, sekce: freeSAT by Skylink |
|
titulky na CT HDProsím o radu.Mám Ferguson 8900 HD a na CT HD (UPC) se mě zobrazují titulky. Nemohu se toho zbavit, už jsem vyzkoušel všechny klasické možnosti. Prosím o radu. Děkuji |
mares3
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 23 |
|
|
Oniasi taky už všechno vyzkoušeli a pořád tam jsou napevno vypálené ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: titulky na CT HDPsal jsem nejdřív o radu na UPC a napsali mě, že nevědí jak to udělat na mém Fergusnu a že si můžu pořídit jejich za měsíční příplatek. :(( |
mares3
|
|
Hnedto asi nebude,ale taky to odstraní.Hlavně ne jejich přístroj. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: titulky na CT HDFranta Malina se chvástal, jak všechno během pár dní dají do pořádku, ostrej provoz jede už dva tejdny a prdlačka. :fuming:Spousta lidí si na ty vypálený titulky stěžuje, musí se jenom čekat. Rv Hlavně neměň přijímač za ten jejich! Tam to taky vypnout nejde. |
Hellas
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 174 |
|
|
RE: titulky na CT HDVypnutí titulků u ČT HD je časově náročný proces. UPC počítá s termínem 6 - 8 týdnů. Takže to chce jen trochu strpení... ;)Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 640 |
|
|
RE: titulky na CT HDDíky moc za iformace, jejich přímač bych si nevzal ani náhodou. Pokud to je otázka pár týdnů tak vydržím. Co říkáte na kvalitu třeba ČT 4 Sport?? Myslím si že přes Skylink to jde lépe. |
mares3
|
|
Téma: titulky na CT HDNa každem normalnim přijimači to jde vypnoui. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
|
|
RE: titulky na CT HDemtech: Když se vysílají v obraze věř, že ne... Anebo umíš si vypnout třeba logo? Jestli ano, dej vědět jaký máš přijímač... :lookaround:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 640 |
|
|
Optibox Panthera - stejný problémKámoš má Optibox Panthera a má stejný problém u Skylinku, kdy se mu nedaří vypnout titulky na ČT HD. U všech ostatních programů je to OK.Nevíte jak to řešit, zřejmě chyba v fw. :lookaround: .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
|
|
RE: titulky na CT HDřeší se to tak že zakážeš titulky v nastaveni pristroje ale pokud máš NGC Wild tj asi jedina stanice s titulky tak si je tam pro tu danou dobu povoliš ale pokud prepnes jinam a vratiš se zpět na Wild tak si je tam znova mušíš dát ale na ČT HD už se ti nebudou zobrazovat tj. "problém" dyť je to stale z pohodli gauče R^ |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
|
|
RE: titulky na CT HDNa Skylinku to určitě vypnout lze ale musí se do menu, nastavení (Ferguson)a tam úplně vypnout titulky 1 i 2Ale na UPC to asi opravdu bude u nich. Hold musíme čekat A co to porovnání ČT4 sport nebo ČT2 na UPC a Skylink. Jak to vidíte vy?? :)) |
mares3
|
|
RE: titulky na CT HDCHyba unich už sa tu otom písalo. Rv |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 740 |
|
|
RE: titulky na CT HDpapay, mares3, emtech , atdna to se ale pisatel neptal to jsou normální titulky o čem píšeš.Pisatel myslí vypálený titulky ,( vy vypnete logo třeba NOVA, PRIMA atd?) co tam běží ty vypnout nejdou jedině přepnout na jinou stanici. Nejlépe to napsal PetrT |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
|
|
RE: titulky na CT HDNechápu,co tady vyprávíte za nesmysly o vypálených titulkách.Titulky jsou buď pomocí teletextu a nebo DVB a obojí se nechá v menu vypnout.A nevím co mají titulky společného s logem.To je jako Dalmácie a decimálka.IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 189 |
|
|
For daddyTak mě prosím napiš jak je mám odstranit. Ferguson 8900 UPC a na CT HD jdou občas dole malé barevné titulky. Zatím se mě to nepodařilo odstranit a myslím, že nejsem jediný.Díky za pomoc. |
mares3
|
|
RE: titulky na CT HDNemám Ferdu,ale Mascoma a tam možnost vypnutí titulků v menu mám.A to dvě možnosti,buď nastálo a nebo potom dálkovým ovládáním.IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
|
|
RE: titulky na CT HDNA Ferg. to je to samé, před 1/2 rokem to bylo na Skylinku tam jsem to vypnul a klid do teď, ale na UPC jen na CT HD to prostě ničím vypnout nejde. Ty máš UPC HD??? :-/ |
mares3
|
|
RE: titulky na CT HDMám Skylink,koukal jsem na návod na Ferdu na odkazu http://www.videotech.cz/pdf/HF8900_final_www.pdf a co znamená bod 6.4.2. "zavření titulku" ?IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
|
|
RE: titulky na CT HDHmm, ani to nepomůže, v menu je možnost vypnutí natrvalo a ani to nepomůže, ale díky moc za snahu |
mares3
|
|
RE: titulky na CT HDdaddy si sedí na vedení, toho neposlouchej..Jsou vysílány v obraze, nechceš to ještě španělsky? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: titulky na CT HDUž mlčím, a ještě jednou díky |
mares3
|
|
titulky na CT HDMám MASCOM 2100 HDCI-USB a titulky nešly vypnout ani v menu, když jsem dal "OFF". Napsal jsem proto přímo firmě MASCOM a ta mi okamžitě zaslala nový S/W, který jsem přehrál do receiveru. Po nainstalování se přístroj automaticky restartoval a pak jsem musel v menu ty titulky vypnout a problém je zažehnán. Ale vše jsem musel naladit znovu po této "operaci". Zdarec. |
sluknov
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 3 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|