Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink-MGM,NGC.

Neviem či je to subjektívny pocit, no zdá sa mi, že nastalo mierne zlepšenie obrazu u MGM, NGC a NGC Wild. Neprebieha v týchto dňoch zmena distribučnej družice?

mirec772
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Re:

Keby aj nastalo malo programov na NGC je cesky niekto tu spominal ze upc vysielalo to iste cesky! Multi cez tyzden bieda!

tophunter
Registrace: 4/2010

tophunter

Tak ten niekto klasmal,pretoze Skylink NGC prebera od UPC

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Re:

Aj tak tam cez tyzden dobeda je prd, detske kanaly nepozeram, erotika az vecer sportove davaju reprizy eurosport mi nejde z 19.2 mam stary soft, retro ma nelaka mtv musi clovek natrafit inac titulky, kino cs jakz takz aj to iba 3 minuty pozeram, filmbox teleshoping, f. Extra zase davaju Fridu alebo inu kravinu, mgm jedina zachrana aj to je stastie ak daju dobry film, fandh tv shop, ngw angl. takze 0 bodov, takisto aj ngc, history zas opakuje alebo dava o vesmire,objavitel opakuje alebo dava megastroje, v.h. nic, explorer so stastim, a nature jedine naco sa da dobeda pozerat aj tak ale opakuju. Spektrum chyba jak sol, na spektrume furt nieco je.

tophunter
Registrace: 4/2010

RE: Skylink-MGM,NGC.

Na Spektre opakuju to,co davali pred rokom,takze to nie je o nic lepsie

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

NGC prepli vcera tesne pred 23:00. Bol chvilu vypadaok a potom to nabehlo v lepsej kvalite.

Billysk
Registrace: 4/2006

ďakujem za info...neviete, ktoré programy sú preberané z UPC? Zlepšenie u Sky/CSlinku sa mi vidí i u Cinemaxu a Disney ch...

mirec772
Registrace: 3/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra