Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Digi TV Nagra-3

Digi odpojilo stary Nagra-2 u dalšich programov.Sport2 & Romantica ,Movies 24 Hung ,H!T Music
Music Channel HU
Echo Tv,Sport 1

jaronovak
Registrace: 4/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digi TV Nagra-3

karty sa menia, dnes prisla jedna karta mojmu otcovi-takze neplatici budu odrezani. aspon na nejaky cas

tomko
Registrace: 1/2006

přesně jak psal vorti ještě si počkáš na nejednu zimu, než přejdou kompletně na N3, tak zatím klídek.

netace
Registrace: 12/2008

Neviem čo máte s neplatičmi.Ja by som platil, ale ked DIGI nechce...prečo nasilu platiť!!!

Milan C
Registrace: 4/2006

to máš taky pravdu :laughing: R^

netace
Registrace: 12/2008

Dnes mi prisla nova karta...

melod

Šedá je všechna teorie a strom života se krásně zelená.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

ja mam taky tusak ze k prelomeniu nagra3 moc nechyba...a zas bude na par rokov vystarane :)))

radolaco
Registrace: 2/2010

RE:

A to hovoril kdo že bude na pár rokov vystarané ?Ty si asi jasnovidec nebo mas slenenů gulu.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB

A v tom si se probudil a Kudelski si utíral pusu a zavíral ti poklopec, takže to máš s první ruky ,pardon huby.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Tato firma vždy bude mít bohužel stádo neplatičů nehledě na nějaké problémy s kódováním.
Je to dáno zaměřením na klientelu,která chce,ale nedá... :lookaround:

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

Digi odpojili uz aj DISCOVERY RO

lms3
Registrace: 5/2010

ved tu furt trepete aká to je mazanica :lookaround: tak čo sa tu strachujete o digi, že?Vodu káže víno pije, asi ano, že? :laughing: :laughing: :laughing:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Tami

to si presne vystihol, moja rec R^

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007

digi odpojilo aj markizu nie omyl mal som parabolu pretočenu :laughing:

jopo166
Registrace: 1/2009

jopo166

vtipálku
neplatiči budou koukat z okna na padajicí listí. ;)

Sestava: Parabola Mascom 85cm, LNB 0,3db,dreambox 500+ , dreamsky nxp256hd, motor SG2100 Golden Interstar 8700CRCI Premium, 62°E-31,5°W

Kubik

DIGI TV tma

Zdravim vsechny, vcera neco po 19te hod se u mne na DIGI TV setmelo a tma je doposud. Mam jiz novou modrou kartu cca mesic, starou jsem hned po obdrzeni zaslal z5. Nova karta doted slapala bez chyby. Na infolince jsem to vcera resil ale bohuzel bezuspesne. Na 3ti pokus jsem se nechal donutit abych uvedl stroj do tzv: TOVARNIHO NASTAVENI. Znova jsem teda dle postupu naladil programy a vse je stejne. Teda skoro stejne, stale to pise NEJSTE OPRAVNENI SLEDOVAT TENTO KANAL ma navic mam programy uplne zprehazene. To byl i duvod proc jsem to nechtel delat. Dnes jsem byl kontaktovan z DIGI TV. Pry ucinili nejaky dalsi hokus pokus, a mam cekat do rana. Jsem rozhodnut, ze jim to vratim a udelam jim fajn reklamu. Jen se chci zeptat mate nekdo podobnou zkusenost???

neznalek0
Registrace: 10/2009

DIGI TV tma

no u mojich rodicov sa to stalo, tie nove karty su asi nejak tensie a nedoliehaju poriadne kontakty na citacku. U nasich asi niekto drgol do pristroja alebo co ale zrazu free programy sli ale kodovane nie. cez menu som zistil ze kartu nenacitalo. Kedze je to ten "dou" prijimac skusil som dat spodnu kartu do vrchnej citacky . V tom vidim ze na karte v spodnej citacke je nalepena paska z druhej strany ako je chip(mimochodom tuto kartu nacitalo v pohode len nadavalo ze nie je sparovana). Pytam sa mami ze to co je? Ona ze to bola uz dvakrat reklamovat , prvykrat opacne nalepili karty na ten navod co prisiel,druhykrat to z nicoho nic prestalo ist a vtedy im nalepili tu pasku. Vraj to tam robili ako na beziacom pase :D. Tak som aj ja nalepil pasku z druhej strany chipu , vsunul a problem vyrieseny. ;)

kongo
Registrace: 2/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra