Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak něco ?!

Pane Glisniku, mám pro vás návrh, nebo nápad, který bude výhodný pro obě strany, alespoň si myslím. Samozřejmě nevím jestli to umožňují právní předpisy,posouzení je na Vás. Sdílení je podle Vás nezákonné, pominu otázku jak zjistíte, že mám sdílení, to není ve Vašich silách, takže tomu nezabráníte!!! Teď návrh, mám ve svém domě dvě karty a dva přijímače, protože jsem pohodlný a nechce se mi shánět přijímač, který umí sdílení, takže jsem poctivý abonent Skylinku. Jelikož se mi tedy nechce platit dvakrát rozšířenou nabídku, protože i na mne dolehla krize, tak kdyby jsem mohl přijímat rozšířenou nabídku na obě mé karty za jedny peníze, tak bych asi neváhal a zaplatil ji!! Byl by to bonus Vaší firmy za mou poctivost, že takzvaně nesdílím!!!, ale mám poctivě koupeny dvě Vaše karty. Příklad ...tento bonus by byl jen na dvě karty, na jedno jméno, aby s tím nemohl nikdo kšeftovat a na obou kartách bych měl například HBO HD za jedny peníze, nebo jiný balíček Skylinku, myslím, že by to zvýšilo konkurence schopnost Vaší firmy !!! Za tento nápad nechci žádné peníze, protože to už má DIGI, od které jsem utekl k Vám po koupi plazmy a porovnání kvality obrazu ;) ;) ;) Teď dávám svůj nápad v plen ostatním uživatelům a TĚŠÍM SE NA ODPOVĚĎ PANA GLISNIKA :)))

jurkaturk
Registrace: 4/2009
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93
Odpověď v diskusním vlákně

dobrý nápad ...

...som za R^

konjo
Registrace: 1/2006

RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...

Píšeš na zlé miesto...,napíš to do firmy,možno ti potom príde aj odpoveď...

Radko3003
Registrace: 12/2009

Pan Glisnik toto forum čte !!!Už několikrát odpovídal !!! Pokud by jste pane Glisniku chtěl odpovědět neveřejně, tak Vám dávám svoji mailovou adresu ... flanca@seznam.cz ... se srdečným pozdravem Jiří Turek, Ruda nad Moravou.

jurkaturk

prosím tě, uvědom si kde žiješ. s tím by se potom kšeftovalo fakt extrémně. a žádná registrace na jedno jméno by tomu vůbec nezabránila.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

každej majitel více než jedný karty by se okamžitě stal poskytovatelem placený televize :laughing: bysme tady měli místo čtyř providerů najednou sto tisíc providerů

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Třeba by to šlo ošéfovat jen na dvě karty na jedno jméno, to je jen nápad .... technicky, aby nešlo kšeftovat s kartami je na firmě !!! Mají přece odborníky, které platí asi královsky, aby to vymysleli tak, aby to nešlo obejít !!!! Přece sdílení nemůžou už vůbec ošéfovat, tak aby k tomu nedocházelo , nebo ne ???

jurkaturk

Při vynalézavosti českého člověka je to Tvůj návod, jak snížit ekonomické ukazatele Skylinku v nejlepším případě o 50 procent.

Judas
Registrace: 9/2007

Kdyby jsi při myšlení víc zatlačil tak s tebe vylezlo i něco žlutého a ne taková blbost.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Nápad je to dobrej, ale pochybuju uvedením do praxe nedovedu si představit kontrolu nad tím. Ať se vyjádří nejvyšší.

slapet
Registrace: 11/2007

@Judas

Pokud by to bylo podmíněno pravidelnou platbou třeba Multi HD,tak bych o nějaký pokles strach neměl.

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

Re:

Co tu riesite venku je tak krasne

tophunter
Registrace: 4/2010

Dobře, ale ber to z pozice tebe jako konzumenta této platformy, nevyhovovovalo by ti to ? Asi ano, takže buď k tomu vztřícný a z pozice providera to je na něm , aby to zařídil tak, aby nedocházelo k zneužívání, to není tvůj problém !!! Vždyť i ta DIGI to nabízí a nikdo z uživatelů nepátrá jak to dělají (samozřejmě je to jasné), ale využívají to !!! Proč hned polemizujete , proč by to nešlo, spíše buďte PRO tento návrh a nepřemýšlejte o technických úpravách , o kterých by měla přemýšlet firma SKYLINK, aby byla IN !!!

jurkaturk

mě osobně nic nenapadá, jak by se tomu kšeftování dalo zabránit. a skylink asi tady není od toho, aby vymejšlel pro různý veksláky další možnosti obživy.

vortimond

Dvě karty na jedno jméno.

Takže dvě karty na mně pane vrchní. Dvě karty na manželku, dalších šest karet na děti. Dvě na babičku, dvě na dědečka, pak jsem ještě zapoměl na rodiče.
Jistě je možné namítnout, že se za ty karty musí platit tak jako tak. To jistě, ale vyšlo by to jen na polovinu dnešní ceny. Takže když mně bude stačit jen jedna krta protože jsem doma sám, tak tu druhou střelím sousedovi. Ten mi bude platit ne polovinu ale dvě třetiny.
Bude z toho jen šmelina, a nic dobrého to nepřinese. Takhle to prostě fungovat nemůže. Jistě by to mohlo zvýšit zájem o službu samotnou, a stoupl by prodej karet. Výtěžek z poplatků za placené programy by ale nejspíš klesl, a to je nežádoucí.
Jediným správným řešením tak je prodej pořadů, a nikoliv programů. Když se budu chtít večer podívat na film, tak pošlu SMSku, a provider mi ten film na moji kartu aktivuje. Po skončení filmu mi zase program vypne. Cenu zaplatím buď v ceně SMSky, nebo z kreditu u providera a nebo mi příjde na konci měsíce faktura. V dnešní době bych to neviděl jako problém. Prvních 20minut filmu bych pustil volně, a pak bych to zakódoval. každý by tak měl možnost si to rozmyslet. Pro sportovní programy by to fungovalo úplně stejně. Zkuste si představit sportovního fanouška kterému by vypadl obraz v okamžiku kdy se schyluje k rozhodujícímu gólu. SMSky by se jen hrnuly. Možnost aktivace po internetu by mohla být samozřejmostí.

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

@Enik

Já se tak rozepisovat nebudu,ale představ si třeba nějakou babičku,která pořáně nevidí na písmenka z klávesnice a ty chceš po ní tento nadlidský úkon. :((

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

Uznávám, že to by taky mohl být dobrý nápad... Já se nad tím zamýšlel , protože jsem měl předplacenu MULTI a HD, po sloučení MULTI HD (NA ROK DOPŘEDU), ale teď si nechám přes léto jen základ a na zimu uvidím podle financí, takže přijdoe Skylink o jednoho abonenta rozšířené nabídky nejméně na půl roku ;)

jurkaturk

pro každýho poskytovatele je prvořadý, aby hlavně zůstal distributorem toho, co nabízí. v případě digi je to jiná situace a je tam spousta omezení. karta je párovaná, navíc není vůbec tvoje (stejně jako přijímač) atd.

vortimond

@vortimond

...ale přece ty nové karty půjdou taky párovat :)

martin5

jurkaturk

Mám 2 auta a chci platit jenom jedno havarijní pojištění, samozřejmě v ceně toho jednoho. Můžeš mně poradit, kde takovou službu seženu? Dík!

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

ach bože , ďaľší zbytočný príspevok,spam , provokácie a kadečo iné. Mať tu možnosť si na black liste.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Problém asi nebude na straně Skylinku, ale vlastníků práv k programům , od kterých je Skylink nakupuje.1 karta = sledování 1 programu = 1 cena. 2 karty = sledování 2 programu = 1 cena ???. Asi by to u poskytovatelů programu za stejnou cenu neprošlo.

RAFI007
Registrace: 1/2006

@oneeeee

Mít tu možnost,tak seš tam už dávno.
Tolik provokativních urážek co tady píšeš a pořád nic,asi máš dobrého ochránce :ogre:

martin5

RAF 007, ale pokud by to nebylo možné a nezákoné, tak by to nemohlo dělat ani DIGI ...

jurkaturk

ještě, že už tu možnost nemáš :)))

netace
Registrace: 12/2008

DIGI toho může dělat víc, protože musí dodržovat přísný podmínky. to nepopulární párování karet je ta hlavní podmínka.

vortimond
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra