, sekce: Skylink |
|
Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak něco ?!Pane Glisniku, mám pro vás návrh, nebo nápad, který bude výhodný pro obě strany, alespoň si myslím. Samozřejmě nevím jestli to umožňují právní předpisy,posouzení je na Vás. Sdílení je podle Vás nezákonné, pominu otázku jak zjistíte, že mám sdílení, to není ve Vašich silách, takže tomu nezabráníte!!! Teď návrh, mám ve svém domě dvě karty a dva přijímače, protože jsem pohodlný a nechce se mi shánět přijímač, který umí sdílení, takže jsem poctivý abonent Skylinku. Jelikož se mi tedy nechce platit dvakrát rozšířenou nabídku, protože i na mne dolehla krize, tak kdyby jsem mohl přijímat rozšířenou nabídku na obě mé karty za jedny peníze, tak bych asi neváhal a zaplatil ji!! Byl by to bonus Vaší firmy za mou poctivost, že takzvaně nesdílím!!!, ale mám poctivě koupeny dvě Vaše karty. Příklad ...tento bonus by byl jen na dvě karty, na jedno jméno, aby s tím nemohl nikdo kšeftovat a na obou kartách bych měl například HBO HD za jedny peníze, nebo jiný balíček Skylinku, myslím, že by to zvýšilo konkurence schopnost Vaší firmy !!! Za tento nápad nechci žádné peníze, protože to už má DIGI, od které jsem utekl k Vám po koupi plazmy a porovnání kvality obrazu ;) ;) ;) Teď dávám svůj nápad v plen ostatním uživatelům a TĚŠÍM SE NA ODPOVĚĎ PANA GLISNIKA :))) |
jurkaturk
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 164 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93 | |
|
|
jurkaturkZabrani: karta Irdeto PIsys Premium a pripadna vymena CRW karet, kterou bude platit Irdeto, protoze to je take v jejich zajmu. Tak by pak spadla klec. A pokud budete nadale provokovat, pevne verim ze ta vymena jen uspisi. A kazdy provider udela to same, protoze se nenecha okradat, takze prechod k nekomu by byl na nic ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Už aby to bylo...Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...007 já nevím, proč máte pocit, že provokuji ??? Můj původní příspěvek nebyl myšlen jako provokace a ani jinak s vedlejšímy úmysly !!!! Víte já si myslím, že zde toto forum je jako za komunistů, tedy funguje tu cenzura (nemyslím sprostá slova, to je v pořádku), když má někdo jiný názor a zveřejní ho tady, tak se na něj sesypou takoví lidé jako vy a vyhrožují odstavením atd. Pane agente 007 jsem rád, že jsou komunisti minulostí a cenzura je také zčásti pryč, ale tady tomuto foru asi vládnou bývalí aparátčíci, kteří rozhodují o tom, co bude napsáno a zveřejněno. Kolik vás bylo před několika dny na 1. máje , přiznejte se, abych tady už na toto forum nechodil, protože s bývalými členy určité strany, kteří podporují cenzuru, nechci a nemohu diskutovat. ČEST PRÁCI !!! :))) |
jurkaturk
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...No pokud si za komunistu prožil pár let a bylo ti víc než 18 tak silně pochybuji o tvém IQ se zakládáním takových témat ,kde chce každý něco odrbat apod.A pokud tu křičíš o cenzuře ,tak tento web žije s reklami od legálních provideru a prodejcu a pokud si myslím tak ty k nim nepatříš,nevím jak by se jim líbilo kdyby každá karta ,jela pro xxx domácností a jim by klesal zisk,tudiš i peníze na reklamu.Tak troch soudnosti at tento web nedopadne jako tento,taky si mysleli že na ně nikdo nemuže.http://sat-gi.mafro.info/ Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...jurkaturk R^Nechápu proč se někteří na autora tématu tak utrhují. Projevil svůj pohled na věc a námět ke zlepšení služby. Žádné scifi fantas(nevhodné slovo)ie, ale záležitosti proveditelné a ospraveditelné. Zvlášt pokud by aktivace služby na 2 karty byla podmíněna řekněme spárováním s přijímačem, nevidím problém už vůbec. |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Tak při pádu komunismu mě bylo opravdu více jak 18 let to si piš :))) A nechci jednu nebo dvě karty pro xxx domácností, jsem soudný a mám dva přijímače a dvě karty a legálně a už rok, takže jsem ani nekoketoval se sdílením v době, kdy se nevědělo a ani nepsalo, že by to mohlo být ilegální, Takže milý kolego já NEPODVÁDÍM !!! Zkus si přečíst úplně první příspěvek , já vím že je těžké se prokousávat názory pode mnou, ale ruku na srdce nebylo by to spíše ku prospěchu, kdyby ocenil Skylink ty poctivé platící a umožnil jim nějakou výhodu ? NECHCI NIC ODRBAT!! To mi nepodsouvej a technická stránka toho, aby nepoctivci nemohli zneužívat je přece na Skylinku, já nejsem odborník na techniku, jsem poctivý uživatel a možná blbý, protože nemám sdílení, asi tedy budu muset mět větší IQ (mám ho málo dle tebe), abych přišel na to, že podvádět se vyplácí :))) |
jurkaturk
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Wintermute díky za podporu, nemyslel jsem tento můj příspěvek jinak, než jsem ho napsal, je tady pár jedinců s IQ, kteří pochopili co jsem tím myslel R^ |
jurkaturk
|
|
RE:WintermuteSky link dodává vlastí přijímače zdarma aby je mohl spárovat než něco napíšeš tak se parkrát rozběhni proti zdi,sky lik platí za každého předplatitele placeného programu,to znamená že s duhé karty by jim platil stejně ale vydělával by polovinu a jste zdraví nebo v Bohnicích instalovali wifinu zdarma silně pochybuju kolik vám je let tak 10.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Ked sa nemylim,tak aj pri Irdete funguje card sharing :)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
@Blooddogpssst nikde to nehovor ... |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Myslím, že to tak není, protože kdyby dali výhodu dvou karet za sníženou cenu, tak by se zvýšil počet prodaných karet a tím uživatelů. Nebo příklad dvě karty a na obou HD HBO , tuším, že za HBO HD se platí 250 Kč, tak by dali cenu pro obě zvýhodněnou třeba za 350 Kč a to se už vyplatí i mě jako šetřílkovi, technická část jak to ošéfovat , tedy nelegální příjem je na Skylinku, to mě jako uživatele poctivce nezajímá. Co se týče snížení zisku, je otázka přirovnám to ač nerad benzínové pumpě .... Dvě stejné pumpy a jedna má za naturel 33Kč kvalitního benzínu a druhá má za naturel 30 Kč benzínu, takže ta co má nižší cenu za natural má frontu a počtem zákazníků si vydělá víc,i když zdánlivě prodělává ,příklad z mého okolí SHELL .. zaměstnanci si koušou nudou nehty, protože jim ubyli zákazníci,a u druhé benzínky mají fofr, protože nestačí markovat benzín :)))Na to IQ nepotřebuji a stačí selský rozum, alejinak jsem fakt blbý jak veverka :))) |
jurkaturk
|
|
jurkaturkJo tak to mi zavolej až bude druhá firma nabízet benzín o 50% levněji,ty asi nepdnikáš když nepchopíš že jsou nastaveny takové ceny aby neprodělaly,a za jednoho klienta budou odvádět stejnou měsíční cenu tv společnostnem když měsíční paušál bude 350 kč nebo za dvě karty 500 (myslíš že jim odvod sníží),a nebude jim chybět těch 200 kč co myslíš, 10000 klientu 2 miliony kč atd.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Heh, ty vole tak toto už naozaj bez urážky hraničí z primitivizmom. To radšej nech pán Glosník ani nečíta, lebo by sa najskôr dobre pobavil a potom málinko, ale len málinko zamyslel nad touto celou blbosťou. Skús si spraviť podobnú platformu, existuj 10 rokov a zrealizuj si to, keď chrlíš toľkým rozumom. To čo tu píšeš už dávno tam tí vedia aké obchodné ťahy im prinesú zisk a naopak aké nie. To si naozaj tak naivný, že nevedia v takej platforme ako je SkyLink koľko je jeden plus jeden a aké stratégie sú momentálne pre nich osožné? No nič. Niečo sa niekomu zo snilo, bolo by to aj pekné len keby bolo keby a pravda ľuďom sa dalo dôverovať!? Tak na tomto keď si postavíš celú platformu, tak nevydržíš 10 mesiacov a nie 10 rokov.... :laughing: Rv90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 421 |
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...sorry: ....Glisnik....90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...UPC sice má problémy, dětské, které se určitě vyléčí, cena nevím jaká to nesleduji, ale přidávají programy, vydělají na tom zákazníci, samozřejmě nemůžu diskutovat se znalými podnikateli o odvodech atd. , nejsem znalý, ale ta lacinší benzínka má u nás fronty, a nekvalitní benzín nemá, je jednou z těch co má ten certifikát kvality a ten je opravdu sledovaný na netu, takže asi prodělávají , nevím proč to dělají jsou stejně hloupí jako já a podnikají, aby prodělali :))) |
jurkaturk
|
|
jurkaturk:Hele - udělej si svoje fórum a tam si můžeš psát co chceš. Ale tady platí, co řekne zdejší majitel, protože je to jeho web. Kapišto?Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Kapišto, odcházím , protože zde není demokratická diskuze,nikoho neurážím a nikoho nenavádím k nelegálnímu příjmu,jen jsem se snažil diskutovat, pokud je tu cenzura a názory jiné než majitele nejsou vítány. Čest práci a soudruzi ať se plácají po ramenou jak jen ten jejich názor je ten správný, i já se můžu mýlit, ale kvůli tomu, že má někdo jiný, tak bych ho neodstavoval.... |
jurkaturk
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Demokracie není to, že na soukromém vlastnictví si může každý dělat co se mu zamane. To je pak hochu anarchie...Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Aby som bol naozaj objektívny a nikomu nekrivdil. Začal si príspevkom v ktorom si pomenoval určité veci "A". Za určitých podmienok by to bol naozaj skvelý nápad a všetci by ti mohli len zatlieskať! Lenže si zabudol na "B". Teda vlastne ani tak nezabudol, len si to hodil jednoducho na tú druhú stranu nech si to už oni nejako vymyslia a doriešia ako by to mohlo celé na prospech jednej aj druhej strany fungovať... Vieš čo si vlastne ty teraz vymyslel? Asi to, že autá by mohli jazdiť na vzduch, vzduch by aj vylučovali a ostatné nech si už daný výrobca vymyslí ako by to mohlo reálne fungovať na prospech prírode a človeku. Hmm, to tam už dávno vedia aj bez tohto akože tvojho super nápadu, že je tu takáto možnosť. Bol by to síce v konečnom dôsledku pozitívny ťah pre obe strany, len to nie je také jednoduché ako si to (aspoň čo som porozumel v tvojom úvodnom príspevku) predstavuješ. V budúcnosti vôbec nie je vylúčené, že k takému niečomu dôjde. Skôr ako po roku 2012 to nevidím absolútne ako reálnu vec u SkyLink-u... ;)90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Tak jsem celé vlákno dočetl a přijde mi to smutné. Samozřejmě, že je blbost platit si 2x do rodiny stejný balíček. A jen naprosto vyjímečně to někdo udělá. A žádný z našich proviedrů nemá žádný zájem o nalezení řešení domácího využívání balíčku na dvou televizorech. Je to bludný kruh a páni Glisnbíkové a Malinové budou jen dělat dusno přes domácí sdílení, ale podle mého ikdyby se jim to povedlo zamezit, bude to jen od nich truc a jistě tím očekávaný balík nevydělaj. Naopak, dost lidí řekne Ať si to strčej .....Že nemají opravdový zájem o spokojenost diváků, to dokazuje technická kvalita celého Multibalíčku a u UPC to není o nic lepší. Copak Viasat takhle vyrábí programy ? To jen pro Česko je sprzněj na mazanice a jsou na to pyšní. Okrádaj nás bezostyšně, jsem z nich zklamán. Ale co, když to stádu vyhovuje ;P Promiňte, muselo to ven. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
|
|
...jako todle se fakt uz neda cist....z pohledu pravnika vam rikam ze stanovisko p.G /Skylink/ nemohlo bejt jine, a kdyby nahodou bylo, tak by vystavil spolecnost kterou zastupuje pravnim opletackam ohledne autorskych prav .... kdyz si koupite licenci na 1PC to znamena ze ta licence bude na 1PC a ne na 3 ktere mate v baraku ... resite tady hlouposti, a divil bych se kdyby nektera spolecnost pristoupila na naky balik "Druha karta s extra balikem GRATIS" .... muze, ale to by delala CHARITU, protoze za tu "druhou tzv gratis nabidku" musi cvaknout programerovy atd atd.... at se dari, ahoj ;) ps: radsi reste domaci nasili, a ne kraviny ci si zdilite z obejvaku do predsini nakej balik... Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Jiz to tu bylo napsano,napad dobry a fungujici pro rozvinute zeme typu Anglie,Svycarsko...U nas by byla zneuzitelnost 98,17%. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Konečně diskuze bez urážek, tedy diskuze. Alfasex u nás doma to funguje, tedy mám na mysli Net. Mám to WIFI rozděleno do třech PC a platím jeden poplatek, podotýkám, že mi to udělala firma , od které net užívám a neplatím 3X poplatky. Dále já neměl na mysli druhou kartu zdarma, kde jsem to psal , nevím o tom ??? |
jurkaturk
|
|
jurkaturkmyslim ze jsem to napsal jasne, od zadne spolecnosti necekejte ze da SOUHLAS na domaci zdileni ...to jak to mate poreseni doma, si nechte pro sebe ;) ... lze diskutovat o moznosti jak jsem napsal vys, ale "nasi" lidi jsou v ramci EU hodne vynalezavy, a nedivil bych se kdyby se na ruznych burzach zacali objevovat karty s levnejsima cenama na extra baliky .... /samozrejme pro dotycneho predavajiciho by to byl hodne good business/ uz tedka si kladu otazku, kde se berou ty levne Skylink karty, kde cena je daleko nizsi jak je nakup za velkoobchodni ceny.... at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: Pro pana GLISNIKA -- NÁPAD,NÁVRH nebo tak...Jsem optimičtější, řekl bych spíš 97,18%Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|