Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Výpadky zvuku na HBO HD na Skylink

Chlapi, dnes pozoruji krátké výpadky zvuku na HBO HD od Skylink, asi po minutě. Obraz bez kazu, Vantage 71OO, signál 78/99. Není nto jen u mne ?

Nervoš
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Výpadky zvuku na HBO HD na Skylink

už jsem to tady někdy kolem poledne psal, ale zapadlo to do historie. stejný výpadky. sice čirou náhodou taky stejnej přijímač (smích) ale chyba asi nebude na naší straně

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Hoši, SmartDVB HBO HD žádný problém :lookaround:

netace
Registrace: 12/2008

Vorti dík za uklidnění ..... přehlédl jsem tvůj příspěvek.

Nervoš

my sme taky nikdy neměli problém. začlo to dneska kolem poledne. a ta originální stopa to odnesla mnohem hůř, než ta česká. na tý jsou mnohem menší problémy se zvukem

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Netace, lhát se nemá

:))) :laughing:

Nervoš

Potvrzuji i na DM 8000 HD dnes v podvecer i "Na stojaka"

hdpe
Registrace: 11/2007

mascom-ok...

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006

Sklamu tě, dívám se na sladké pokušení;)
http://yfrog.com/bhhbohdj

netace

nějak vás přešel humor

nemáte nějaké lacinější střepy na kterých to můžete vyskoušet :laughing: :))) ;)

netace

Zdar,me humor vubec nepresel,nebot nyni sleduji co me v brzke dobe ceka ,resp.mozna uz zacina:) a nyni i ve zvuku rovnez zaznamenavam vypadky = Allzheimer (nemam vsak zapojeny receiver ,tak nemohu zkontrolovat pres optiku),takze stopu AC3 jedu pres "downmix" a DVI/HDMI do TV.Protoze vsak ostatni kanaly jsou OK,tak chyba bude na hranicich s NDR:)

hdpe
Registrace: 11/2007

I mně na HD Boxu stále výpadky zvuku. 00.37 7.5.2010.

Každý z nás má právo na svůj názor.

George
Registrace: 4/2003

Re:výpadky

Nejen výpadky zvuku,ale na některých přijímačích i rozpadající se obraz,(jen včera odpoledne,večer už jen zvuk).

Pepa 3
Registrace: 4/2007

hbo asi vysiela v nejakom cudnom kodovani

funtomas
Registrace: 12/2009

Nejde o kvalitu kanálu HBO ale o kvantitu predplatitelu teda o zisk!Ne len u tochto kanálu,a toje celá programová ponuka,v zahraničí je prvoradá kvalita.U nás čo najviac programou a nemusí to mat ani svk,cz audio stopu hlavne žesa platí.

vito1
Registrace: 6/2006

muzete nekdo popsat, jak ten zvuk vypadava? To jako treba kazdou minutu je obraz sekundu bez zvuku, nebo jak se vam to projevuje? Ja si vcera nahraval nektere veci v casech, co jste psali a zatim pri rychlem projiti zaznamu zadne vypadky nepozoruji (VantageHD-6000S) ...

davebj1
Registrace: 3/2008

RE:Výpadky zvuku na HBO HD na Skylink

Já mám na AZ box HD Premium asi sekundové zátrhy ve zvuku cca po minutě,nevím jak to dlouho trvá,zjistil jsem to včera odpoledne,kdy jsem přijímač propojil optikou do receiveru.To stejné dělalo i při propojení cinchem.(analog).

vaio
Registrace: 12/2009

aktuální situace

originální stopa zmizela Rv a už se vůbec nevysílá. česká stopa - krátký ani ne vteřinový výpadky asi jednou za 20 sekund

vortimond

Celkem

dost peněz a muzika začíná mizet :-/

hobo
Registrace: 1/2007

taky jsem včera mezi 20.30-22.30 sledoval HBO HD. Výpadků jsem si všimnul, ale bylo to nepatrné seknutí (ani ne výpadek). A za ty 2 hodiny tak maximálně 10x, takže nic tragického. Mám Technisat HD8-SX

jirka67

Jdu se na ty výpadky kouknout, ničeho jsem si na Showboxu od včerejška nevšiml. Ale moc jsem nekoukal, jen přepínal.. :-/

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Aha, ale to nejsou výpadky ve smyslu přerušení zvuku, ale spíš takové seky jako u poškozeného cd..
Už jsem vám chtěl ty Mantáge pomluvit, ale chyba u nich.. :)))

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

To je divný v htpc v pohodě to jede bez škubnutí narozdíl od AXNek, ty se pořád zasekávájí rozpadají, ale na to už jsem si zvyk.

netace

je to tak, anglicka stopa zmizela, u SD verze je ... takze asi nejake technicke problemy ... docela mi to vadi, u 7kc predplatnem by mi to nevadilo, ale toto mi vadi ... ani ne tak ta originalni stopa, jako ty vypadky ve zvuku ... je to celkem rusive, kdyz ten vypadek vyjde doprostred slova ... vedi vubec o tom? Asi jim napisu :)

davebj1
Registrace: 3/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra