Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Zmena na thor

Ziji v Irsku a dnes jsem si nechal pretocit parabolu na 0,8°W na Thor a bohuzel mi nejde nic chytit. Podotikam ze parabolu mam 110cm, mam predplacenou kartu UPC na jeden rok, muze to mit vliv? Receiver ma Vantage 7100 HD, muze mi nekdo poradit co dal, diky Marcel

aibp
Registrace: 5/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Musíš všechny transpondéry

naladit ručně. Předem je samozřejmě do Vantage zadat, nejsou obsaženy v tabulce TP. Zrovna dnes jsem přesně tohle dělal a UPC běží z Thoru normálně, tedy všechno to, co tam je. Aktuální frekvence najdeš na lyngsat.com nebo jinde.

Zorbas
Registrace: 4/2003

RE: Zmena na thor

Kdyz hledam satelit v nastaveni tak je tam pouze thor 2,3 nic jineho, thor 5 a 6 neni

aibp

Dnes jsem byl také přetáčet jednu 60cm anténu na Thor. Zákazník měl nějakej koncernovej přijímač, po nastavení paraboly jsem tam vrznul fabriku a hned mi to nabídlo buď Astru, nebo Thor, tak jsem zvolil druhou možnost.
Chvilku to hledalo, naskočila hláška o 120 TV programech.
Programy naskočily logicky seřazené, vše makalo slušně, akorát na HBO CZ se to vždycky zaseklo.
Osobně bych na Thor dal u nás větší anténu než 60cm.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Me to naslo jen pozice 12418 freq.( tv patriot,ziva,muziq 1 ) a tot vse,pozice 12188, 12265, 11938, nejedou, mam psanej jen telenor ( odkodovani Conax )

aibp

Zkus naladit na intelsat 10-02(1.0 W)možná ti to pomože,ruční přidat TP

latino
Registrace: 1/2006

Naladil jsem intelsat 10-02 a chytam vse ale nic nehraje, hlasi mi to kodovany program, vse je v nagravision, zadny Cryptowork

aibp

tak dopiš pokud to jde ručně transpondery asi chytaš digi tv

vendy1968
Registrace: 3/2007

asi, respektive urcite chytam digi tv, muzes mi napsat prosim te jak dopsat rucne transpondery, ja tomu moc nerozumim

aibp

tak,tak,aspoň 80..parabolu,nech nie je problém pri zhoršenom počasí,treba si zvykať na mohutné dažde a búrky, bude to len horšie... Rv :crying:

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

@Saxon

To HBO CZ od UPC na Thoru bylo totiž zaseknutý celý den už od čtvrtečního večera, takže si nemyslím, že by to bylo tou 60cm parabolou. Jinak ty popisuješ ladění přijímače od UPC, původní dotaz zněl, jak to naladit na Vantage, ale to už zodpověděli jiní, že tam musí ty TP docpat ručně. Seznam viz:
http://www.lyngsat.com/packages/upcthor.html

schmeyd
Registrace: 6/2008

schmeyd

:)) To vím taky, že to nebylo malou parabolou. O malé parabole jsem hovořil proto, že jsem viděl na spektráku, co jsem byl schopen z LNB dostat. A 76dBuV není za jasné oblohy žádná extra pára.
Eventuelně mi promiň mé nadšení, UPC přijímač jsem viděl asi podruhé v životě.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra