, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Pro redakci: HD programy UPC DirectPři vší úctě k neslyšícím (a zdravotně postiženým vůbec) - mě vypálené titulky na ČT HD přivádějí k šílenství a často raději volím SD vysílání. Kdyby ty titulky měly alespoň jakous takous vypovídací schopnost, ale polovina jich chybí a neslyšící jistě jejich smysl vůbec nepochopí.Budou v "budoucnu" tyto titulky odstanitelné? V diskusích se často uvádí vysílané rozlišení u ČT HD a Nova HD 1440x1080, což bohužel nemůžu na svém přijímači ověřit. Při datovém toku 10Mbps se mi to zdá jako velká škoda a slovy klasika "tento způsob vysílání zdá se mi poněkud nešťastný". Nedočkáme se změny? Považuji se za velmi tolerantního diváka, přehlížím chyby v EPG a audio stopách, ale jako fanouškovi HD vysílání mi dovolte ve třetím tisíciletí i jistou úroveň. |
Hellas
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 174 |
|
|
@HellasČT HD: Vypálené titulky se řeší. Budou vypnuty.Rozlišení: Ano, takové rozlišení používají. Zda se bude měnit není známo. Pro srovnání ITV HD používá stejné rozlišení a nikdo si nestěžuje. EPG, audio stopy: Problémy byly nahlášeny. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
|
|
RE: Pro redakci: HD programy UPC DirectITV HD, BBC HD a Channel 4 HD. všechno 1440x1080i a na rozlišení si nikdo nestěžuje. rozdíl může být jedině v tom, že u těch angl. programů se to takhle produkuje už přímo od zdroje, zatímco UPC to přijímá ve vyšším rozlišení z astry 23.5E a potom downscaluje.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Pro redakci: HD programy UPC Directoprava. channel 4 vysílá full 1920x1080ihttp://i41.tinypic.com/dqlvde.png Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Pro redakci: HD programy UPC Directredakcia:Ako to bude s EPG?Zatial su tam haky baky. R^ :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 740 |
|
|
@fsatProblémy s EPG se řeší. UPC DTH byla o některých problémech ve vysílání informována. Mějte strpení.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
|
|
RE: Pro redakci: HD programy UPC DirectDěkuji za odpovědi. Za těch pár šprdlíků (Kč 149,-) jsme chtěli mít HD programy i když přetočíme na Thor a taky nás lákaly National Geographic HD a budoucí (snad) Animal Planet HD.Přesto se mi zdá, že Nova HD je na Skylinku lepší. Anebo jsem už moc šťoura ... :-/ |
Hellas
|
|
RE: Pro redakci: HD programy UPC Directredakcia.Ďakujem p .Vyleťal. R^ :8) |
fsat
|
|
ITV HD!Ale ITV HD - to je obraz jak víno. Např. Liga mistrů nebo FA Cup! To se s tím co vysílá UPC vůůůůůůbec nedá srovnat.T90, Octagon 8008
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 295 |
|
|
Kdyžuž jsme u toho HD vysílání máte už někdo od UPC HBO HD na svuj přijímač?Jak to vypadá pokud to vubec vypadá? |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
HellasPridali už Animal Planet HD !12130 H tp 22 DVB-S2 8PSK SR 30000 FEC 3/4 Animal Planet HD |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: Pro redakci: HD programy UPC DirectUpc je tragické co se kvality týče, protože má nasmlouvaný nižší datový tok, prostě oje..vá co se dá a říká tomu taky HD, ale pravda je, že skoro každý jeho kanál je při srovnání se skylinkem rozdílný asi jako SD versus HD.Mě jde u všeho o kvalitu a v případě vysílání, je v naší republice jasně na prvním místě skylink, na druhém pokulháva viditelně snad jedině czechlink. Pak kilometry odpadků a kousek za nima snad jedině terestr digitál a teprve až za ním začínají šity podoby UPC a jejich konkurence DIGI tv apd. |
rusakov
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 54 |
|
|
ivo2001se docela divim ze SkyLink v oficial buelitine nezaradil iTV HD do balika "GRATIS PLUS" .....napis mozna marketing to v nejblizsim /v lete/ zaradi, a budes mit moznost vypisovat jak kvalitni je FTA channel at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
@rusakovA viděl jsi už UPC na Thoru nebo jsi ještě nebyl na očním ? |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
@rusakovU těch HD programů to datovým tokem není, na Thoru toho tam teče víc než Skylinku. To mrší UPC samo. Jinak na SD programy si stěžovat nemůžu. Kdo viděl UPC na Astře, tak vi, to se nedá srovnat. Naštěstí. |
Hellas
|
|
alfasexITV HD má dobu největší obliby teprve před sebou. za 35 dní startuje Fifa World Cup 2010Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
@Milan CAnimal Planet HD tam sice je, ale co je to platný, když je v Conaxu! Na Discovery HD Showcase na něj dávali upoutávku a to byl tak nádhernej obraz, že mi málem slon vlezl do obýváku R^ Snad se dočkáme. |
Hellas
|
|
HellasNo podľa tohoto pridali dnes aj kód CW aj Nagra a malo by to ísť. Nemám ako vyskúšať:http://www.lyngsat.com/packages/upcthor.html |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: Pro redakci: HD programy UPC DirectJeto omyl Animal HD ešte nemá pridaný kod CW a Nagra.Overené. :8) |
fsat
|
|
RE: Pro redakci: HD programy UPC DirectITV HD ako mozna sucast gratis HD ponuky Skylinku? Ved ta vysiela len na 28,2E a aj to len s naladenim cez pidy (na normal parabolu)...ci vysiela uz aj na 23,5E? :bigeyes: |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|