Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC a HBO HD

Mám přístroj Vantage HD 7100. Dnes jsem si objednal balíček HBO a Cinemax s tím, že součástí tohoto balíčku je i HBO HD. Bohužel mi tento program nejde.Stále mi to hlásí, že progrma je kódovaný. Má někdo stejný problém?

ravenlord
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: UPC a HBO HD

problém majú len niektorí "forania",ked budu nové,tak sa "rozdajú" a vymenia aj ostatným,UPC je momentálne s ponukou na tom najlepšie,aj cena je výborná,kvalita tiež min.ako naše ostatné platformy,ešte strpenie na doladenie - a nemá konkurenciu,a nie je si treba predplácať stále nejaké balíky...čo vyjde viac než cela ponuka "medium" na UPC na rok,je tam 100 programou... R^ :)))

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

já tvrdím: stejně všichni nakonec skončíte s tím jejich mediaboxem a párovanou nagra kartou :laughing: je to jen otázka času

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

niektorí stou nenávisťou nevedia skončiť,a to nie len pri UPC.. dá sa objednať aj "nepárovaná" služba, na to nezabúdať... R^ :))) ...

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

tenhle polskej obchodník vám pak z toho vyčte boxkey...
www.boxkey.eu
...(za 60 euro + doprava zpět k vám domů) a budete to moct používat v dreamboxu

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

a opat:

psy stekaju a karavana ide dalej

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30