Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

SmartWi

Prosím Vás, môže mi niekto potvrdiť, alebo vyvrátiť, či cez smartwi prechádzajú zápisy oprávnenia na kartu???Načítaná karta mi v ňom funguje bez problémov, keď tam strčím práve vybalenú skylinku, tak mi nenabehne ani jeden program.
ďakujem za Vaše reakcie

xxxjozko
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SmartWi

Ide bez problémov...vlastním niekoľko rokov bez najmenších problémov.Aj skylink kartu som tak používal aj UPC kartu.

Milan C
Registrace: 4/2006

Novú kartu musíš "oživiť" v Smart WIFI takto:

http://www.sortec.sk/pictures/cennik/333_SmartWimanualenduser.pdf

Milan C

RE:SmartWi

Ja som to takto rozchodil na starej karte, potom som zobral novú, zabalenú, spravil som ten postup čo je v návode a nechal som to bežať hodinu, ale karta sa nerozbehla. Mám najprv kartu strčiť do príjímača, aby prišli prvotné zápisy a potom už ďalšie budú prichádzať cez smartwi???Zatiaľ ďakujem pekne za reakcie...

xxxjozko

co kdyby jsi se ptal jenom na jednom miste, evidentne jsi amater tvuj problem tu nikdo nevyresi ale ty budes z toho mit hlavu velkou urcite jak godzila

rj45
Registrace: 6/2007

Ano presne tak. Daj naprv do prijímača aby prišli prvotné zápisy.Potom do SmartWi. Zápisy idú potom v poriadku.

Milan C

RE:SmartWI

to RJ45:poznámky tvojho typu, píšu len idioti, ktorí si nemajú večer do čoho pichnúť.ale aj pre takých slnko svieti.
Ďakujem Milan C

xxxjozko

Za málo, ja som to spočiatku používal na Vantage 7100, 221 aj 121. Teraz SmartWifi používam len na 7100 a 221. Zápisy chodia v pohode.

Milan C

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra