, sekce: Zkušenosti |
|
Jak vlastně funguje Dual Twin reciever?Zdravím potřeboval bych poradit kdo má zkušensoti.Mám tu na stole VU+ duo dual reciever.Přiznám se že s duálama zkušensoti nemám.Chtěl bych to provozovat tak že : do Tuneru A toroidní parabolu pevné LNB a do Tuneru B Motor.Který používám a budu používat minimálně. Ted si tu s tím hraju mám zatím jen do A toroidku a do B jen 23,5 ale ?? co právě nechápu..aniž bych nahrával tak všechno mi reciever bere z tuneru A ale 23,5 my přepíná do B aniž bych nahrával.A přitom 23,5 mám také na Toroidu.proč se tak děje?? myslel jsme že na B přepne jen při nahrávání. Jde mi o to že když tam dám motor do B a chová se to jak chce aby mi to "neházelo" stále do B a netočilo z motorem.To nepotřebuju když všechno mám na A a na pevno to jsme mohl zustat u motoru... Doufám že jsme správně vysvětli oč mi jde a už se těším na rady....od lidí co to provozují :))) díky |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: Jak vlastně funguje Dual Twin reciever?zkus to na abforu, koukal jsem ze kluci tam maj diseqc a usals na tunerech zvlastDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|