, sekce: Zkušenosti |
|
DRE CryptZdravim! Mate zkusenosti s DRE Crypt- modul a je karta pre prijem ruskych stanic z 9E a tusim 36E, balik TriColor a Platforma HD... V rusku sa da nie na bielo kupit prijimac s integrovanym a ze pojde. Ale posielat to asi nevazmozno... ;-) Druha otazka alebo to dam ako zvlast temu je prijem z 9E A z 36E co bude problem... Dik vselijak! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
RE: DRE CryptZkusenosti mam dobre s tricolor, radne si platim optimum i nocnej paket.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
|
|
este nemam prehlad no mne staci zakladZdravim! Dik za odpoved dvojnasobne! ;-)este nemam prehlad kde maju ake programy a pod., ale mne budu stacit skor tie zakladne stanice ako Pervyij, Russia1, REN pripadne "5". Sice ani Muz neni zla. Take ze NatGeo.ru mam po nasom a take koniny ako Mjat i ditja mi k zivotu naozaj netreba! Navyse som pozeral vsetky mozne baliky ako Raduga, NTV Plus, potom mi nie je jasne ze Platforma HD z 9E je len tolko malo stanic pricom z tej 36E tym istym prijimacom, tou istou kartou sa daju prijimat TriColor stanice? (z hovoru resp. sme pisali cez ICQ uz by naslubili aj modre z neba len aby to clovek zobral.) Ja by som si to aj predplatil, lebo na webe pisu ze tusim 100rublov co je asi 2,5-3juro mesacne zakladny balik, sice asi abonent co ja inostranec asi nebudem. No dajme tomu vyssie vstupne naklady ale aj tak sa mi to zda skvela cena a nie som z tych co za korunu aj... a co je dobre a chcem to a paci sa mi to, tomu sa slusi dat co sa patri, ne?!... No k veci, to prijimas s ktorej druzice, alebo mas dual ci 2 par. Velkost paraboly a pod.? Pre tu 36E je pekny beam ale pre oblast Russia je to na kraji; tieto stanice nevysielaju Euroasia ale len Russia (podla Lyngsat). Ja mam 80cm Amos a Thor, to teraz uz nebudem chytat a druhu 90cm 13-19.2-23.5; s tym planujem pohnut na 9E urcite a ostatne neviem. Jaj mam este malu 40cm pre Astra 19.2 ako "managment" link pre prijimac - Prijimac Technisat HD8-S, 2x CI, 2x Conax; CW pre SkyLink&Gital cez easy.tv Twin CI modul, takze druhy modul je volny. Este Conax MTV kartu ale hadam taketo nieco prijimac ako Technisat musi zvladnut ... teda dufam?! Takze mas svoj ci ich prijimac -- aky?! Oni mi nukali nejaky - tusim: http://sl.spacelink.ru/e-store/detail.php?ID=980 Aalebo bude lepsie ked si napiseme/zavolame asi ze: kristian@creato.sk Dik v kazdom pripade! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
jak platit ruske programy ?Zdravim,jsem tu novacek a prave resim dilema - Platforma HD na 9E anebo Tricolor. Otazky mam 2: 1) Precte Dre-crypt kartu nejaka uni ctecka ? Nerad bych dalsi modul jen na to - mam Fergusona 8900 a Diablo. Nebo jsou karta a modul sparovane jako u N3 ? 2) Jak se dostat ke karte na Platformu HD nebo Tricolor bez kamarada na vychode ? Dela to nejaka firma u nas ? S placenim problem nemam, ale hadam, kdybych to kupoval pres eshop, narazim na registraci (malokdo je tak v pohode jako polska TNK). Diky |
mufik
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 52 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|