, sekce: Kabelová televize |
|
NETBOXZdravím pánové. Dneska sem si objednal balíček služeb Optimal od Netboxu. Je to kvůly špatným službám ADSL internetu od T-mobile. Chtěl bych se zeptat jestli neví někdo z vás kolik budu asi platit za aktivaci, když ke mě přilítnou technici od Netboxu. Jinak si myslím že balíček kde je pevná linka bez paušálu, 50 televizních programů a internet 100/100 není špatnej za cenu 804kč (běžně něco přes 1000 kč)Předem díky za odpověď. |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
|
|
RE: NETBOXJenom,aby Ti 100/100 jelo.Mě to nebyli schopni za měsíc po reklamaci zprovoznit. |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
|
|
ASRady:Ty seš dobrý vtipálek - objednáváš si službu, aniž by sis napřed zjistil ceny? :bigeyes:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
RE: NETBOXale já vím kolik přibližně budu planet, jen sem se ptal na to kolik teda, abych to věděl přesně. Někdo s tím musí mít zkušenosti. |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
|
|
RE: NETBOXTak to je cenova bomba,rychle volam techniky Netboxu.Do smlouvy drobnym pismem pod carou doplnuji,ze nedodrzeni prenosove rychlosti,je duvodem nezpoplatneni sluzeb za zuctovaci obdobi. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|