, sekce: Zkušenosti |
|
reklamy na jojkeTak sa mi zda ze odvtedy co je jojka na dvb-t je na nej akosi viac reklam. co vy nato? |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 494 |
|
|
RE: reklamy na jojkeNemám ten pocit. Vždy to boli reklamy prerušované filmom. |
robso
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 288 |
|
|
RE: reklamy na jojketento druh odpadu nesledujem, preferujem programy bez prerušovania reklamou, a na tie ich pripečené relácie typu panelák a podobné seriály už ani nemá zmysel nadávať. ;P3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 196 |
|
|
RE: reklamy na jojkejoj plus je lepší program než jojkana jojke to už strihajú konce pri filmoch už to neni ono čoto bývavalo 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: reklamy na jojkeale to strihanie robi aj markizaVu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
|
|
RE: reklamy na jojkeNech idú do hája s tým strihaním koncov, je to ako nedokončený film,. Chcem si pozrieť kto hrá hudbu alebo iné veci a oni to strihajú. Odvtedy sa mi zhnusili!!!!"! |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 800 |
|
|
RE: reklamy na jojkeale,ze sa este nikto nestazoval na nocne serialy Mafstory a Profesionaly,ved tam je reklama kazdych 10 min.....otras,aj ked si niekto na to pocka,ta ho musi aj prejst chut to dosledovat,,,.... ;P ;P Rv Rv |
dysan
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 351 |
|
|
RE: reklamy na jojkepresne si to vystihol, vcera som pozeral mafstory a prisaham ze nepreslo ani 10 minut a dali 2 reklamyVu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
|
|
Je to desDnes sudna sien 2x reklama. V krimi novinach je reklama presne vtedy ked je na markize cez spravy, prepinam na CT. Zbytocna investicia firiem kazdy prepne oblbovaky spravy 2minuty film relacie serialy min. 4 minuty |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 494 |
|
|
RE: reklamy na jojkena JOJ je reklama každých 15 minút ako na na nemeckých kanáloch lenže kvalita vysielania má od nemcov ešte pekne ďaleko... |
doubleA
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 189 |
|
|
RE: reklamy na jojkeNebolo donedavna zakonom ze medzi dvomi reklamami nesmie byt mensi priestor ako polhodinu? Sak teraz to davaju naozaj stale. A vsimol som si ze nie len odstrihnu titulky, ale casto odstrihnu este kusok filmu. Uz som to videl min. pri 3 filmoch o ktorych viem presne ako koncia. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
|
|
RE: reklamy na jojkeMarkíza Joj rovnaký HNOJ! ;P :dead:Výnimka Joj plus- ale tiež moc reklamy. :fuming: 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 196 |
|
|
RE: reklamy na jojkeaj na DOMA :D ešte že máme SMERácku STV že?... ;P |
doubleA
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 189 |
|
|
RE: reklamy na jojkeJohny Depp říká, že seriály jsou jen vyplní mezi reklamami :))) Nejvíc ale naštvou reklamy u přímého přenosu z F1, naštěstí můžeme přepustit na jiný kanál. |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|