Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Discovery HD Showcase

Mají stále vypálené titulky? Nebo už to změnili?

Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD

Libor73
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Discovery HD Showcase

http://www.skylink.sk/web/structure/6.html?do[loadData]=1&itemKey=cz_74

radolaco
Registrace: 2/2010

radolaco

Ano, tuto informaci jsem si také přečetl. Ale myslím, že včera večer jsem v obraze měl vypálené holandské titulky.

Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD

Libor73

no prave vcera som chvilu sledoval aj ja a nijake titulky som si tam nevsimol...

radolaco

Už nějakej ten den tam ty titulky nejsou, ale jestli to občas zapnou, to nevím. Ale je taky možný, že to je jen přijímačem, kterej tam automaticky dává DVB titulky, pokud jsou.

Ale každopádně je to dobrá zpráva, že aspoň tohle se Skylinku podařilo. Teda ono se jim toho podařilo spoustu, ale přece jen teď UPC má Animal Planet HD, National Geographic HD plus to, co má Skylink (plus pár pro mně dalších nepodstatných kanálů).

Já osobně bych velmi uvítal, kdyby Skylink zařadil aspoň ten NGC HD v simulcryptu s Holanďanama, nějaká lokalizace mi neleží ani v patě... A Animal Planet HD by byla taky super, ale pochybuju, že to nám Skylink nadělí, i když by to bylo super.

Dreambox DM800HD, Dream Elite 2.0, Doscam 0.23, oscam ymod18_56 Mascom 85Al - 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E

Fantomas
Registrace: 1/2005

OK, díky za info. Dneska večer kouknu, co mi to vlastně ukazuje.

Libor73

Fantomas

mne by uplne stacili titulky...tie su vo vacsine pripadov aj lepsie ako dabing...a predsalen spravit titulky je malina oproti kompletnej lokalizacii...v podsate tie anglicke titulky uz hotove su a ich preklad do cestiny je uz trivialna zalezitost...teda neviem preco uz davno nemame aspon Dicovery HD s ceskymi titulkami...ale mam pocit, ze chcu tam rovno sputit CZ dabing, ktory by tam vraj nebyt ekonomickej krize bol uz davno

radolaco

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra