Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Karta TaT CZ a Skylink Sk

Mam jednu kartu zaregistrovanu, vtedy este TaT na cesky region. Jednu mam skylink modru, ktora je registrovana na slovensky region.
Po vytiahnuti ceskej nejdu slovenske programy, po vytiahnuti slovenskej nejdu ceske.
Ako mozno dosiahnut, aby mi stacilo pouzivat len jednu kartu a prijimat vsetky programy tak, ako som to videl na inej, nedavno registrovanej karte.
Dakujem za odpoved, hladal som to na skylink, ale akosi som nebol uspesny pri hladani, Prosim o radu.

Walter
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Téma: Karta TaT CZ a Skylink Sk (# 11)

Zřejmě asi bude třeba na TaT kartě něco doplatit. Já mám také původní TaT kartu a pak jsem něco doplácel za Novu a pak ještě něco, už si to přesně nepamatuji. Myslím, že by se to dalo nějak vyzkoumat na stránkách skylink.cz podle čísla karty.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

CZ/SK

Já mám taky ještě původní TT kartu a doplácel jsem asi 2x ( Novu a ???)něco, ale všechny Sk programy mi jdou od začátku, no je to ale už pár let

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

TT,M

Je potrebné doplatit na TaT 20,-e a na modrú 13,-e/najrychlejsie u predajcov/a pojdu vsetky neplatene programy na obidvoch kartach.

atr2009
Registrace: 12/2009

RE: Karta TaT CZ a Skylink Sk

Dakujem, este na aky pausal, alebo na co to mam zmenit, ako sa vola ten predplateny pausal?

Walter
Registrace: 1/2008

mhh ja mám modrú kartu sky link registrovanú na SK región a na nej multi a ide mi bez problémov aj nova, nova cinema, barrandov, cool, čt4

doubleA
Registrace: 8/2009

pokial si platis multi tak dovtedy ti to pojde

Duzu
Registrace: 7/2005

Treba ich aktivovat

Jak nemas multi musis si ich jednorazovo zacalovat. Presvihol si dobu kedy ich pustali gratis tym ze si mal dve karty naraz v satelite. Napis nam potom ci ti ide formula1 na nove u slovenskej karty a na stv2 u ceskej karty. Mali by ti ist ked si ich kupis, ale ci tomu tak bude to ma fakt zaujima.dik

tophunter
Registrace: 4/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra