, sekce: Příjem DVB-T |
|
Towercom zverejnil mapy pokrytia vysielačov DVB-Thttp://dvbt.towercom.sk/aktuality.php?article=144AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 665 |
|
|
RE: Towercom zverejnil mapy pokrytia vysielačo...BTW, co tak pozeram ten ich uvadzany rozsah pokrytia, tak musim povedat, ze su to srandisti v Towercome... RvAB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 665 |
|
|
RE: Towercom zverejnil mapy pokrytia vysielačo...to je zas co za omalovánky... :zombie: :fuming: |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 770 |
|
|
RE: Towercom zverejnil mapy pokrytia vysielačo...To nemá s reálnou mapou pokrytí nic společného - namátkou jsem se podíval na Velkou Javorinu a udělalo se mi poněkud nevolno...Zlatý sw radiomobile... Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 982 |
|
|
RE: Towercom zverejnil mapy pokrytia vysielačo...Jak oni to udělaly ,že jim končí signál přesně na hranici,barva došla.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
|
|
RE: Towercom zverejnil mapy pokrytia vysielačo...u konkurence byla na přelomu roku kauza, kterou se přiznávám jsem uměle vyvolal jako legraci, ale někteří to vzali vážně :) zkuste si vyhledat o rušičkách na hranicích :D |
davidkriz
|
|
RE:davidkrizDost dobrý,dorazil mě tam ale ten jak se rozčiloval proč ty rušičky zaply,nějak jsem to na konkurenci prošvih jak to bylo aktuální a to čtu skoro vše.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
|
|
RE: Towercom zverejnil mapy pokrytia vysielačo...mne tehdy ani nenapadlo, že by to někdo snad na sekundu vzal vážně :) |
davidkriz
|
|
RE: Towercom zverejnil mapy pokrytia vysielačo...Jsou to rušičky s obdivuhodnou vyzařovací charakteristikou!Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
@AlesHavelZdar,v cem to asi maji?Synci z VUS BB robili v RadioLabu,ale to jsem tam byl v r.2004 naposled. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
@ AlešWelcome back !!! R^Včera som zrovna premýšlal, ako dlho to vydržíš... T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 780 |
|
|
@hdpe, P222Netuším, v čem to pokrytí "počítali", ale vypadá to neskutečně nevěrohodně. Kde jsou proboha nějaké rozlišovací úrovně? Pokrytí končí na obvodu kružnice jako když utne s absolutním nerespektováním terénních podmínek. To vypadá opravdu spíše jako omalovánky než výpočet.@P222 Říkal jsem, že se vrátím - a pěkně v "červeném" a pod srozumitelným nickem. R^ ;) Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 982 |
|
|
RE: Towercom zverejnil mapy pokrytia vysielačo...však se inspirovali u ČRa a ČTÚ :-) akorát že Towercom je modrý, tak je to modré :D |
davidkriz
|
|
RE: Towercom zverejnil mapy pokrytia vysielačo...No v podstate CTU,byvaly TESTCOM ci planovaci i ve VUS BB pouzivali pomerne sofistikovany software RadioLab vcetne digitalniho modelu terenu ve ctvercich po 100m.Dostal jsem se k tomu jeste pri navrhu analogovych dokryvacu v dobe,kdy DVB-T jelo v Praze.Samozrejme vystupem bylo pokryti,viditelnosti,ruseni...Po teoretickem navrhu,vzdy nasleduje kriterium pravdy,udajne v te dobe analogovych vysilacu byla dosazene vysledky v praxi pomerne dobre. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: Towercom zverejnil mapy pokrytia vysielačo...Ono netreba sa na to pozerat tak,z e vsade kde je modra farba da sa chytit signal na izbovu antenu. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
|
|
RE: Towercom zverejnil mapy pokrytia vysielačo...tak to se zas neboj, to tady snad většina ví, tady nejsme na foru zive.sk ;) |
davidkriz
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|