, sekce: DVB-S přijímače |
|
O2 TV receiver upřednostňuje HDMI připojení?Prosím chytré hlavy o radu, zda je pravda, že i-can set-top-box od O2 v případě připojení s TV přes HDMI kabel už neumožňuje SCARtové současné připojení? Jedná se o to, že chci přes SCART konektor propojit A/V přenašeč signálu pro sledování televize v druhém pokoji, ale když je připojený HDMI kabel, SCART nefunguje. Díky předem R^Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
|
|
RE: O2 TV receiver upřednostňuje HDMI připojen...Toto je vlastnost hodně přijímačů, že buď lze HDMI nebo SCART/CINCH, ale nikdy ne oboje.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
RE: O2 TV receiver upřednostňuje HDMI připojen...Už jsem to tu psal před několika dny:Vybráno z návodu: http://www.cz.o2.com/_pub/91/ed/fa/117714_152221_Manual_sluzby_O2_TV.pdf Pokud máte televizor vybavený digitálním rozhraním HDMI, můžete set-top-box připojit k tomuto rozhraní. Propojovací kabel pro rozhraní HDMI 6 není součástí balení. Při použití rozhraní HDMI nebude fungovat teletext a při nastavení vysokého rozlišení 1080i nebo 720p nebude fungovat SCART, tedy ani videorekordér. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
|
|
RE: O2 TV receiver upřednostňuje HDMI připojen...Připojení přes hdmi i scart funguje současně, ale bohužel jen v sd rozlišeni,při nastavení hd je vystup pouze na hdmi |
bedanek
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 39 |
|
|
RE: O2 TV receiver upřednostňuje HDMI připojen...A nejde ani kompozit ze scartu nebo cinche? Taky jsem to vždy připojil přes hdmi, ale analog. výstup jsem současně zatím nezkusil.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: O2 TV receiver upřednostňuje HDMI připojen...Zkoušel jsem u satelity 2000HD a tam to funguje jak HDMI tak SCART výstup zároveň.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
|
|
RE: O2 TV receiver upřednostňuje HDMI připojen...K čemu HDMI propojení, když není v nabídce HD kanál??Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 214 |
|
|
RE: O2 TV receiver upřednostňuje HDMI připojen...No přeci kuli MUXU 4Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
|
|
to harnadekprotože ti nevěří, ptá se znovu těch znalejších. Bedanek má pravdu. |
tvman
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 272 |
|
|
to technikTKRVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich) |
tvman
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 272 |
|
|
@tvmanZas tak neznalý se tedy určitě nepovažuju. :8) |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|