, sekce: freeSAT by Skylink |
|
UPC - koho to proboha nabrali ?Nevim jak UPC nabirala firmy na pretaceni parabol, ale pripomina me to podobne hicparty co montovaly DIGI. Dnes me volali dva moji zakaznici, ktere navstivila nejeka firma na pretacni parabol ze maji problem.V prvnim pripade zakaznik namital, at mu parabolu nepretaci, ze na svoji vlastni 80cm prijima jeste Skylink na dalsich dvou prijimacich. "technik" trval na pretoceni tak to pretocil, nicmene zkolabobal na ladeni prijimace, ktery mel zakaznik svuj. Normelne pry jel podle popisu co mel vytisknuty na papire !!! Nakonec jsem musel doplnit na Thor parabolu a zapojeni predelat, protoze vysledkem byl skoro nepouzitelny signal na Thoru (merak me ukazoval ChbER v radu E-2 !!!!) a nefunkcni Skylink. Pry to zameroval finderem s ledkama, SKEW byl asi sprosty slovo. Druha presmerovavacka stejna - signal na hrane, bodejt by ne kdyz pouzival finder. Skew opet cizi slovo. U tretiho zakaznika zkolaboval na nastaveni Vantage, vysledkem byl totalne rozvratny Vantage8000. Nastesti jsem mel zalohu, pac jinak davat dokupy setting pro 8 druzic nic moc. To asi sahlo UPC trosku vedle s temi montery, hlavne ze chteli aby mel pojistku na skody ve vysi 10mil Kc, ale ze ladi s finderem a nevi ani co je skew, to je jedno. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
|
|
RE: UPC - koho to proboha nabrali ?Tuz fajni,vyborni,vynikajici az fantasticti synci.Mnozi z Vas videli ty liebesgrify,ktere chce UPC (kolik mate kopirek atd...a jestli pichate na kanapi nadvakrat pretrzenym..) a nyni to delaji studaci za 3,20 Kc bez DPH se SAT finderem.No v ramci praxe bych to chapal,ale dycky chodil (aspon za mych casu) stary zkuseny tygr z Moompracemu (casteji mel vypite),ktery o tom neco vedel no a mlady fik prozatimni nichstmocher. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: UPC - koho to proboha nabrali ?Cena základ montáž 1000 KčMotor 2000 Kč |
JirkaP
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 488 |
|
|
RE: UPC - koho to proboha nabrali ?Nechtěl jsem to sem psát, taky jsme dlouho čekali na cenu, ale po infu, že 350,- za kus jsme do toho nešli.Jak už zde tuším hdpe psal, není problémem pojištění na 10Mega (a to pochybuji, že ho někdo s těch současných kuchařů má), ale následné sankce třeba za nesplnění plánu, či pouze telefonické stížnosti zákazníků. V nejlepším případě to dopadne jako u digi. Už teď se s kýmkoliv vsadím, že se to v požadovaném termínu při současných podmínkách nesplní. Ale s tím UPC počítá, jen čeká jak se to vyvine. Přeji si, aby všichni, kterým to tito "kuchaři" doma takhle zmrví si u nich stěžovali. At se z toho pose.rou Tady přece nejde o pouhé přetočení paraboly a skew. I k té nejjednodušší musím přijet + setting + papírování, pak si paní postěžuje, že ji nehraje video + odjet + telefony... Kde jsou montáže na druhou stranu paneláku + šilhačky na x družic + návrhy a cenová ohodnocení růžných možností včetně času rozhodování zákazníka? Tohle nikdo, kdo se tím živí a problematice rozumí nemůže s klidným svědomím za těchto podmínek dělat. Ať se vám daří a hň.upi ať si tu "slávu" vyžerou do dna. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: UPC - koho to proboha nabrali ?JJ 350kč bez DPH za přetočení je opravdu žalostně málo. Nějak opoměli náhradu na PHM a telefon taky není zadarmo. Taky mě oslovila nějaká firma z Hodonína, která má na starosti oblast JM kraje, ale když poslali podmínky a hlavně sazby na pokuty při nedodržení podmínek tak jsem to vzdal, protože nestojím o to platit nějakým kravaťákům jejich dovolené na Bahamách. Ať si to přetáčeči užijí. Jak už tady někdo psal je to velice podobné Digi TV a jejich montérům s bramborometry. To si raději se svým Promaxem nastavím Skylink nebo anténu na dvb-t, které u nás spustili. |
libortv
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 24 |
|
|
RE: UPC - koho to proboha nabrali ?Paradoxní na tom je, že zprostředkovatelská firma a kravaťáci jako právnické osoby po těchto manévrech zaniknou, aby nemuseli řešit mrtvé studenty, co jim popadají ze střech a celá odpovědnost zbude nakonec na UPC a nebude koho pokutovat. Té pak pro zákazníky, kteří čekání vydrží a už předem nepřijdou sami ať již z důvodu opravy či změny služby, nezbude než oslovit zavedené firmy na opravy, pokud jim samozřejmě na těchto nespokojených zákaznících bude dále záležet. Renomé značky se nadále zmenší, ubude starších předplatitelů a stejně nakonec zaplatí tolik, jako by to hned na začátku dali profíkům, kteří si kazit svou pověst nemohou dovolit. Ale možná díky akci za 399,- nárůst nových předplatitelů bude větší, takže se tím kravaťáci nemusí trápit. Možná jim žádný student nespadne nebo nezabije výložníkem či třináctkou babičku na chodníku, takže pak na Malorce oslaví úspěch akce se splněním plánu na 110%.Na závěr má oblíbená věta po požití určitého množství jistého moku: No není tu krásně? :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: UPC - koho to proboha nabrali ?Koukam, ze to vam nabidli jeste slusne ceny. kdyz me oslovili, jednalo se o cene 250-290Kc, pricemz v navrhu smlouvy byly JEN sankce a vyhruzky ale nic o tom, jak resit jine situace. Kdyz jsem se ptal, jak bude placena napr.cesta k zakaznikovi, kde nepujde parabola jen otocit, ale musele by se predelat nebo kdyz bude slozitejsi rozvod,.... zadnou kloudnou odpoved jsem nedostal.Vysledky vidim a dneska to melo pokracovani. Ted jdu na obed, a snad se uklidnim. Pokud ne, zavolam na UPC a asi se zase uklidnim az nekoho seřvu. Tohle je fakt druhe DIGI. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
RE: UPC - koho to proboha nabrali ?Pokud bych se setkal na vlastni kuzi s takovou tragedii,pak,presto,ze ani mi,ani nikomu z nas to nepujde pod vousy,stezoval bych si.Toto neni bonzovani,v tomto pripade obcanska povinnost.Cekam jak se vyvine nekolik slozitejsich montazi u svych klientu,kterym jsem volal,ze pride firma k preladeni:).Vetsinou tam je i CSLINK/SKYLINK. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
U mě dobrýMě přetočili 8.5., všechno proběhlo v pohodě! Technik od montážní firmy se vyznal (AH Elektronic z Uhříněvsi - Praha), tedˇuž jenom zbejvá, aby to z Thoru fungovalo, aby ti od UPC v tom neměli bordel. Kvalita obrazu podstatně lepší (zatím). |
dm52
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 11 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|