, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Cena za UPC DTH uvedená na Parabole je nepravdiváDle sdělení UPC :Webová stránka http://www.parabola.cz není náš oficiální web. Aktuální informace ohledně ceníku najdete na webové stránce http://www.upc.cz. Standartní cena základní nabídky Rodina / Medium je 695,- Kč. Pro nové zákazníky je tato služba na 6 měsíců účtována za 402,- Kč. V příloze přikládám aktuální ceník služeb UPC. Je cena dvojnásobná - podívejte se na jejich nový ceník - nevím kde parabola vzla tak malé ceny !!!!!!!! :fuming: |
black52
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 16 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
|
|
Případnělze také na tržišti ala Turecko mít cenu sotva poloviční než aktualní ceník ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
UpcJasně ceník není směroplatný já chtel upc odhlásit nabídli mi 50% slevu tak jsem zustal. |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
|
|
hobofakt taky NETREPTE KRAVINY... bud se naucte chovat a nebo vubec nelezte medzi lidi, ty KECY ze je mozne si pri podpisu smlouvy dohodnout nakou cenu, ZUSTANOU JENOM KECMA a nicim jinyma co se tyce ceny kterou lze dojednat s tzv retencnim oddelenim, tak kdyz si tady nekdo mysli ze si rekne cenu 1Kc za zaklad a nekdo mu na to pristoupi tak je na omyle, todle oddeleni ma urcitej rozsah v kterem se muze "pohybovat" a ta cena kterou SI MUZETE "VYBOJOVAT" zalezi od vicero faktoru, apropo tym faktorem urcite nejsou nekoho modre oci, aby sme se rozumeli ... ... btw tenhle system aspon tady v SR pouziva vicero fy, napriklad mobilni operators... ale taky pevne linky, e-net providers...atd takze prestante tady vypisovat KECY, a kdyz neco mate, klidne tady zverejnete Variabilni Symbol vasi smlouvy, urco se na to nekde koukne, a uvidime co jste to za "EXCLUSIVE" zakaznika at se dari, ahoj ;) ..proc se ja vzdy musim rozcilit nad lidskou hlouposti, nechapu... Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
...Petrmuz92... neplette si hrusky s jablickama ....ach joo at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: Cena za UPC DTH uvedená na Parabole je nep...Nevím proč se rozčiluješ ,když to tak funguje a nikdo neřikal dojednat cenu při podpisu smlouvy ,já už jsem tam byl pár let a chtěl jsem to odhlásit tak je pro ně lepší 50% než drátem do oka ,takže prosím netrepej hlouposti když je to prostě realita R^ |
Petrmuz92
|
|
RE: Cena za UPC DTH uvedená na Parabole je nep...rodina je jenom na 6 měsíců v akci, potom platíš 6 měsíců plnou palbu, což je dost vysoká suma a bezkonkurenčně nejdražší na trhu. ale když si vezmeš rodinu + HBO + Cinemax, tak platíš 504,- celý rok.www.upc.cz/televize/satelitni_televize/akce Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
AlfasexAlfasex neboj hrušky od jablek poznám mám stánek v tržnici R^ |
Petrmuz92
|
|
alfasex:již po několikáté tě musím nazvat hnupem.Stačí ti,že jsem jejich zákazníkem od roku 2002?Navíc se dvěma kartama a to nepřetržitě.Ty vylez z jeskyně a nepoučuj o něčem o čem nevíš vubec nic.Blbý kecy máš akorát ty.Nevím jak u vás,ale u nás to prostě funguje,tak jak to funguje.Takže si odpust ty tvoje KECY. |
hobo
|
|
RE: Cena za UPC DTH uvedená na Parabole je nep...jinak si myslím, že chyba není na straně paraboly, ale upc directu. mají v tom bordel. když se podíváš na tu akční stránku... (www.upc.cz/televize/satelitni_televize/akce) ... tak se tam např. vůbec nedozvíš, na jak dlouho si to vlastně objednáváš. kolik měsíců minimálně to musíš platit (myslím že 12 ale nikde to tam NENAJDEŠ)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
hoboPo nekolikáté a hnupem ?Máš trošku alzhaimra protože jsi mi to nikdy neřekl. Máš trošku primitivní reakce ,ale u tebe zřejmě normální stav. R^ |
Petrmuz92
|
|
Petmuz92:já jsem tě oslovil ve svém příspěvku?Zamysli se nad tím alzhaimrem-možná ti neuškodí preventivní vyšetření. |
hobo
|
|
RE: Cena za UPC DTH uvedená na Parabole je nep...za takovýhle matoucí a neúplný informace ohledně cen by upc dostalo všude v evropě docela slušnou finanční satisfakci :laughing: od nějakýho kontrolního úřadu. ale u nás jim to projdeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
Cena za UPCKolko platíte za full ponuku na Slovenskom UPC? lebo ja platim 40eur. |
korok
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 215 |
|
|
Petmuz92:Navíc tady tvrdíš celou dobu vlastně to samé co já od začátku tak jak? |
hobo
|
|
alfasexpíšeš hezky a dlouze,ale chybí ti informace,jak to chodí,UPC jsou HOKYNÁŘI a funguje to na 100% |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
black52Sú tam dva cenníky, treba si to poriadne pozrieť a potom šíriť paniku. :))) Tie malé ceny, čo uvádzala parabola, sú pravdivé... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
Jednoduchá rovnicePřesměrování na Thor + cenová politika nerespektující vzmáhající se konkurenci + arogance celé firmy = hrob UPC Direct |
lynxx
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 106 |
|
|
RE: Cena za UPC DTH uvedená na Parabole je nep...+ klamliva reklama.Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
RE: Cena za UPC DTH uvedená na Parabole je nep...U UPC stále stejná arogance, prodávající neví jakou nabídnout cenu a na jak dlouhé období. Myslel jsem, že se k nim na zkoušku vrátím, ale teď už vím, že nic takového neudělám... Navíc si myslím, že i ta jejich HD kvalita bude alá UPC... Prostě UPC o zákazníky nestojí... Škoda RvŽádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 640 |
|
|
RE: Cena za UPC DTH uvedená na Parabole je nep...PetrT - UPC stojí o zákazníky, ale nestojí o technickou kvatitu. Ale na to neni v této zemi nic divného, to vidíš na každém kroku. Ještě štěstí, že si můžem operátora libovolně vybírat...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Cena za UPC DTH uvedená na Parabole je nep...Alebo iná rovnica: Presmerovanie na Thor + cenová politika od začiatku v dobrých akciách + arogancia celej firmy + špatné web stránky = vzmŕtvych vstanie UPC Direct...i napriek nepriaznivému vývoju rovnice :) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
re:Jo,já už mám v pořadníku dva VIP zákazníky,kteří jim platí litr měsíčně,volat a obchodovat cenu neměli za potřebí,ale nevzdají se programů v prvním případě z 19e,ve druhém z 13e,motor a kravské paraboly odmítají,takže Skylink (až budu mít čas) získá další dva solventní a platící zákazníky,žádné "chalupáře" ,nebo (nevhodné slovo),které vyplakávají,jak je ta pay tv drahá....Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 808 |
|
|
re:s.o.c.k.a je nevhodné slovo? :OKathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 808 |
|
|
RE: Cena za UPC DTH uvedená na Parabole je nep...nejen s.o;c.ka, ale i kn.i.h.o;v;n-a, což je v PC branži úplně běžné slovo, takže jej proto že těch posledních 5 písmenek je s "něčím" stejné, tak tito "vypípají" |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
|
|
RE: Cena za UPC DTH uvedená na Parabole je nep...Celé UPC je len okrádanie a manipulovanie z ľuďmi... Zmenili síce novú pozíciu z 19,2E na 0,8W, ale starý strom nepresadíš. Praktiky typu pokiaľ sa neohlásiš a neotvoríš si ústa tie bohužiaľ zostali. Kašľať im na pár druhotriednych a treťotriednych programov na čo lákajú ľudí. Kto to nakoniec vlastne pozerá? Zlomok, lebo na to sa nedá ani pozerať obsahovo a ani po samotnej kvalite. Rv90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 421 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|