, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
strata signálu na =V= polarizáciiZdarec, neviem či sa to tu už niekedy rozoberalo ale stala sa mi včera taká vec že samočinne došlo k strate signálu klesaním hodnôt z napr.80 % až na nulu a po cca 10 minútach samočinne zase od nuly až narastaním signálu po spomínanych 80 %.Neviem čím to je, robí to zväčša na "V" polarizácii na Digi TV.Ešte k tomu tolko, nastavenia sú o.k. digi je oficiálne.Nemáte niekto niečo k tomu? dík3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 196 |
|
|
RE: strata signálu na =V= polarizáciiVadné LNB, na tuty.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
RE: strata signálu na =V= polarizáciiVadný zdroj 13V, na tuty.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: strata signálu na =V= polarizáciija som mal podobnú chybu vyšróboval a skontroloval som cinchy pri Motore keď to nepomôže tak aj pri LNB a Satelite a bude to OK,bol zlý kontakt. |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
|
|
V polarizácia na Digimne to robí keď suseda zapne práčku. Vždy keď zaberie motor na práčke, tak obraz cukne, alebo vypadne. Asi vzniká podpätie v sieti. Kôli počítaču som musel kúpiť stabilizátor napätia APC Line-R 600VA. kEď je podpätie v sieti, automaticky to vyrovná. Je to výborná vec. Ja bývam v podnájme v starom paneláku a tam sú tie rozvody hrozné. Najviac to robí cez vianoce, keď všetci sú doma a majú všetko pustené.Octagon 918 HD, 120 Al, DM 2800, LNB Diavolo 0,1db, Diablo Cam 2.3, T&T, LG 42PC5+
|
čárli
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 28 |
|
|
RE: strata signálu na =V= polarizáciimám to nastavené pomocou meráka na 100 percent dobre, a je neuveriteľné pri meraní signálu v percentách na ofiko stroji od digi Hyundai dual mi skáče hodnota na "V" ale aj na "H" polarizácii od 57 do 98 % !!!!! to je neuveriteľné, čím to môže byť? napr. na "H" pol. to robí od nejakých 82 do 95 %, ja som z toho blázon, LNB vadné ťažko, to je vymenené, koax vymenený, parabola 90 cm Mascom F konektory dotiahnuté na sto pro, ja typujem už snád len na ten STB, že by mal nejakú vadu v zdroji alebo čo?No a to vypadávanie signálu tak to je vrchol, dnes to ešte neurobilo, uvidíme.Nie je tu nejaký ofiko montér digi/čo mu ešte platia :))) / a nemá s tým skúsenosť či by nepomohla reklamácia stroja? dík3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 196 |
|
|
pre TamiMne sa to stalo presne vcera kratko pred 22:00, na markíze, co je pol. V, ale ine V-čka mi išli dobre. Nemam ofico príjem a stalo sa to aj predtým. |
bobo11
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 135 |
|
|
pre TamiLNB mám celkom nové,3 mes.,predtým som mal ine LNB a tiež bolo obdobie, ked mi to robilo. Žeby predzvesť "odchádzajuceho " LNB? |
bobo11
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 135 |
|
|
RE: strata signálu na =V= polarizáciiPokud ta změna je pomalá, tj, klesá a stoupá signál,resp. kvalita pomalu tak to je téměř jistě vadné LNB. Předpokládám, že f konektory máš udělané správně, např nemáš krátký středový drát u koaxu a pod.Vadný přijímač který se choval obdobně jsem měl jen jednou ale nebyla změna kvality pomalá. Říkám jen vlastní zkušenost víc nic.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
RE: strata signálu na =V= polarizáciimne sa to v poslednom case stava na 22w ide feed v HD nabehne mi kvalita na 78%a potom padne po par sekundach,ale je to H,skusal som vsetko new firmware,reset,a stale.kua predtym skvele slo ....boha Dodo jebne maAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 821 |
|
|
RE: strata signálu na =V= polarizáciiMně se stalo přesně to samé... Bylo to ve čtvrtek při hokeji se Švédama. Pár programů šlo v pohodě (tedy jen ty na horizontální polarizaci).Taky jsem podezříval LNB, ale když se to stalo ve stejnou dobu i někomu jinýmu... |
tomygo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 153 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|