, sekce: DVB-T přijímače |
|
ČT 2 Právě teďKouknite ty koho to zajímá |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
|
|
RE: ČT 2 Právě teďUž to skončilo Rv |
slapet
|
|
RE: ČT 2 Právě teďa co to bylo? |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
|
|
RE: ČT 2 Právě teďJá se chtěl podívat, i když mě to nezajímá a ani nevím o co šlo. Ale už to asi fakt skončilo. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
|
|
RE: ČT 2 Právě teďAk nevieme očo idé,tak to na 100% idé. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
|
|
RE: ČT 2 Právě teďChlapi chytl jsem to na poslední chvíli bylo to o pozemním dig vysílání. Byl tam chlap s měřákem a anténou měřil sílu signálu. Pak jsem už jenom slyšel jak řikali, že by se lidi měli vyvarovat takzvaných pokojových antén a místo toho pořídit venkovní anténu na daný signál. Než jsem to naťukal na compu tak to bylo v (nevhodné slovo). Nebylo to ani v programu asi nějaká upoutávka.Zdravím pěknej zbytek dne. |
slapet
|
|
RE: ČT 2 Právě teďuž jsem na to přišel! ono to nebylo čt2 ale čt1!!! :) Seriál "Jak (se) dobře digitálně naladit" kde vystupuje Enik. To byl asi ten "chlap" :) Jináč o tomto seriálu už se před pár měsíci plkalo na konkurenčním foru... řekl bych, že jsou to reprízy... |
davidkriz
|
|
RE: ČT 2 Právě teďHlavní role: ing.Trpák, Upír Krejčí a Enik.Jo, taky jsem si to natočil na disk, bylo to hezké, ale Upírovi to stejně asi moc nepomohlo. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: ČT 2 Právě teďjá jsem ani jeden díl neviděl :) záměrně... bojim se pocitu, že je to vše zbytečné a ti co to patlou to stejně budou patlat pořád... :lookaround:jináč se to dá kdykoli zkuknout na iVysílání v archivu. |
davidkriz
|
|
RE: ČT 2 Právě teďPravda bylo to na čt1 náhodný přepnutí kanálu i v programu to je pro nás laiky se na to dá koukat a něco pochytit, ale pro znalý asi nic novýho. |
slapet
|
|
RE: ČT 2 Právě teďTak o kvalitě toho materiálu není pochyb, když to dělal Enik :) Ale říkal tehdy, že tam cosi vystřihali...tak nevim. |
davidkriz
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|