Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

spatna kvalita placenych sluzeb

kdy uz konecne nekdo bouchne do stolu a rekne dost ty vase mazanice si strcte nekam a poskytujte takovou obrazovou kvalitu jaka je standartni u placenych nabidek tady se resi takove pitomosti az zustava rozum stat a pritom pan dr.MALINA a jeho imperim se smeje lidem do ksichtu a rika jak je vse v poradku pritom pritom poskytuje stejnou obrazovou mazanici za kterou by ho jinde mlatili klackem pres palici ale tady je proste MISTR bohuzel.

image
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: spatna kvalita placenych sluzeb

Každý tu možnost ale přeci má. Nelíbí, tak neplatím. Pro mě jsou stěžejní fotbálky, hlavně Premier League a Liga mistrů, tak se už poohlížím k zahraničním platformám. Premier League mají od příští sezóny SKY DE, Canal + v Cyfře, albánský Tring, bulharská Diema a NovaSport. Pro Ligu mistrů je bezkonkurečně nejlepší Al Jazeera Sport, jejich kartu seženeš na rok za sto éček, další prodloužení stojí polovic. Jestliže mě lokální platforma neuspokojuje, tak jdu jinam. Prosté.

polulin
Registrace: 10/2007

to sou take moznosti ale nemluvi to na tebe cesky a to by me chybelo ja sem za bolsevika sledoval 15.let rakouskou televizi takze mam tech cizich prekladu plne zuby,ale je to jedna z moznosti samozrejme.

image

koukni třebas co všechno nabízí tahle známá firma z francie (tv-corner). a podobnejch nabídek za různý ceny jsou na internetu desítky:
www.tvcorner.com/index.php/cPath/21

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

K čemu mi u fotbálku bude čeština ?

polulin

Poulin:
Nova sport bude mit PL i pristi rok??

obeck
Registrace: 4/2009

Ano, jsou to kolikrát mazaniny vysílané v letterboxu.
Říká se jim placené, či prémiové SD programy.
Občas tam mezi reklamou nalezneme špetku dokumentu, či filmu pro chuť.
Koupím si u stánku na hudebním festivalu za 30 bezmasou klobásku, měl bych se jejímu obsahu divit ?

Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)

mirasat
Registrace: 10/2006

4Obeck

česká ne, jen ta bulharská. Práva pro ČR na následující 3 roky koupila společnost vlastnící DiGi TV. Zřejmě budou mít vlastní kanál. Těžko říct.

polulin

To je k vzteku,vubec nevim co budu delat:-(

obeck
Registrace: 4/2009

to se tyka vsech poskytovatelu placenych balicku bez rozdilu pokut jim lide za to budou platit zadna zmena nenastane.kdyz si vemu balicek u Skylinku multi to je fakt sila tyto programy sou drahy i za tu ochutnavku. ;P snad jen balik programu v HD PLUS je v poradku pokut bych privrel jedno ocko.

image

jeste sem chtel dopsat ze tam neni jediny program ktery by vysilal v 16:9 bez orezu to nema cenu dal komentovat ;P

image

image

PROSIM TA NAPIS MI SEM KTORA Z DOMACICH PLATFORIEM PONUKA STANDARD V OBRAZOVEJ KVALITE U VSETKYCH PONUKANYCH PROGRAMOV

nech sa dari, ahoj ;)

/sorry za caps-lock/

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

bohuzel zadna a to je ten problem o kterym tu pisi aby se vytvoril tlak na poskytovatele placene televize v tomto pripade vidim jedinou vec jak je prinutit, neplatit placeny balicky ale to bude asi velky problem.

image

No, jiná možnost než nepředplácet, není.

polulin

@Image, no konečně ti to začíná docházet, prvně se řeší problémy pltící většiny..
A většina jezdí ve favoritech, nakupuje v hypermarketech, kouká na crt popř. neví o vyšší kvalitě..
Takže nezbývá než nadávat nebo brečet popř. začít vysílat pro menšinu nebo se s tím smířit..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

kdyz sem videl SPORT1 na holandanech jak ho maj ve formatu16:9 tak sem uronil slzu to nemluvim o sport1HD a nam to davaji orezane, rozmazane a roztazene fuj radsi uz dal psat nebudu nebo bych si koledoval o banan. :fuming:

image

image

... no otazka znie asi takto

ako dlho 1W funguje stylom Free To Air /inak pisat ze to ide v EMU je asi uz i srandovne/ ...
kto z tohto profituje? ... predajcovia sat techniky a spokojni "abonenti" ktori necvakaju ani korunu za prijem full balika jednej spolocnosti
kto z tohto straca? ... konkurencne platformy a ti sat nadsenci ktori chcu kvalitu

... a teraz si odpovedz, chcem kvalitu a budem cvakat za balik cca 15-20EUR/mesiac, alebo sa uspokojim s FTA 1W a nezaplatim ani korunu?!? .... vzi sa do myslenia vacsiny

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

@alfasex

takze keby nejde digi v EMU tak ma iny obraz ako ma? :)))

radolaco
Registrace: 2/2010

Image, máš pravdu

Ale děláme si to mnohdy sami, co je tady stesků po přidávání sportovních či hudebních stanic, přitom toho je na satelitech hafo.
Tak neblbněme a chtějme kvalitu. Těšil jsem se na Viasat Nature, že bude trochu na úrovni, to jsem se spletl. Zase mazanice navíc. Za bchvíli bude i Skylink mlít nesmysly o digitální kvalitě ;P

Nervoš
Registrace: 1/2006

RE:

No naprosto souhlas se zdejší kritikou a to nejen nad nekvalitním příjmem /což je skutečná hrůza/ale i za ty stále se opakující reklamy a upoutávky na další pořady které se jim daří úspěšně nahrazovat skutečnou náplní programů za které si platím ,přece na to je EPG určené,programové časopisy,internet,teletext apod. tak proč nás diváka trápí nekonečnými upoutávkami s tím by se mělo nejpíše ovšem legistlativně upravit jinak to budou ti vykutálení provozovatelé využívat vesele dál,zrovna tak s tím zesíleným zvukem u reklam pouze na sl si to dokázali legistlativně upravit nikde jinde,nechat si kazit pohodu takovýmto způsobem sledování sat vysílání a ještě k tomu za nepřiměřené peníze to je lumpárna,jít mnohdy zde navrhovanou cestou neplatit je pouze částečné řešení v podstatě nic moc neřešící chce to legistlativně ošetřit zrovna tak jak si ošetřili provozovatelé postih za nelegální příjem s tím si soudy hned poradili ale škubat lidi za nekvalitní služby je v pořádku ?

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB

Freesat nebo Sky obě eng. Kvalita jinde, mohu doporučit.

carnacv
Registrace: 3/2009

Ako písal DVB. Ošetriť nielen zvuk (SK), ale aj dátový tok + reklamy u pay TV. Platenému kanálu, ktorý vysiela SD pod 5Mb a HD pod 10Mb + reklamy by mali vziať okamžite licenciu. A teraz ma za pravdu ukameňujte.

robso

RE:robso

Prečo ukamenovat,já stebu suhlasím!

vito1
Registrace: 6/2006

Kvalita vysílání

Já myslím,že by ná tu kvalitu soudruh Štěpánek z RRTV na příkladu s jogurty objasnil.

Pepa 3
Registrace: 4/2007

RE:

Přesně tak /robso/ jaképak ukamenování když je to pravda nejsem právník ale asi by to chtělo přinejmenším podat nějakou hromadnou žalobu a to přímo na strasburg /u nás by to trvalo 10 let a ještě bez výsledku/Za kteroukoliv službu by se mělo odpovídajícím způsobem platit čili shrnuto v kostce za tuto 50,-Kč měsíčně a ní více poněvadž si žijou provozovatelé z reklam nadpoměry,s vyjímkou PPV kanálů jako jsou HBO,Cinemax,Film + apod.ale i tam jsou filmy pod psa.Nemohu se v této souvislosti zbavit dojmu od kolegy z německa který mě už dávno předtím kdy začal FilmNet apod. řekl :nač vrážet nesmyslně prachy do paytv když se podíváš /náhodile vybereš-trefíš/ 2x do měsíce na nějaký film,není lepší varianta si půjčit DVD s filmovým žánrem který vyhovuje mým představám s tím že si ho pustím a shlédnu kdy chci já a ne kdy jej právě vysílá paytv ?Stojí to pakatel a filmy v půjčovnách jsou novější než dávají na satu,musím mu dát za pravdu,položme si otázku kolik filmů za měsíc si ze satu vyberete resp. shlédnete ??? Odpovídá to vynaložených prostředkům ?Já říkám nikoliv a to jsem bez práce a můžu na to čumět od rána do noci jsem však z toho znechucen,otráven a samým přepínáním ve snaze a naději něco pořádného najít ztratím v konečném efektu jen čas který bych jinak mohl asi lépe využít jinde.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra