, sekce: Skylink |
|
Sekání HBO HD SKYLINKTaky se vám seká ? Stav 17.30 hod... |
jurkaturk
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 164 |
|
|
RE: Sekání HBO HD SKYLINKno blíži sa búrka tak čito nebude kvôli tomu🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
@jurkaturkaky mas prijimac? |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
|
|
RE: Sekání HBO HD SKYLINKMě se nic neseká, ale zvuk je takřka úplně potichu...asi jim to blbne.. |
cgyfan
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 287 |
|
|
RE: Sekání HBO HD SKYLINKseka aj mne potvrdzujem.stav 20:40T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
|
|
RE: Sekání HBO HD SKYLINKDnas obraz v max. kvalitě,přijímač Vantage 8000S.Parabola pro tento příjem pouze 80 cm LNB 0,2dB.Síla signálu 89%.Qvalit-92%.Kodování Cryptoworks/Irdeto,takto vyhodnocuje muj Vantage.Je 23:19hod. |
Saidxxx
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 76 |
|
|
RE: Sekání HBO HD SKYLINKSeká stále RvZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Sekání HBO HD SKYLINKPaňák 42G15 a seká. Jen HBO, ostatní programy z transponderu OK.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
|
|
RE: Sekání HBO HD SKYLINKPro FUNTOMAS mám Topfield 7700 hsci, nemohl jsem odpovědět, protože jsem po napsání příspěvku šel do práce, jinak asi to nebude přijímačem, ale bude to na straně provozovatele, takže stav O7.5O hod. problém stále přetrvává, i když se mi zdá, že frekvence výpadků nejsou tak časté jako včera ..... |
jurkaturk
|
|
RE: Sekání HBO HD SKYLINKMimochodem na jiných HD tento problém není a to ani na ČT1, která taky občas zlobí, takže je to provozovatelem a ne přijímačem TOPFIELD :(( |
jurkaturk
|
|
RE: Sekání HBO HD SKYLINKMne sa vcera seklo HBO HD pocas Madagaskar 2 rozpravky. Vantage 8000S.BTW, uz ked si to platim a nie je to uplne mala ciastka, tak nech to funguje, ako ma. Minuly tyzden vypadku zvuku, teraz to seka...programova obmena dost slabucka. Neviem, ci este predlzim predplatne... AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 650 |
|
|
RE: Sekání HBO HD SKYLINKTeď se zdá, že je to v pořádku, sleduji to cca 20 minut... |
jurkaturk
|
|
RE: Sekání HBO HD SKYLINKJeste rano v 6:30 se to sekalo stejne jako vcera odpoledne. Nyni se zda bez meho zasahu vse O.K. Topfield SRP-2100 |
XBOX360
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 41 |
|
|
RE: Sekání HBO HD SKYLINKjo jiz je vsecko v poradku vcera cely vecer to blblo poradne. |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 558 |
|
|
RE: Sekání HBO HD SKYLINKHele chlapi pojdme ai uvádět so používáme k rozkodování tím se nějak dopracujem k nějakému výsledku.Mám tím na mysly použitý moduldo CI slotu nebo uni čtečka, EMU,taká značka přijímače.Mám pocit že to muže spusobovat nevhodně zvolené toto zařizení.FW mnohých značek silně pokulhávají s řešením nějakého Cryptoworks/Irdeta. Velmi dobře v současné době je na tom Ferguson cena za babku a podpora velmi silná.Taky na něm není znát tolik neduhu jako na předražených přijímačích.Tím nechci dělat reklamu!!!Musim se vrátit k tomu kodování,od té doby co začaly testovat Irdeto tak se citelně zhoršilo toto dekodování starým Cryptoworkswm.Všude se doporučuje použít certifikovaný CI modul Cryptoworks/Irdeto.Proto nemuže dobře fungovat jiná verze. |
Saidxxx
|
|
SaidxxxOmlouvam se za grámatickou chybu,nejde to zde opravit, |
Saidxxx
|
|
RE: Sekání HBO HD SKYLINKseka to aj na opensat 9700 hdpvr asi pred mesiacom som upozornil chlapcov z ab biznis, ale stale na tom (hadam) robia, zatial ziadna zmenaine HD programi v pohode ci zo skylinku alebo ine nemecke holandske anglicke vsetko ide |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|