, sekce: DVB-S přijímače |
|
Opticum multiroom - nečte kartuChtěl bych se zeptat co do něho nahrát, aby fungovala karta Skylink. Mementálně je nahráno: globo_5119_cool_mcas_share_2.4.68_all.dld |
JIRKA313
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 48 |
|
|
RE: Opticum multiroom - nečte kartuA zkusil jsi kartu v přijímači otočit ?AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
|
|
RE: Opticum multiroom - nečte kartuposlední dobou je to příšerný na tomto webu.Máš otočenou kartu.Vidim to v kouli. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
|
|
RE: Opticum multiroom - nečte kartuPopřípdě ještě neaktivovaná..Aspoň přečíst tu brožuru ;P Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Opticum multiroom - nečte kartukartu mám dobře, zkoušel jsem CSlink i Skylink a program chvilku jde a pak se zasekne a konec. V menu jsou ze začátku informace o kartě a po zamrznutí obrazu to kartu nanajde. |
JIRKA313
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 48 |
|
|
Zahodit!Opravdu to je asi nejlepší řešení. Několik těchto přijímačů jsem montoval, a je to na zbláznění. Už mám místo něj náhradu. Optica jsou obecně docela problematické přístroje.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 695 |
|
|
EnikNeházej všechno do jednoho koše ;)AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
|
|
RE: Opticum multiroom - nečte kartuano,Neházej všechno do jednoho koše, multirum si zaslouží dvě vrstvy,vrstva multirumů a vrstva betonu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
|
|
RE: Opticum multiroom - nečte kartuNevim jak multirooom, ale mel jsem tu multiview, chystal jsem to na montaz a ani za tu cenu NE.Pomale, tuhnoucí a restartující se zařízení. Kartu to sice četlo bez problému, zápisy na gital přišly do 2 minut, oprávnění bylo možné prohlížet, ale - přepnutí programu na room1 i 2 až 6 vteřin, do té doby Kodovany kanal. Ne, tohle byl první a současně poslední kus, co jsem namontoval. Tenhle stroj je vhodny jen pro ty, co se ridi JEn cenou a na nic ostatniho nehledi. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
RE: Opticum multiroom - nečte kartuTy 2 vrstvy sedi naprosto dokonale R^ |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: Opticum multiroom - nečte kartu..jj musím souhlasit s většinou. Montoval jsem jeden tento exemplář, který si koupili u Spáčila a během ladění programů zatuhnul po vypnutí už nenajel. Zákaznice si myslela, že jsem jim to rozbil. Nějak nedokázala pochopit, že při ladění přes DO nelze přijímač umrtvit. Topí to jako kamna něco podobného jako Hyundai od pigi-tv. |
libortv
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 24 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|