, sekce: freeSAT by Skylink |
|
UPC a HBO HDMám přístroj Vantage HD 7100. Dnes jsem si objednal balíček HBO a Cinemax s tím, že součástí tohoto balíčku je i HBO HD. Bohužel mi tento program nejde.Stále mi to hlásí, že progrma je kódovaný. Má někdo stejný problém? |
ravenlord
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 10 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
|
|
RE: UPC a HBO HDno máš smolu HD ide len na prímačoch od upc🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
@JupiNa to jste přišel jak?Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
|
|
RE: UPC a HBO HDsluzba HD sa neda vyuzivat na vlatny box, je potrebne si od nas prenajat nas box s nahravanim🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: UPC a HBO HDpsy stekaju a karavana ide dalejnech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: UPC a HBO HDkeby som sa neozval nikto tu nenapíše :laughing:🇸🇰
|
Jupi
|
|
@JupiNehovoríš pravdu.Ide a aj na kartách CW Kočeny na info linke ešte asi nevedia kde je sever. Pravdepodobne neboli dobre vyškolené. |
stanowat
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 232 |
|
|
od lospaPolozil som UPC mailom nasledovne otazky:- da sa zakupit samostatna sluzba satelitnej TV UPC bez zariadenia od UPC? - da sa zakupit sluzba Direct HD aj pre vlastny tuner? - da sa vypovedať sluzba uz pocas viazanosti tak, aby skoncila poslednym mesiacom viazanosti a nie o dalsie 3 mesiace? ODPOVED UPC Dobry den pan ...., tymto reagujeme na Vase otazky: - je mozne si prenajat od nas iba smart kartu a vyuzivat vlastny pristroj (kodovanie je cryptoworks) - sluzba HD sa neda vyuzivat na vlatny box, je potrebne si od nas prenajat nas box s nahravanim - ano, sluzba UPC Direct sa da vypovedat tak aby skoncila v prvy den mesiaci nasledujuceho po mesiaci kedy skoncila viazanost Ostávame s pozdravom a prajeme pekný deň Andrej Brosz Oddelenie služieb zákazníkom UPC BROADBAND SLOVAKIA, s. r. o. Ševčenkova 36 P. O. BOX 216 850 00 Bratislava 5 🇸🇰
|
Jupi
|
|
@JupiTo neznamená že to nejde.Baba čo písala odpoveď je špatne informovaná. |
stanowat
|
|
stanowatmna to netrápi jásom mu odpovedal a hotovoked samu mikdo neozval 🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: UPC a HBO HDV pohode.Najlepšie bude keď si zákazníci začnú objednávať až po 15.5.2010 Predpokladám že dovtedy už bude všetko OK a možno aj kočeny niekto vyškolí. |
stanowat
|
|
Pravdaz dnešního dne:HBO HD je samozřejmě dostupné v CZ nabídce HBO Max Pak na jakýkoliv vlastní HD přijímač.Problém je v tom,že ještě není dořešen příjem tudíž to nejde nejenom nám,co to máme aktivováno,ale ani technikum přímo v UPC.Udajně by tento problém měl být vyřešen do konce týdne.Ale už je čtvrtek že ano.Takže naladit a čekat tot vše. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
JupiKed nevieš aspoň nekecaj. Ide aj na vlastných prijímačoch!!!Čo si kde počul, čítal never!!! |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: UPC a HBO HDAj ja som dostal podobnú odpoveď od nich:,,dakujeme za Vas e-mail, pre prijmanie programov s HD je potrebne vyuzivat nas box HD PVR nie vlastny. ,, |
taklad
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 55 |
|
|
RE: UPC a HBO HDOni sú tam (nevhodné slovo)i, nevedia čo robí pravá a ľavá ruka. Podobne je aj ich web... |
Milan C
|
|
Jupi má pravdu...V nedeľu mi potvrdili, že mi aktivujú HD balík, no keď mi po dvoch dňoch nič neišlo, kontaktoval som UPC mailom i telefonicky, povedali mi to isté, že iba s ich PVR...Logicky by to malo ísť, držia sa informácií, ktoré majú na internetovej stránke... Mojou odpoveďou bola výpoveď, v ktorej som uviedol ako dôvody nemožnosť aktivície balíka HD a "finančne nezdravé" podmienky pre získanie HBO-HD... |
mirec772
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 41 |
|
|
RE: UPC a HBO HDOd prvej chvíle to funguje osobne mám len kartu a ide v Dreamboxoch v pohode celé HD ja HBO tak balík HD.Ináč aktivovala mi to pani Rošincová cez Košické UPC. R^ :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 740 |
|
|
RE: UPC a HBO HDAj mne to ide, jasné? Okrem HBO HD, lebo ten je podmienený zaplatením ich HBO pack, či ako to volajú. Ostatné HD idú v pohode. |
Milan C
|
|
RE: UPC a HBO HDMám vlastní příjmač a hd programy jdou. na první telefonickou žádost mi bylo odpovězeno negativně na e mail žádost kladně.dokonce mám druhou kartu a tam to šlo telefonicky.Je to nepochopitelný a nelogický jednání ze strany operátora.Někomu se prostě vyhový a jinému ne.Opravdu záleží na koho narazíte.Třeba operátorka mi po telefonu tvrdila že nelze ke druhé kartě objednávat žádný balík prostě jenom základ.Zašel jsem na prodejní místo upc,pán zavolal na centrálu a do hodiny jsem měl programy aktivovaný, navíc vyjednal velmi dobrou cenu.Je to celé divné,připadá mi že sami nevědí jaká jsou pravidla nebo to berou jednomu to dáme a druhému nasr... |
maza
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 77 |
|
|
JupiMám jednu malou otázku. Jsi abonentem UPC? Děkujin za odpověď. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
|
|
RE: UPC a HBO HDViem, že to musí ísť, no už sa mi nechcelo vyvolávať, tak som to riešil touto formou.Keď budú mať o zákazníka záujem, ozvú sa. Ak nie, HBO HD ide i cez Skylink... |
mirec772
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 41 |
|
|
RE: UPC a HBO HDstejně to časem půjde jenom na těch jejich krámech. podpora cryptoworks skončí a UPC si evidentně vybralo nagru jako náhradu. no ale to je ještě dalekoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: UPC a HBO HDPAL! NEPAL! PAL! NEPAL! PAL! NEPAL! Je Vám to už to jasný :O ? |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
|
|
RE: UPC a HBO HDmě by spíš zajímalo, jestli jako NOVEJ ABONENT bych měl vůbec možnost volby. jestli ty cryptoworks karty budou ještě "tisknout" nebo je to jenom dojezdVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: UPC a HBO HDPodpora CW končí to je pravda, ale CW pôjde ďalej. |
Milan C
|
|
RE: UPC a HBO HDale karty se asi brzo přestanou vyrábět. v tom je ten problémVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|