Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Kabelová televize

DVR Receiver od UPC a problemy s nahravanim

Mam UPC Digital s DVR set-top boxom, problem je, ze neumoznuje naraz nahravat z roznych zakodovanych balickov. Neviem, ci to pisem zrozumitelne, ale napriklad ked pozeram MTV Rocks a chcem si nahrat serial z AXN Sci-fi, tak to nejde. Rovnako je to s nastavenim nahravania, ked som na inej stanici, nez ta, co je v rovnakom balicku, nenahra sa to. Neviete mi poradit, ci sa to da vyriesit? Lebo ak nie, tak je cely zmysel tohto DVR receivra dost spochybneny.

P.S. Volal som kvoli tomu aj UPC, povedali mi, ze sa to da vyriesit, ked si nieco inak prepojim, ale fakt si neviem co, preto sem pisem.

Diky za radu.

ragtimer
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVR Receiver od UPC a problemy s nahravani...

predpokladam, ze tvuj receiver ma dva tunery, pak by to melo jit bez problemu, abys nahraval dva libovolne kanaly co mas predplacene. Pokud to nejde, reklamuj (zejmena, pokud ti to uz nekdy slo). Pokud mas ale pouze jeden tuner, tak muzes vic veci nahravat jen ze stejneho multiplexu. Podivej se do manualu, tam je to popsane.

davebj1
Registrace: 3/2008

a jeste doplnim, ze to muze byt treba omezene, ze jednu vec nahravas a na jinou libovolnou koukas (k tomu se vyuziva ten druhy tuner), ale nahrat by to pak melo jit stejne, i to co sledujes ...

davebj1

a nebo si ho nechej vymenit za HD PVR STB, ktery od minuleho mesice nabizi za stejny poplatek, ktery platis ... tam jde nahravat 2 ruzne veci bez problemu, mam to vyzkousene

davebj1

Mám pocit, že musíš zezadu propojit ty dva tunery kabelem (nevím, proč to není interně, ale takhle nějak mi to říkal známý, který to taky řešil).

schmeyd
Registrace: 6/2008

dik za info. set-top ma dva tunery, len neviem, ako to mam zapojit. v TUNERI 1 mam koaxial "CABLE IN" a z "LOOP OUT" ide kabel do telky. TUNER 2 mam prazdny a receiver mam prepojeny cez scart. poradis mi v tomto? manual neviem najst, zatial ho skusam vygooglit. diky.

ragtimer

aha, si skor napisal, nez som sa spytal. lebo inak to tiez nechapem, len tak, ze kupim koaxial a prepojim TUNER 2 CABLE IN a LOOP OUT. skusim to, dik za rady.

ragtimer

RE-ragtimer

Tak ako si popísal v poslednom príspevku Ti to nepôjde.
Musíš mať dual-LNB 2-výstupy.
Ako chceš prepínať z jedneho LNB Horizontal a Vertical???

stanowat
Registrace: 9/2004

RE-ragtimer

Ešte otázka?
Bavíme sa tu o DVB-C alebo o DVB-S ???
Ak o DVB-S tak je to tak ako som napísal.
Ak o DVB-C tak stačí prepojiť tunery .

stanowat
Registrace: 9/2004

@ stanovat: DVB-C, takze snad to pojde.

ragtimer

stanowat

sorry, som ti skomolil meno :(( vdaka vsetkym za pomoc!

ragtimer

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra