Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

kmitočet 11.797GHz

Mám nově zakoupený přijímač Topfield 6000CR s kartou Skylink. Všechny kmitočty jsem bez problémů naladil a to až na jediný 11.797GHz/H Astra 23,5. U ostatních kmitočtů mám úrověň i kvalitu signálu velmi dobrou. U tohoto kmitočtu mám úroveň signálu kolem 85 procent, ale kvalitu žádnou. Může být problém v tom, že mám parabolu částečně umístěnu pod horním balkonem a to tak, že ve 13 hod. mám jednu třetinu paraboly ve stínu. V čem může být problém, když ostatní kmitočty jdou bez problémů. Má někdo nějakou radu, jak ten kmitočet naladit.

sucell
Registrace: 5/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: kmitočet 11.797GHz

Třeba to ladíš omylem na jiné družici (to se stane, když to máš chybně v Menu/nastavení antény)

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

Třeba máš V polarizaci místo H

Standa2
Registrace: 5/2005

Vymen ho dobre ti radim je to čerep

tophunter
Registrace: 4/2010

Nemas tam nehodou aj diseq prepinac?
Vymen ho za novy a pojde to.

EMP
Registrace: 2/2006

abjanko môže mať pravdu.Ja som tieš riešil tento problém u známeho s frekv.11.797 bolo to rušenie nejakej mobilnej siete zatienil som to na skúšku od vysielača plechom a naskočilo to.

Robix2
Registrace: 9/2006

tophunter

co to tady plácáš,čerep je vše co začíná na O,opti,open atd.,tak se uklidni kámo

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Napr. ked pridavam uberam zvuk sat sa vypne a zapne, teraz bzuci rusi to pozeranie, pri vypadku elektriky sa zapne a je zapnuty, sem tam naskoci na pol obrazovky zelena barva o reakcii na prepinanie... aj 3 sek. cakam atd atd nekupovat lacne-levne veci

tophunter
Registrace: 4/2010

@tophunter

prehrej FW na posledni a vetsina problemu zmizi. Mozna oprava zdroje po te dobe uz taky nebude od veci.
Jako za tu cenu to neni nejhorsi, ale zase za tu cenu co vic chtit ? Cena je proflakla na internetu a na vyvoj a podporu jaksi nezbyva. Jinak mas pravdu, je to strep ale aspon se moc nekazi.

J a
Registrace: 7/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra