, sekce: Skylink |
|
Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak něco ?!Pane Glisniku, mám pro vás návrh, nebo nápad, který bude výhodný pro obě strany, alespoň si myslím. Samozřejmě nevím jestli to umožňují právní předpisy,posouzení je na Vás. Sdílení je podle Vás nezákonné, pominu otázku jak zjistíte, že mám sdílení, to není ve Vašich silách, takže tomu nezabráníte!!! Teď návrh, mám ve svém domě dvě karty a dva přijímače, protože jsem pohodlný a nechce se mi shánět přijímač, který umí sdílení, takže jsem poctivý abonent Skylinku. Jelikož se mi tedy nechce platit dvakrát rozšířenou nabídku, protože i na mne dolehla krize, tak kdyby jsem mohl přijímat rozšířenou nabídku na obě mé karty za jedny peníze, tak bych asi neváhal a zaplatil ji!! Byl by to bonus Vaší firmy za mou poctivost, že takzvaně nesdílím!!!, ale mám poctivě koupeny dvě Vaše karty. Příklad ...tento bonus by byl jen na dvě karty, na jedno jméno, aby s tím nemohl nikdo kšeftovat a na obou kartách bych měl například HBO HD za jedny peníze, nebo jiný balíček Skylinku, myslím, že by to zvýšilo konkurence schopnost Vaší firmy !!! Za tento nápad nechci žádné peníze, protože to už má DIGI, od které jsem utekl k Vám po koupi plazmy a porovnání kvality obrazu ;) ;) ;) Teď dávám svůj nápad v plen ostatním uživatelům a TĚŠÍM SE NA ODPOVĚĎ PANA GLISNIKA :))) |
jurkaturk
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 164 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93 | |
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Pro POLDAS , když to přirovnáváš k autům a pojištění, tak když máš u pojišťovny pojištěno více aut, tak ti dají slevu, to jsi nevěděl ??? |
jurkaturk
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Tak to řeší od května Sky v Německu.Holt tam nemají Glisníka :)http://www.sat-news.de/mlesen.php?id=b62a3887a5de2b3690c0a773a720341a |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
|
|
RE: jurkaturkTo je pekný nezmysel a už vonkoncom nerealizovateľné. Prečo? Tak to snáď pochopí už aj (nevhodné slovo). Pozn.: si len zabudol, že DIGI to má spárované... Rv90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 421 |
|
|
oneeeeeodisiel Vam VF tak tu znechucujete aspon sam. :)))Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
hrneknevím jak v reichu. ale podmínkou pro sky multiroom (v anglii) je to, že oba přijímače musí být napojený na telefonní linku. sky podle toho pozná, že je nepronajímáš kámošovi.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Na přijimače HD plazmy a LCD peníze najdete,že jo!Tak nechod po hospodách nekuř a na tu kartu ti zbude taky.Bejt Glisníkem nic nedělám.1200kč neni tolik. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
|
|
@koax1200,-měsíčně je docela dost :-/VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Najskôr by sa museli vymeniť všetky súčasné karty, ktoré nemajú zabezpečenie proti zdieľaniu za nové ICE karty, novej generácie. Potom by sa museli upraviť u jednotlivých sat. prijímačoch, ktoré sú oficiálne dostupné na našom trhu FW na oficiálny (SkyLink FW...) a po zaslaní určitých info (code type HW) o danom prijímači spoločnosti SkyLink by presne spárovali túto kartu z daným prijímačom. A kde sme sa dostali? No neviem či sa to teraz pozdáva takto aj ostatným!? Si to predstavuješ ako Hurvínek válku... Neboj tam majú iné rozumy a netreba im už vôbec takýmto spôsobom dávať nejaké rady a už vonkoncom za nejaké honoráre.... :)))90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 421 |
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...DOBŘE TAK TU DISKUZI UKONČETE, PROTOŽE JE TO PRO UŽIVATELE SKYLINKU ŠPATNÝ NÁPAD !!! OMLOUVÁM SE, ŽE JSEM TO TADY DAL, soudě dle reakcí, že 1200 Kč není tak moc, já zapoměl, že satelit a Skylink si mohou dovolit jen podnikatelé, jsem bohužel jen zaměstnanec, asi budu muset na jinou diskuzi mezi sobě rovné :))) |
jurkaturk
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Myslel jsem tím cenu karty.Karta stojí 1200 nebo ne?? :)) |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Já za každou dal 1990 Kč tuším a mám dvě, já myslel, že máš na mysli rozšířenou nabídku na dvou přijímačích ... |
jurkaturk
|
|
Pro pana GlisnikaZdravím každý den tady někdo řeší nějakého pana Glisníka ale on nereaguje proč řešit někoho když nereaguje!!! |
jerabek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 134 |
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...jo, dejte mu už pokoj! :laughing: všichni víme, že by to všichni chtěli za nižší cenu (např. poloviční). ale nabídne vám to za tuhle cenu konkurence?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...UPC druhá karta +100KčKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...a půjde ti na ní přesně stejná nabídka jako na tý první? jasně že ne! musíte číst detaily, né jenom ty reklamní kecy velkejma písmenamaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Jasně že jo. Když nevíš která bije, tak zmlkni ;PKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...nelžete nám tady, pane Malino. všichni víme, že ta karta funguje jako klon čistě pro tu základní nabídku. jinak musíš platit dvakrátVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Ty ani UPC nemáš, tak co tady vysíráš?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Bych to nejak neresil a zustal bych u sdileni. Neni to tak horke, jak se rika. Ono kdyz se zeptate pana Glisnika na sdileni, jestli je to legalni atd. Tak co byste asi cekali, ze rekne jako sef jedne z placenych nabidek TV programu? Ktery urcite bude podepisovat jeste nejake smlouvy s novymi placenymi programy. Jak ti by se na nej tvarili, kdyz by podporoval sdileni? Urcite je to nezakonne, to jasna! Ale verim, ze v bytech a rodinnych domech, kde si ten clovek zaplati nabidku, se to toleruje. Myslim, ze zavaznejsi je prolomeni kodovaciho systemu nebo sdileni pres internet za uplatu.Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 282 |
|
|
PoldaSnebuďte sprostej, pane Malino. vyjadřujete se jako zvířeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Ja som len zvedavý,koľko stých,čo sú tak vehementné protí,si tie mesačné poplatky poctivo platia(2x).Ja dosť pochybujem,aby takýchto predplatiteľov bolo veľa,skôr mizivé percento,ale pre poskytovateľa slúžby by nemál byť problém si to overiť a začať stým niečo robiť.Celkom zdarma na druhu kartu balíčky nepôjdu, ale o nejakej zľave by sa uvažovať mohlo. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
|
|
oneeeeeMas pravdu, jenze nevedomost hrichu necinni. Takhle by skylink rychle zkrachoval, bohuzel jedine to parovani by bylo technicke reseni, ale ani to by nemuselo zabranit sdileni.@martin5: No ja spis vidim ty provokoce z tve strany Rv Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
|
|
vortimondNa hrubej pytel hrubá záplata, retarde :dead:Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
|
|
...jedna moznost tady je, a to ... kdo zaplati MULTI na celej rok, dostane na druhou kartu MULTI za polovicni cenu...at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Kdyby se to podmínilo jen na dvě karty na jedno jméno, tak přece co bych na tom vydělal, kdybych tu druhou kartu dal sousedovi ? Ano pokud bych ji nechtěl k tomu svému druhému přijímači, tak mi soused může přispívat půlkou na náklady, to ano, ale tady by mohl nastat problém , protože já bych preferoval HD programy a on třeba jen Multi, někdy se dohodnout je problém,ale pokud bych ji opravdu chtěl jako druhou kartu do druhého přijímače v rodiném domku bez vedlejších úmyslů, tak ji určitě nebudu dávat sousedovi. Určitě by to bylo pro Skylink lepší řešení, než ztrácet na lidech co si udělají sdílení, protože 2000 Kč zhruba nevím kolik karta teď stojí, je lacinší, než si kupovat třeba druhý sat. přijímač HD , SE SDÍLENÍM, který bude určitě dražší než ten beze sdílení....Další věc , sdílení je možná nezákoné, ale milion věcí je nezákoných a právo je bezzubé a nevymahatelné, protože Skylink nemůže k vám přijít domů a kontrolovat jestli sdílím, nebo ne !!! Tak jak tomu chtějí zabránit ??? Nedotknutelnost obydlí je jedním z bodů Listiny práv a lze ji porušit jen dle dikce zákona a zákonným způsobem, tak nevím jak tomu chce Skylink zabránit a povídáním o tom , že je to nezákoné bez možnosti postihu je bezzubé :))) |
jurkaturk
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|