Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Kolísání kvality signálu

Zdravím sat. maniaky. Asi před třemi měsíci jsem si pořídil sat. př. VANTAGE HD 1100S, kartu Skylink. Po počáteční euforii jsem časem pozoroval že obraz se místy sekne (hlavně novaHD). Když dám v menu Stav signálu horní graf ukazuje +- 90% a spodní asi kvalita signálu začne pravidelně pulsovat 10,60,80%. Mám tři konvertory dělá to na všech, prodejce mi půjčil jinej přijímač i konvertor a je to pořád stejný. Když připojím přijímač u rodičů nebo v prodejně, funguje normálně. Koupil jsem i lepší anténu a stále stejný stav. Nemáte nějadý typ co s tím než zavolám servisáka jestli něco zjistí? Dík.

miravom
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kolísání kvality signálu

co koaxiál

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

zavolej servisáka nepíšeš co stožár 100% pak to muže dělat dalších x možností takto na dálku se těžko radí nemáš všechny přijímače na 1 fázi?

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Ak máš parabolu prístupnú, vyskúšaj len tak voľne iný kábel (ako píše vorti),môže byť problém aj v DiseqC prepínači.

jupol
Registrace: 11/2009

koaxiál novej asi 15 m a když to připojím přímo na některej konvertor jiným asi 3 m tak je to stejný

miravom

nějak nerozumím termínu (všechny přijímače na 1 fázi)mám jenom jeden

miravom

tak pánové omlouvám se ale vzpomněl si na mě vedoucí tak musím jít něco dělat. zatím dík

miravom

miravom

tak to nic a držák paraboly se ti ani nehne když za něj vezmeš?

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Hodnota kvality signálu může být výsledkem špatné montáže / nastavení anebo rušení... Zkontroloval bych konektory, kabely a trasu.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * JVC RA-E814B * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

V cechach v jednom baraku mali problem so samovznicenim zasuvek. Bolo to sposobene blizkym zdrojom VN

tophunter
Registrace: 4/2010

U Vantage celé HD řady,toto kolísání většinou způsobuje slabý signál,nebo na "hraně".
Pokud má Miravom pevnou parabolu,tak by jsem to tipnul na posunutou parabolu.
Já používám motor a když toto kolísání začne,tak mi je jasné,že se pohla celá sestava.

.......

jito
Registrace: 12/2005

Hodnota, kterou ukazuje teploměr v STB, je úplně k ničemu a pro nastavení paraboly nebo zjištění závady je potřeba měřák.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Tak pánové díky za příspěvky které se točí většinou okolo antény. Buď je přijímač opravdu citlivý nebo je tady nějaké rušení. Kdybych to nastavil a začalo to blbnout při dotahování šroubů nebo ve větru, tak to beru ale neni možné to ani nastavit. Pohnu anténou 15 vteřin signál drží, říkám si dobrý a pak to začne aniž bych s tím cokoli dělal. Vypadá to na toho technika s měřákem. Ještě jednou dík.

miravom

Kruci

nikdy jsem žádnej měřák neměl,kombinačky, nůž,šroubovák a pár klíčů,motor jede skvěle už 4rok ,přehazoval jsem 3 anteny - nikdy problém,jen delší nastavení !!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra