Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Tak jaký vybrat?

Jaký koupit cam pro Octagon 918HD,vybírám mezi modulem Cryptoworks-Irdeto(Smit) a modul Cryptoworks - SCM/EUROCAM/Irdeto. U toho Smita prý jdou vypnout hlášky. Prosím o radu. Díky.

grower
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

grower

vzhledem k cenám asi ty nejlevnější
www.azarius.at/seedshop/

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

TO:vorti

Jo díky,ale už je pozdě,do hlíny jdou seeds 1.května. Možná rozumíš satu,ale tomuhle ne..... Rv

grower

RE: Tak jaký vybrat?

rozhodně ne. já se o všechno zajímám čistě amatérsky a vybírám si z toho vždycky jenom to, co se mi zrovna hodí. moje přednosti jsou spíš v tom, že postrádám některý u nás hodně rozšířený negativní vlastnosti, což jsem se naučil taky díky satelitům. nejsem závistivej a nejsem (nevhodné slovo)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

chci říct k.o.m.u.n.i.s.t.a u nás je hodně rozšířenej tenhle směr, ani né tak jako politicky, ale spíš jako životní filosofie.

vortimond

TO:vorti

Jo,jo,to ti blahopřeju,že jsi nezávistivej filosof. Jak píšeš. Ale s cam neporadíš. Tak sevas.

grower

Já bych vzal oba,co když si vzpomeneš a k fixním Astrám přihodíš Thor a UPC.Pak nebudeš muset nic řešit.Tyto moduly jsou oba stejný,mám Eurocam a spokojenost.

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

TO:tkan

Díky,za radu. Jsi asi jedinej co poradí.

grower

Tak jaký vybrat?

Má to ještě cenu kupovat? CI modul Diablo rev. 2.3
Cena s DPH: 1 490,00 Kč.

grower

Polož si otázku jinak,má v současné době ještě něco kupovat?Nemá,kupujeme,ANO,Proč???A jsme zase na začátku.Pokud se ti to líbí a nějak to využiješ,proč né. :laughing:

zzaner
Registrace: 9/2006

grower Jdi-určitě víš kam.

hobza

grower

Ještě jinak,jak jsi s Octagonem spokojený,co ti na něm samotným běží.Sháním nějakou inspiraci a pořád ji nemohu poslední dobou najít.Ty přijmače jsou rok od roku horší a to ,bohužel,ten Octagon patřil k těm lepším,BOHUŽEL???? :) Rv

zzaner

Tak jaký vybrat?

Tak aby jsem to uzavřel,je zde jen pár opravdovejch sat.profiků,kteří poraděj. Těm díky. Ostatní(třeba umí a vyznaj se)neporadí a srážej všechny co teprve začínají.

grower

TO: zzaner

Ahoj,inspirace mi po dnešku leze už krkem. Podívej se,kdo a jak mi poradil na jednoduchou otázku. Prostě slovní průjem. Tak zatím. Jo a Octagon 918HD je best.

grower

TO: hobza

Hej a hlava dobrá?

grower

Tak jaký vybrat?

Kde koupím tento cam AlphaCrypt Classic PRO. Díky,jenom shop ČR. Díky.

grower

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra