, sekce: Skylink |
|
HBO HD (skylink)Máme aktivováné zatím zkušebně za 7kč(sms)už cca 14 dní. Konečně něco pořádného! Jak obrazem tak zvukem DD! Zatím jsem zaznamenal malé problémy pouze u filmu líbáš jako bůh jinak si nevzpomínám kdy by se nám obraz nebo zvuk sekl. Ke zvuku zmíním tolik:Velice solidní multikanál naprosto srovnatelný s originál plackami DVD z půjčovny, žádna deka jako dosud kdekoli jinde, jsem velice spokojený, navíc občas když nestíhám nahraju přes PVR ready na HDD a koukám až mi to vyhovuje, rozdíl pochopitelně není slyšet ani vidět.Paráda, tohle je axtraliga,neboli současnost navíc za 285kč měsíčně, když zvážím že jsem dosud půjčoval v půjčovně tak cca 10 filmů měsíčně po půjčovnách tak si tohle jsem ochoten platit, jen doufám že to tak s kvalitou bude i až skončí promo akce, že kanál zůstane stejně hi-fi.Uvidíme. R^ |
rusakov
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 54 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
|
|
patnaprostý souhlas R^On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
patčekáme na ty áčkové filmy :-/Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
|
|
RE: HBO HD (skylink)Ja s PATOM tiež nesúhlasím. HBO dáva jednoducho filmy, ktoré išli pred dvomi rokmi v kine. Tam tiež dávajú v mesiaci 3-4 filmy nadpriemerné a zbytok priemer alebo aj podpriemer. A ak považuje filmy ako Temný rytier, Valkýra, Núdzový východ, Chlapec v pruhovanom pyžame za B-kategoriu potom sa nerozumie filmu! |
STAN33
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 52 |
|
|
RE: HBO HD (skylink)Přijde Pat do restaurace a objednává minerálku. Číšnice se ptá: "s bublinkama nebo bez?" - S bublinkama! - Á, pán je gurmán!Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: HBO HD (skylink)Ale se mnou nemusíte souhlasit já jsem se ptal a Vám se ty kraviny líbí pak je to v pořádku.Koukjete každýmu se líbí něco jiného a nechte se rušit."A" film to je těžká definice každý má rád něco jiného a jiný žánr.Pro Vás je to HBO. Pro mě "Schindleruv seznam", "Amadeus" "Nelitostný souboj" Vykoupení z věznice Shawhanks" "Četa","Zachrante Vojína Rayena","Mlčení Jehnátek" atd. ale už toho moc není nejsem filmový divák ale dokážu prosedět celý víkend u fotbalu a prosázet dost peněz.. Každopoádně jsem to nemyslel zle a přeju nadšeným divákum HBO prožití krásných chvil :) |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: HBO HD (skylink)to pat: klidne pokracuj ve vyctu dle tebe dobrych filmu, zatim jsi vyjmenoval tak 2/3 casu jednoho dne ... ale rok ma 365 dni ... takze v podstate pro tebe nema filmovy kanal vyznam, protoze by nebylo co vysilat druhy den, pro tebe je fakt vhodna tak tv nova, ktera ti da jeden z techto filmu do mesice ci do roka ...ono je to jen o tom, ktere filmy se ti libi ... uvedom si, ze kdyz se filmy nelibi tobe, tak to absolutne neznamena, ze je ta stanice spatna ... pro predplatitele je dobra a ze pro tebe neni? to preci vubec neni dulezite, ani pro ne, ani pro jedineho cloveka co si cte diskuse na parabole, tvuj vkus ci nevkus nikoho nezajima ... |
davebj1
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 663 |
|
|
@davebjUmíš číst ??? nebo už ti to večer tolik nemyslí když od rána koukáš na HBO ?Vždyt to píšu že co se líbí mě se nemusí líbit někomu jinému a ani to nikomu nevnucju. Já se jen v prvním příspěvku dotazoval co je na tech kravinách na HBO tak přitahuje. A dostalo se mi hodně odpovědí že je to super kanál a jsou nadšeni.To mi stačí a tím to končí. Oni chtěli vědět když už koukám já na film tak na jaký to jsme jim napsal a hotovo a taky to končí.. Tak už to neřeš na HBO za chvíli jede další filmová pecka a pak jí 100X opakujou tak se jdi připravit |
pat
|
|
RE: HBO HD (skylink)umim cist a nazyvas HBO "kravinami", proto se domnivam, ze si dost zabedneny neco kritizovat jen kvuli tomu, ze se ti to nelibi ... pro me je kravina prosedet cas u TV s fotbalem, raci si ho jdu zahrat a rozhodne nikde nepisu, ze nechapu lidi, co porad breci kvuli nejakemu nemeckemu fotbalu na ES2BD |
davebj1
|
|
davebejTak to je fajn že hraješ a jsi utočník nebo obránce či snad brankář ?? |
pat
|
|
RE: HBO HD (skylink)to pat: zaloha |
davebj1
|
|
RE: HBO HD (skylink)Tak nevím, nevím. Všichni se tu rozplývají nad kvalitou obrazu a zvuku, ale mě už dva dni vypadává krátkodobě zvuk ,obraz je sice ucházející, ale když si vzpomenu na HD kvalitu obrazu skandinávských TV když ještě běžely přes diablo, tak mě to asi nepřesvědčí abych za tohle vyhazoval peníze.Nemůžu si pomoct Rv |
andrecz
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 30 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|