, sekce: Skylink |
|
CTV1-4 +PrimaTV na SKYlink v Irskuzdravim vsetkychvedel by mi niekto povedat, ci sa v poslednych mesiacoch celkovo zhorsil signal z Astra 1G/3A 23.5 ale sa len mne straca kvalita vsetkych programov? pred asi 1-2 mesiacmi sa mi uplne stratili CT1-4 a Prima TV a ostatne programy maju o dost horsi prijem... mam tu na juhu Irska v Corku 120cm tanier a i ked je tu dost veterno tanier je uchyteny celkom pevne...pokusal som sa s nim aj hybat, ale pozicia, na ktoru bol nasmerovany uz predtym je ta najvyhodnejsia, vsetky ine vychylky signal iba zhorsuju... vedel by niekto odporucit nejaku alternativu? VOPRED VDAKA! |
dino77
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 9 |
|
|
RE: CTV1-4 +PrimaTV na SKYlink v Irskuahoj byl jsem taky v Irsku a přijímal nače programy přes Skylink. chtělo by to nějakej měřáček na přesné doštelování, či můžeš zkusit pootočit kovertor, to většinou zabere, pokud ti to jde sleduj bargraf na tv. Jinač překontroluj kabliky připojení a tak, možná že taky odchází konvertor. |
Modřina
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 369 |
|
|
RE: CTV1-4 +PrimaTV na SKYlink v IrskuAsi Sopka...............1.změřit skutečné hodnoty na "nějakém" lepším měřidlem než "nějaká" procenta.....to jest hodnota může býti na hranici příjmu......a nebo taky technická závada konvertoru,kabelu,přijímače 2.Zkus se poptat někoho z okolí zda má podobné problémy a z toho urči chybu.........on-line se to špatně řeší !! Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
|
|
RE: CTV1-4 +PrimaTV na SKYlink v Irskuhmmm ta sopka ma nenapadla, ale v konecnom dosledku to moze mat vplyv.uz som rozmyslal nad vsetkym: uz sa mi stalo, ze vypadli vsetky programy, ale to som len preinstaloval svoj DM600 a islo to rozmyslal som kupit mozno daky novy kvalitnejsi LNB konvertor, ale zatial co som cital tak LNBcka maju minialny vplyv na kvalitu signalu oproti velkosti taniera je to sice takych 20metrov od satelitu do sat.prijimaca, ale to predtym nebol problem. no a zohnat tu merac signalu je pre mna nerealne takze by som len musel niekomu zaplatit 50E aby mi to prisiel premerat...no asi zacnem troubleshooting kupou noveho LNBcka |
dino77
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 9 |
|
|
SKY linnkNo asi by si mal porozmislat nad zmenou poskytovatela!Pokial neopustia dva transpondery na astra, stabilny prijem stv1,ct1 v Irsku,by som vylucoval! Zijem v Anglicku,v meste Swindom, co je ovela vychodnejsie nez Cork, a prijem s rozumnou velkostou paraboly (menej nez 120cm)je tu prakticky vyluceny! Mam 1m a signal sa objavuje len na par hodin rano a vecer! Riesil som to tu so satelitnym technikom pred asi 4 rokmi a problemy boli aj s 1.8 m parabolou!!! Pritom len cca 100 km vychodne v Londyne je prijem mozny! Uvidime, co prinesie 3B! |
jusepe
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 14 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|