, sekce: freeSAT by Skylink |
|
HD kanály na UPC DirectDobrý den, v minulém týdnu jsem si mj. aktivoval HD balíček programů UPC Direct, I po vypršení 48hod, lhůty pro aktivaci žádný kanál neběží (hlášení Kanál je šifrován), přitom HD kanály, vysílané volně, fungují. Četl jsem o jistých potížích v rámci přechodu z Astry na Thor, myslíte, že je to důsledek a tedy že je třeba vyčkat ? Fungují HD kanály někomu bez výpadků ? Díky za odpověď. |
yamaco
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 17 |
|
|
RE: HD kanály na UPC DirectPokud vím,tak oficiální start na Thoru je až 15.5.2010.Do té doby mohou být jisté problémy či výpadky.Nechci tvrdit,že je to tento případ,ale veškeré objednávky bych řešil až po tomto datu.Poslední dobou mi příjde,že se zde řeší výhradně jen UPC a zbytečně.Nic ještě neběží ůoficiálně".Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
|
|
RE: HD kanály na UPC DirectDobrý den, nevím, z mého pohledu snad dotaz nebyl zbytečný - prostě jsem se slušně zeptal, když jsem nevěděl -k tomu je snad mj. fórum určeno. |
yamaco
|
|
RE: HD kanály na UPC Directzdravim,ja som mal podobny problem objednal som si zaklad na upc a dostal som neaktivnu kartu ktora ani po 24 hod neisla ,reklamoval som dali mi novu a ta do 24 hod nesla tiez,potom som siel s kartou k oficialnemu predajcovi a ten kartu zasunul do ich origo boxu a ani do hodiny neslo nic,a tvrdilze uz davno malo byt.tak som eklamoval kartu a ziadal o zaslatie karty aktivnej funkcnej na adresu a teraz cakam.....to len preto pisem ze maju v tom bordel a nesnazia sa urobit nic pre zakaznika.a bonbonik na zaver na otazku preco to neide a co mam robit mi na ich stredisku povedali pani ,ktora sa tomu co robi vobec nerozumie ze ak nechcem zrusime zmluvu.To je boj o zakaznika... :)) :)) :)) :)) Rv |
easy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 253 |
|
|
RE: HD kanály na UPC DirectDěkuji, podobně, jen mi nenabízeli zrušení smlouvy :) Já jsem totiž měl za to, že když od ledna nebo od kdy probíhala migrace a testy a HD balíček je od 1. května v nabídce, mělo by to fungovat. Rozumím totmu, že se jedná asi o složitý proces, ale pak to tedy měli nabídnout až v okamžiku, kdy to bude bezchybné. K dobru musím UPC přičíst, že technik uvedl, že pokud by to jakkoliv nešlo (do pondělka se má ozvat), nebudu za balíček ni platit až do okamžiku, kdy bude plně zprovozněno. Snad to bude OK. Pěkný zbytek neděle všem. |
yamaco
|
|
RE:HD kanály na UPC DirectHD kanály jsem si na svůj přijímač nechal aktivovat v pondělí.Naběhlo to asi za hodinu.ČT HD,NOVA HD,NOVA SPORT HD,ESPN AMERICA HD,NAT.GEO HD,RUSH HD,HISTORY HD,M1 HD.Nejede pouze HBO HUN HD a zatím zcela chybí HBO CZ HD.Jak to naběhlo,volal jsem do upc,abych platil tak jako zcela nový zákazník.Řekla mi,že to není možné.Tak jsem jí řekl,že s nimi chci zcela zrušit smlouvu.Najednou zcela otočila,že se nějak domluvíme a večer mi budou volat.Večer v 8 hodin telefonát a že mi dávají za kompletní nabídku upc novou cenu,která je téměř o 50!!procent nižší,než bych platil jako starý zákazník.Garantováno od června 2010 do června 2011.Pak zase zavolám,že chci zrušit smlouvu-a pokračování už znáte :) :) |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 257 |
|
|
@yamacoCo máte za modul? Trošku mi připadá, že ne na všech CW modulech ty jejich HD kanály fungují. |
schmeyd
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 74 |
|
|
RE: HD kanály na UPC DirectDobrý den, díky, mám modul CW od Mascomu, na něm uvedeno R 1.0 (nevím, zda je to číslo revize nebo něco jiného). |
yamaco
|
|
RE: HD kanály na UPC DirectOsobně si myslím, že na tomto modulu to nerozchodíte. Setkal jsem se s CW modulem od Mascomu s Rev. 1.2 a na tom to taky nechodilo. Řešení je podle mě výměna modulu za úplně jiný, který bude mít ve specifikacích od výrobce přímo uvedenou podporu MPEG4 (mám pocit, že budete mít na tom vašem modulu přímo napsáno, že podporuje DVB-S MPEG2) a nebo druhá možnost řešení zkusit podporu Mascomu a update firmware v tom vašem modulu. Ale osobně nemám vyzkoušeno bohužel. |
schmeyd
|
|
RE: HD kanály na UPC DirectPřípadně můžeme poprosit garrrryho, aby nám řekl, co má za modul. Je podle mě ale docela možné, že má univerzální čtečku se softwarovou emulací (AZ boxy, Dreamboxy, NanoXX a podobné linuxové boxy s emulací s tím otevřením toho HD balíku problém nemají). |
schmeyd
|
|
RE: HD kanály na UPC DirectDíky za cenné informace, mohl bych Vás tedy poprosit o doporučení, který modul CW koupit a případně v jakém (internetovém) obchodě ? Velmi děkuji. |
yamaco
|
|
HD kanályPoužívám originál cryptoworks irdeto s fialovým nápisem.HD mi jedou na AZ BOXU ELITE,DREAMBOXU 500 i na OPENSATU X 9000 HCSI.Jede to ok. i na modulech eurocam cryptoworks s červeným potiskem.Mám ještě jiné starší stroje a na všech to jede ok.Např.Topfield 7OOO HCSI. |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 257 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|