, sekce: Technika |
|
Takže němci mají divácký rekord...Touha být hodně in a světový se němcům povedlo..Bohužel jako koukám na záběry a stavbu hlediště tak ze 76 000 tisíc bude mít tak normální ten správný hokejový výhled jen 20 000.. Ostaní jsou bud příliš daleko,nebo vysoko nebo na plocho skoro souběžně s ledovou plochou.Takže dalekohledy nebo vytahaný krky. Kdyby se radši drželi tak jak to má být a přirozené.. Za chvíli budou na ping pong chtít nacpat 100 000 lidí. Hoši hoši němečtí stejně dostanete dnes na frak.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: Takže němci mají divácký rekord...Ted mi volal kolega z Schalke Areny, komentuje pro CRO Radiožurnál přenos, rozuměl jsem mu každý patý slovo, jakej tam byl rachot.Prý toho taky moc nevidí, maji naštěstí monitor s výstupem z přenosového vozu. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Takže němci mají divácký rekord...Tak tak že se nemýlím.Sice tam nejsem :))) :))) ale bylo mi hned jasně že to je jen show ...ale vidět toho moc nebude. |
pat
|
|
RE: Takže němci mají divácký rekord...Ted jsem si uvědomil, že Kamil má docela štěstí na zajímavé mače. První svůj zahraniční přenos v životě, komentoval v Anglii na Euru 96, včetně finále na Wembley. Loni jsem mu dal k narozeninám sestřih finálového utkání z ESPN. Jo, to byl fotbálek, Poborák jezdil po zadku, Kuka v životní formě, Němec, Rada, Bejbl, Kadlec, to byla obrana. Akorát Méďa se tam nějak potácel.To jen tak na okraj. On Air!
|
Saxon
|
|
RE: Takže němci mají divácký rekord...Vidíte ten led ty fleky,a velké rýhy a to při MS v Sazka Aréně se brbralo kvuli kvalitě ledu a tady kvuli rekordu to projde.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
|
|
RE: Takže němci mají divácký rekord...jj euro 96 pamatuju..Tam za námi stál opravdu zápas co zápas fotbalový bůh... Ale na to se historie neptá.. |
pat
|
|
RE: Takže němci mají divácký rekord...To je pravda, třeba v semifinále s Francií, nebo ve skupině s Rusákama. Ale to finále jsem odehráli dobře.Penalta to sice nebyla, ale on nám to Colina zase vynahradil později... A škoda toho žmouláku v prodloužení. On Air!
|
Saxon
|
|
RE: Takže němci mají divácký rekord...Inak ta kamera to je za trest. Si vobec neviem zvyknut. Vyzera to ako by sa hrala nasa liga (aj ta ma tie kamery lepsie postavene) a nie MS. Celkovy dojem je strasne amatersky. Z toho uhla to vyzera ako by hracia plocha bola uzka ze sa ledva dvaja hraci obidu ;P |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
|
|
RE:Takže němci mají divacký rekord...Naši to dávaj také na ČT HD a pak že prd :)))O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
|
|
RE: Takže němci mají divácký rekord...77803 divakov |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
|
|
RE: Takže němci mají divácký rekord...A na frak dostali amíci. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
|
|
RE: Takže němci mají divácký rekord...nuž aj to sa stáva... R^ :)))Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 065 Galerie: mat |
|
|
BillyskJá jsem zvědavý co předvede příští rok ta vaše narodniarská TV. |
jpchenet
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 73 |
|
|
RE: Takže němci mají divácký rekord...no veru a na frak nedostali vyhrali 2-1 po predlžení R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE:Však Nemci a hokej - amaterčina, no a čo sa Ti nepáči na "narodniarskej"? |
gugel
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 264 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|