, sekce: Skylink |
|
Nové a staré programyZdravím, chci se zeptat jestli někomu jede XXXTREME? Mne to pise, ze si to musim aktivovat pres SMS, ale na strance to maji normal napsane v balicku MULTI ... Tak jestli Vam to jede ? A dal se chci zeptat jestli SKYLINK neuvazuje o pridani kanalu SPORT 2 a EUROSPORT 2 ... Vim, ze to tu bylo mockrat, ale byl bych vdecny za odpoved ... Dekuju !Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
|
|
RE: Nové a staré programyxxx ide po polnoci 0,10hked máš multi tak tito musí ísť sport2 je v cslinku a na ESP2 čakáme viacerí 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Nové a staré programyNo prave XXX mi pise, ze si to musim predplatit pres sms , aby mi to slo ... Tak nevim, zkusim se na to jeste podivat, ale nejak to ani nepotrebuju, ptam se jen z principu : D A nevis proc na SKYLINKU neni SPORT 2 ? ? :(Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
|
|
RE: Nové a staré programyto nevím prečo tam neníked ti chýba tak dokúp od cslinku v mých6 a máš to 🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: Nové a staré programyAsik to tak udelam, sport 2 je perfektni program : ) Ale doufam, ze by to mohli SKYLINK nekdy pridat do sve nabidky !Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
|
|
RE: Nové a staré programyproč není na skylinku sport2. asi ze stejnýho důvodu proč nejsou na cslinku programy v HD.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
vortijako že nie čt hd ,nova hd ;)🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: Nové a staré programyno tak bavíme se tady o placený televizi.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
vortirok ešte neskončil takže nás môžu prekvapiť ešte na jeseň ;)🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: Nové a staré programyved sport2 mas aj na Amose takze staci si to pretocit :bigeyes: |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
|
|
Radko3003myslis na Amos 3 (4.0W) - 11260H ?ved tam je kodovanie Mediaguard...to sa da nejak chytit? komu to vlastne patri? |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
|
|
RE: Nové a staré programyide to uz davno ko dy mas - najmsat.com SECA |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 680 |
|
|
to radolacojasnacka ze sa to da chytit ano je to Amos 11260H ak chces posli mi na mail telefonne cislo a ja ti zavolam Radko3003@azet.sk |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
|
|
LOLEM123CEZ skylink registracia karty si daj reset a pride zapis na kartu |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 370 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|