Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Vypadnutí signálu DVB-T

Vcera vypadl uplne signal z DVB-T / předtím normální provoz bez výpadků /z vysílače Brna Hády a nemohu naladit nic než jen programy ČT, které stejně mají kostičkovaný obraz ostatní stanice jsou úplně bez signálu. Může to být tím, že se spravuje střecha / nyní je momentálně bez krytiny / díky za odpověďi.

paolov
Registrace: 7/2005
Odpověď v diskusním vlákně

re:

No to jsi to moc přesně nepopsal,to je STA,nebo vlastní anténa(nejlépe aktivní síto..)Začal bych dotazem u sousedů,nebo alespoň vizuální kontrolou antény.V Brně je dost techniků,tak se tě někdo rád ujme

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

RE: Vypadnutí signálu DVB-T

nejede mi auto, muze to bejt tim, ze nemam benzin ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Re:

No pricin moze byt viacero je dost mozne ze nemas klicek v zapalovani alebo si predal auto aby si mal na benzin

tophunter
Registrace: 4/2010

Zeptej se pokrejvačů, jestli ti nepřesekli koax nebo nečórli zesilovač.

Hujer
Registrace: 4/2004

to je jedno chlapi,paolov umřel

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Dolil benzín a zase jede..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535

S tym prvym nie si si isty? A s tym druhym? Zaujimave... ludskej hluposti vymysliet atomovu bombu na hranie !?

tophunter
Registrace: 4/2010

@tophunter
a) můžeš mi říct, co je první a co druhé?
b) můžeš mi prozradit, kde máš ve větě "Zaujimave... ludskej hluposti vymysliet atomovu bombu na hranie !?" podmět? Protože já ho nenašel a větu tím pádem vůbec nepochopil.

Chtělo by to si trochu zopakovat psaní ze základní školy, aby tě mohli normální lidé pochopit.

Tomik535

paolov

Vlastní anténa, aktivní síto. Psal jsem ,že to jelo dokud se nerozdělala střešní krytina jestli to může mít souvislost s tím víc jsem nechtěl vědět.

paolov
Registrace: 7/2005

Jestli to spiš nebude mit souvislost s tym ožralym pokryvačem, co se držel toho koaxialu :-/

Tomik535

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra