, sekce: Technika |
|
nové FW pro analyzery ROVERHoši, máme tam novou náplň... ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: nové FW pro analyzery ROVERNechci dělat ukvapené závěry, ale detekce DVB-T se s posledním FW 1.23 znatelně zlepšila.Poprvé jsem na svém měřáku nadetekoval MUX K38 Jauerling v QPSK. R^ Jestli tato úprava FW byla proběhla v Itálii na můj popud a dopis, pak si upřímně gratuluji. Co vy ostatní, můžete to také potvrdit, nebo vyvrátit? Díky za reakce. On Air!
|
Saxon
|
|
Lepší detekce DVB-Tpro Roveráky - viz:https://www.parabola.cz/upload/ On Air!
|
Saxon
|
|
RE: nové FW pro analyzery ROVERa kdy to tu naplníš článkem? ;) slibovals před týdnem... :-) Kuba už taky pořídil :8) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
|
|
davidMinulý víkend byli důležitější zprávy, tento víkend už to půjde.Jo, vím co koupil - Atom Light STC Z té nové řady si vybere téměř každý montér, fakt se mi s tim dělá dobře. Jdu na pivo, čau. On Air!
|
Saxon
|
|
RE: nové FW pro analyzery ROVERjojo byl tak zažraný do zkoumání, že se i zapoměl pochlubit :-) tak si to užij... R^ |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
|
|
RE: nové FW pro analyzery ROVERTak jestli to bylo na tvůj popud, tak díky Saxone! Zítra to nacpu do powera a uvidíme! Díky za info |
brambora
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 95 |
|
|
RE: nové FW pro analyzery ROVERTak už jsem to tam napral! jsem zvšdavej. |
brambora
|
|
bramboraDej urcite vedet, ja na Digicube spatruji podstatnou zmenu k lepsimu. Taky pozorujes, ze kdyz tahas screeny do PC, tak jde prvni otisk dost pomalu a s kazdym dalsim je to cim dal rychlejsi?On Air!
|
Saxon
|
|
Saxontak to ještě nepozoruju, protože teprve včera jsem rozchodil noťas a teď s ním hurá do terénu! Pak ti dám to echo a info o screenech |
brambora
|
|
bramboraOK. V týdnu mám naplánováno zajet na Lipno, čeká tam jedna instalace, kde je pokrytí signálem ze 200km vzdáleného vysílače Wendelstein. Pokusim se to nějak zpracovat, Wendelstein je pro mě legenda ještě z dob před revolucí. ;)Ten noťas tam taky vezmu. pořídil jsem i měnič 12/230V, abych to mohl napájet i v terénu. Ať se daří. On Air!
|
Saxon
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|