viasat Naturea tím jsem skončil, víc programů včetně ČT (12.525) a Skylink. CSlink jsem nechytil...nevíte, kde dělám chybu? :( |
žlab
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 523 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
|
|
re: dodkomajkzadám 12525/V/27500 a nic to nenajde....ostatní stanice na 23,5 jdou |
žlab
|
|
RE: Ladění AstryÓčko na 12168 ti jede?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
re: tomiktak Óčko taky ne |
žlab
|
|
Už si tu nekdo z Vás všimnul,že mu nejdou jen programy s vertikální polarizací? Někde má něco blbě nastavené!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 694 |
|
|
re: Enikmě nejde ani ČT HD a to vysílá v horizontální polarizaci, a taky na 23,5 |
žlab
|
|
@EnikNeboj všimnul, proč myslíš, že jsem se ptal na to óčko..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
re:myslíte, že je to způsobené špatnou montáží? Zapojení komvertorů...nebo ve skříni na chodbě ? |
žlab
|
|
RE: Ladění AstryJe zlé nastavená parabola,alebo je veľký utlm signálu.Idú mu len silné transpondéry,ale kde je ČT, Prima,či STV,Markíza,tam je slabší vyžarovací výkon tr.Už tie percenta na Astre 19,2E boli nízke a čo potom Astra 23,5E?Doladiť parabolu,alebo zístiť,kde je stráta signálu. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
|
|
RE: Ladění AstryMyslíme, že si tam někoho pozvi, protože si nejsme jisti, zda to děláš správně, či máš v pořádku stb.Tohle od stolu vyřešit nejde!! Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
re: miki16montér povídal, že signál je OK. STV, Markíza, JOJ, JOJ plus a další normálně jdou. Jde prakticky vše, kromě těch Čétéček a Óčka a ČT HD :-/ |
žlab
|
|
re: Tomik535asi mi nic jiného nezbyde...ale STB je v richtiku a neladím satelit poprvé. Ale tohle mi fakt nejde do hlavy, proto jsem to napsal sem...fakt to nechápu. |
žlab
|
|
RE: Ladění AstryA koľko percent máš na STV,ak je dosť,tak potom na ČT nemáš zadané spravné parametre,ak nemáš signál,ale aj tak na Astre 19,2 musí byť signal 90-97%, tak niečo nieje OK. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
|
|
RE: Ladění AstryJá bych se zkusil zeptat u sousedů,jestli jim to jde dobře.Pak svůj sat. u nich vyzkoušet,případně funkční sousedův u Tebe.Budeš vědět,kde máš hledat závadu.Jak píšeš,je to první nastavení po celkové změně připojení. |
trew
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 7 |
|
|
RE: Ladění Astryzeptej se sousedu jestli nemaji taky problem |
uai1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 843 |
|
|
re:je to nanic...každopádně všem dík za snahu |
žlab
|
|
RE: Ladění Astrytreba spatné nebo spatne zapojene quatro nebo switch kdyz by neslo nejake pasmo |
uai1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 843 |
|
|
RE: Ladění AstryDuvodu muze byt celkem dost. Jeden muzes zkusit vyloucit napriklad tim, ze zkusis ladit na tuneru 2. Uz jsem se setkal s tim, ze tuner 1 odmital nektere frekvence zpracovat... |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
|
|
RE: Ladění Astrypokud si neumíš naladit přijímač,zde ti nikdo neporadí,zavolej si odborníka,zaplať mu a poděkuj,to je moje rada |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 498 |
|
|
re: pierrepetrSvůj přijímač si umím naladit a kdybych měl svoji parabolu za oknem jako kdysi, vyřešil bych si to sám. Jenže přijela firma, udělala rozvody po domě, na střechu dala parabolu a takhle to dopadlo. A pak věř odborníkům. Tak jsem se jen chtěl zeptat na názory druhých, protoýe tohle (jak už teď vím) já neovlivním a nezbývá mi nic jiného, než zvednout telefon a ty "odborníky" zavolat na reklamaci. |
žlab
|
|
RE: Ladění AstryPokud vyčerpáš všechny možnosti nastavení přepínače diseqC......protože my nevíme co Vám tam ta firma dala......jaký multipřepínač a na kolik družic !!!Pokud neuspěješ ani u sousedů tak ti pomůžou jedině ONI !Pěkně upršený digitální čtvrtek.Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
|
|
re: KamilKamile, Diseqc je OK, protože Astru3 jako takovou jsem naladil. Mám tam Skylink i Cslink i dalšá FTA stanice. Nemám tam jen Čétéčka, Óčko, Primu, protože tyto stanice vysílají jako jediné ve vertikální polarizaci. Takže volám firmu... |
žlab
|
|
RE: Ladění AstryPredpokladam, ze firma to udelala dobre. Pokud je tam nekolik desitek zasuvek, tak by se jiz nekdo dalsi jiste ozval. Muze to byt napr jen vadny vystup z multiswitche, coz se asi pri montazi nekontoroluje ( kompletni proverka napr 60 vystupu by asi peknou chvili trvala). Zkusil jsi ten tuner c.2? |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
|
|
Jelikož se jednáo skupinový rozvod, pak může být příčinou zemní smyčka. Už jsem se s tím několikrát setkal. Některé TP prostě nejdou. Vertikální polarizace je napájená pouze 13V, takže je náchylněkší na superpozici brumu ze smyčky.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 694 |
|
|
re: Bloudnepomohl ani 2. tuner |
žlab
|
|
re: Enikje to hvězdicový rozvod...jinak už jsem dohodnutej s firmou, zjedná nápravu. dík |
žlab
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|