, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Zmena na thorZiji v Irsku a dnes jsem si nechal pretocit parabolu na 0,8°W na Thor a bohuzel mi nejde nic chytit. Podotikam ze parabolu mam 110cm, mam predplacenou kartu UPC na jeden rok, muze to mit vliv? Receiver ma Vantage 7100 HD, muze mi nekdo poradit co dal, diky Marcel |
aibp
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 19 |
|
|
Musíš všechny transpondérynaladit ručně. Předem je samozřejmě do Vantage zadat, nejsou obsaženy v tabulce TP. Zrovna dnes jsem přesně tohle dělal a UPC běží z Thoru normálně, tedy všechno to, co tam je. Aktuální frekvence najdeš na lyngsat.com nebo jinde. |
Zorbas
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 644 |
|
|
RE: Zmena na thorKdyz hledam satelit v nastaveni tak je tam pouze thor 2,3 nic jineho, thor 5 a 6 neni |
aibp
|
|
RE: Zmena na thorDnes jsem byl také přetáčet jednu 60cm anténu na Thor. Zákazník měl nějakej koncernovej přijímač, po nastavení paraboly jsem tam vrznul fabriku a hned mi to nabídlo buď Astru, nebo Thor, tak jsem zvolil druhou možnost.Chvilku to hledalo, naskočila hláška o 120 TV programech. Programy naskočily logicky seřazené, vše makalo slušně, akorát na HBO CZ se to vždycky zaseklo. Osobně bych na Thor dal u nás větší anténu než 60cm. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Zmena na thorMe to naslo jen pozice 12418 freq.( tv patriot,ziva,muziq 1 ) a tot vse,pozice 12188, 12265, 11938, nejedou, mam psanej jen telenor ( odkodovani Conax ) |
aibp
|
|
RE: Zmena na thorZkus naladit na intelsat 10-02(1.0 W)možná ti to pomože,ruční přidat TP |
latino
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 142 |
|
|
RE: Zmena na thorNaladil jsem intelsat 10-02 a chytam vse ale nic nehraje, hlasi mi to kodovany program, vse je v nagravision, zadny Cryptowork |
aibp
|
|
RE: Zmena na thortak dopiš pokud to jde ručně transpondery asi chytaš digi tv |
vendy1968
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 218 |
|
|
RE: Zmena na thorasi, respektive urcite chytam digi tv, muzes mi napsat prosim te jak dopsat rucne transpondery, ja tomu moc nerozumim |
aibp
|
|
RE: Zmena na thortak,tak,aspoň 80..parabolu,nech nie je problém pri zhoršenom počasí,treba si zvykať na mohutné dažde a búrky, bude to len horšie... Rv :crying:Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 065 Galerie: mat |
|
|
@SaxonTo HBO CZ od UPC na Thoru bylo totiž zaseknutý celý den už od čtvrtečního večera, takže si nemyslím, že by to bylo tou 60cm parabolou. Jinak ty popisuješ ladění přijímače od UPC, původní dotaz zněl, jak to naladit na Vantage, ale to už zodpověděli jiní, že tam musí ty TP docpat ručně. Seznam viz:http://www.lyngsat.com/packages/upcthor.html |
schmeyd
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 74 |
|
|
schmeyd:)) To vím taky, že to nebylo malou parabolou. O malé parabole jsem hovořil proto, že jsem viděl na spektráku, co jsem byl schopen z LNB dostat. A 76dBuV není za jasné oblohy žádná extra pára.Eventuelně mi promiň mé nadšení, UPC přijímač jsem viděl asi podruhé v životě. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|