Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

HBO HD (skylink)

Máme aktivováné zatím zkušebně za 7kč(sms)už cca 14 dní. Konečně něco pořádného! Jak obrazem tak zvukem DD! Zatím jsem zaznamenal malé problémy pouze u filmu líbáš jako bůh jinak si nevzpomínám kdy by se nám obraz nebo zvuk sekl. Ke zvuku zmíním tolik:Velice solidní multikanál naprosto srovnatelný s originál plackami DVD z půjčovny, žádna deka jako dosud kdekoli jinde, jsem velice spokojený, navíc občas když nestíhám nahraju přes PVR ready na HDD a koukám až mi to vyhovuje, rozdíl pochopitelně není slyšet ani vidět.Paráda, tohle je axtraliga,neboli současnost navíc za 285kč měsíčně, když zvážím že jsem dosud půjčoval v půjčovně tak cca 10 filmů měsíčně po půjčovnách tak si tohle jsem ochoten platit, jen doufám že to tak s kvalitou bude i až skončí promo akce, že kanál zůstane stejně hi-fi.Uvidíme. R^

rusakov
Registrace: 1/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HBO HD (skylink)

HBO je velkej přínos pro tu HD nabídku. měli ho už zařadit dávno. nechápu jak si někdo může předplácet např. cinemax a SD verze HBO, když už máme na satelitu tuhle lepší možnost. ten rozdíl v kvalitě obrazu je natolik obrovskej, že je to naprosto nepochopitelný. a to i přesto, že ten bitrate by mohl být lepší a v tmavších scénách to může i působit mírně rušivě

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

vorti

lebo niektorý o hd nestoja ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Jsem taky spokojen, prostě u nás nic lepšího není. Navíc s Cinemaxem za 5 pětek navíc i cenově.
Nebaví mě filmy stahovat z netu, nebo dokonce běhat po půjčovnách či koukat na divxy a podobné srákoroviny, už nejsem (bohužel) puberťák s MP3kou v uchu. Lehnout, zmáčknout knoflík, nechat se zmasírovat a případně usnout. :)))
PVR jsem pro svou potřebu ještě ani nevyužil.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@Jupi, jistě, nic nepochopitelného na tom není. Někdo se chce (nebo možná musí) koukat na crt či vozit pr.del v trabantu dokud mu neklekne. Díkybohu, že nemusím.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Já jim říkam dinosauři, mě ale se.. že vývoj technologií jde bleskem kupředu zatímco tohle zůstáva v prvohorách, ale co, však už nám tlačí do palice televize 3D a blb si myslí že bude frajer když si rychle tuhle tv koupí a že to pak doma využije. To že vlastně bez BD playeru se vůbec ale vůbec nechytá a může si nasazovat třeba přilbu od svojí mašiny z garáže, to mu nikdo neřekl, navíc i s BR plackami tak jedna z padesáti co 3D bude umět, takže o ničem, a na funkce jako že to bude mít uvnitř něco na převod z 2D do 3D se dívám hodně skepticky, to bude stejné jako u upscelu s SD do HD, taky to stojí za ho...Pokud ten film už nenatočí ve 3D nebo zase HD místo SD, bude to zase jakýsi dopočet,výpočet kdoví co, trochu lepší ale nesrovnatelné s originál metodou od základu jako u všeho.Na všechny ty dodělávky se dívám stejně, vždycky jsou pravda krapet lepší, ale není to originál metoda. Museli bychom se umět vrátit zpět, to naštěstí nejde,čas naštěstí plyne.Takže kdyby si radši taková lama domu koupila pořádné AVR třeba alespoň od DENONu a poskládala solidní multikanál, což se za ty peníze 3D tv složit dá, tak by pokrok zcela určitě zažila větší a častější a to u zvuku, u obrazu by na tom byla stejně, teda pokud jde v její představě o to, že už dávno čumí na HD ready zobrazovač a ne do té krabice CRT.
Na druhou stranu, říkáme my, NĚKDO TEN VÝVOJ ZAPLATIT MUSÍ. Takže díky za ně. :)))

rusakov
Registrace: 1/2009

tomik....vzhledem k tomu ,že přichází do ČR cinemaxHD tak je se v na co těšit R^
že by podzim??? HBO je v pohodě

vicini
Registrace: 10/2009

HBO HD

suhlasim,zatial medzi filmovymi kanalmi v nasej gubernii nema konkurenciu.

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan

Ja som si HBO HD uz predplatil, je to v HD skvely kanal. Obmena filmov by vsak mohla byt o cosi vacsia.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

mohla.Tiez som abonentom :)))

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan

Souhlas....HBO v HD verzi taky předplácím a jsem spokojen jak s kvalitou zvuku tak i obrazu.Jen tak pro odzkoušení jsem využil akce SMS na HBO+cinemax a ten obraz s HBO Sd se nedá srovnat.Nechápu,jak takovýto populární a všude se chvástající filmový kanál může v dnešní době vysílat ve formátu 4:3.To je výsměch.Buďme rádi,že máme HBO HD.
Cinemax HD bych ve Skylinku taky uvítal.Kdyby byl za ty necelé tři stovky v paketu s HBOHD bylo by to super. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

vorti:

"HBO je velkej přínos pro tu HD nabídku" ... s dodatkem ze jde o extra placenej HD kanal

docela je mi ale zahadou preco SkyLink nezaradil HBO2, HBO Comedy ktore v dnesnej dobe su bez navysenia poplatkov pre abonentov standardnou sucastou HBO balika ... nezaradenim ochudobnuje abonenta HBO...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

alfasex.... minulý týden je skylink registroval u RRTV.... na infolince na dotaz ,zda dojde o tyto kanály k rozšíření nabídky mi zdělily ,že se zatím nic nepřipravuje, nicméně si myslím ,že díky té registraci se s nimi může od nejbližšího rozšíření počítat

vicini

Taktiež som spokojný s HBO HD.
Privítal by som zvýhodnenú tarifu HBO HD+Multi,
HBO HD+MultiHD, HBO HD+HD Plus.
Skylink by mohol i naďalej pokračovať v rozširovaní HD ponuky, s aktuálnych možností by som privítal National geographic channel HD.
Na našom trhu stále chýba DisneyCinemagicHD.

mirec772
Registrace: 3/2010

Disney Cinemagic HD a taky Sci-fi HD (nově SyFy). ale to by u nás nejdřív musely existovat aspoň ty SD verze. tyhle programy se zatím zaměřujou spíš na atraktivnější západní trhy.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

áno tuje dôkaz

https://www.parabola.cz/zpravicky/11781/tradetec-si-zaregistroval-cinemax-2-hbo-comedy-i-viasat-nature/

🇸🇰

Jupi

to by svedčalo dať do cslinku k balíku film
možno sa dohodnú natom R^

🇸🇰

Jupi

Ja vyuzil promo za sms, ted druhe na sk kartu. Kvalita je myslim dobra, obsah neni spatny, rozhodne lepsi nez Filmbox HD. O predplatnem neuvazuji, mozna obcas na mesic, neco nahraju a prubezne se podivam.

VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8

flukes
Registrace: 11/2007

Vidím že HBO Hd se líbí ....zeptám se tedy.
Vás ta obsahová !!! nabídka HBO uspokojuje ? nebo na to koukáte že to má hezký obraz?
Ty filmy jsou přeci strašné B až C kvality ani jeden nejde dokoukat dokonce.
Tak nevím bud jsem já blbej a uvědomělost CZ diváka strašně vysoká nebo naopak.... ;)

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

pat

jo uspokojuje, ale momentálně mám problémy se zvukem (pravidelně se opakující výpadky). chyba u mě nebo u nich?

vortimond

pat

Mňa tiež uspokojuje ponuka filmov na HBO HD každý si tam nájde niečo svoje.Kvalita obrazu aj zvuku u nás nemá konkurenciu,ja som veľmi spokojný. P.S. V Skylinku mi chýba ESPN HD je nás viac ?

rodla
Registrace: 4/2010

@pat

U mě převažuje kvalita obrazu nad kvalitou obsahu, ale vždycky si tam něco najdu. Určitě častěji než na Filmbox HD, tam se to opakuje hodně často. Ale zase je to pokoukání! Kdo jednou viděl, už nechce jinak R^

Hellas
Registrace: 4/2006

pat

Nekoukám na vše co tam běží,vybírám si a věř ,že se i na HBO dá vybrat.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

pat

zajímalo by mě ,co jsou pro tebe áčkové filmy a kolik jich je? určitě jsou na HBO dle mého názoru i top filmy ,nicméně aby nedávali 5 filmů pořád dokola ,holt se musíš smířit s tím , že tam jsou i jiné.
tedy za mě je obsah v pořádku a pokud i pat viděl HBO HD a nepíše o něčem co neviděl , tak si tam taky něco najde... :laughing:

vicini

to pat: definuj A-ckove filmy ... na HBO HD davaji filmy co sly v kinech pred rokem ci dvema ... pro me osobne byl zajimavy duben kvuli Vetrelcum a ted kveten kvuli Indymu ... tyhle filmy jsem v HD nevidel, tak s chuti na to koukam ... a to nemluvim o ostatnich filmech ci zajimavych serialech co tam chodi, samo ze v premiere kazdy mesic ... takze pro me je HBO dobre, najdu tam minimalne 20 filmu v mesici, ktere chci videt a nebo si pripomenout z kina

... a caste opakovani mi nevadi, ja proste stejne nemam cas shlednout vic jak 1 nekdy maximalne 2 filmy za den. co je ale fakt, ze krome Pacifiku nesleduji nic online, ale vse si nahravam na PVR a divam se az kdyz mam cas ... touto metodou mam porad plny disk pripravenych filmu, ktere chci videt aa je mi jedno, co tam zrovna bezi ... a jak je cas, tak pustim ... programem se neridim. Me HBO HD vyhovuje. Tobe nemusi, sleduj si ackove filmy na nove? :-D

davebj1
Registrace: 3/2008

@vortimond

taky se mi seká zvuk, doufám, že je to u nich

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra