, sekce: Skylink |
|
Skylink - nechapu !Nechapu jednu vec, zitra to bude mesic, co jsem si objednaval balicek MULTI na mesic, dneska jsem se dival do spravce slizeb a tam je napsano, ze mi to plati az do 1. 6. 2010 ... NEVITE, CO TO JE ZA BLBOST ?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
|
|
RE: Skylink - nechapu !Dokonce tedka se mi zobrazilo az do 1. 7. 2010 ... TOHLE FAKT NECHAPU ... Na 1. mesic je na 1. mesic, objednaval jsem to pres SIPO ! Mate to nekdo taky ?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
|
|
RE: Skylink - nechapu !K datumu ukoncenia objednanej sluzby pride ina instrukcia a ta "ta vypne"...VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W
|
bmilan
Registrace: 5/2004 Příspěvků: 1 337 |
|
|
RE: Skylink - nechapu !A jaka presne instrukcia ? Nevis ?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
|
|
RE: Skylink - nechapu !Buď v klidu, oni ti ty zápisy po uplynutí předplatného vymažou... Nikdy žádné zápisy na kartu nechodí na určenou dobu i neomezené služby mají zápisy na omezené období s postupným prodlužováním...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 640 |
|
|
RE: Skylink - nechapu !No nevím, já bych to viděl tak, že ti přes SIPO tenhle měsíc strhnou částku za další měsíc... Že když je to přes SIPO, tak to brali jako trvalý příkaz.Dreambox DM800HD, Dream Elite 2.0, Doscam 0.23, oscam ymod18_56
Mascom 85Al - 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E
|
Fantomas
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 412 |
|
|
RE: Skylink - nechapu !Proto je výhodné mít možnost blokování instrukcí - zapnout, vypnout zápisy na kartu :))) |
bobík
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 97 |
|
|
RE: Skylink - nechapu !když platíš sipem, tak ti to prodlužují vždy o další měsíc, který jsi si předplatil... |
jaakarel
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 39 |
|
|
RE: Skylink - nechapu !U mňa je to podobné, tiež som to mal predplatené do 13.5 aj mi poslali list že mi to 13.5 končí aby som si to predĺžil a zatiaľ to stále ide. Uvidím do kedy. |
deltoroes
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 166 |
|
|
RE: Skylink - nechapu !bobík: to mi prosim ta objasni :) |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
|
|
RE: Skylink - nechapu !Vzhladom k tomu,ze Lolem pise,ze mu to ukazuje tuto info v spravcovi kariet (nepise o zapisoch),tak predpokladam,ze mu to automaticky aktivuje na dlasie obdobie a poplatok mu bude pekne stiahnuty z uctuČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
RE: Skylink - nechapu !ja mám s tým takú skúsenosť že cez SIPO na jeden mesiac sisi to vlastne dal tzv. trvalým príkazom a bude ti to chodiť každý mesiac do zrušenia cez mail.Ked to chceš na jeden mesiac nabudúce si výpíš radšej šek zaplať sumu na 1 mesiac a máš po probléme, mne takto chodil každý mesiac HD balík.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 190 |
|
|
RE: Skylink - nechapu !A jak to mam teda zrusit ? ? ? Pls poradte, ja to chtel jen na tenhl mesic : (((((((()Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
|
|
RE: Skylink - nechapu !PROSIM, JAK TO ZRUSIM, MOC PROSIM O POMOC : (Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
|
|
RE: Skylink - nechapu !Volaj Sky-link. :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 740 |
|
|
RE: Skylink - nechapu !SIPO lze zrušit na zákaznické lince.TechniSat DIGIT HD8-SX, Skylink
|
mjan
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 71 |
|
|
RE: Skylink - nechapu !595 694 310je to to číslo ? Moc děkuju za odpověd ... CHLAPI DIKY Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
|
|
RE: Skylink - nechapu !Minulý měsíc jsem si objednával balíček MULTI na skylinku ... Platil jsem to přes SIPO ... Chtěl jsem to je na měsíc, teďka mi to prodloužili a já volal na zákaznickou linku, víte, co mi tam řekli ? Že to nejde zrušit, že to je předplatné na celý rok ... Máte to někdo taky tak ? Nemyslíte, že to je blblost ? Jsem naštvaný jak pes ... Chtěl jsem to jen na měsíc a teďka se s tím budu otravovat celý rok .. :(( :(( :((Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
|
|
RE: Skylink - nechapu !Ách jo, tak asi zruším v bance to povolení k inkasu a hotovo. Jestli to nezvládneš, tak požádej někoho svéprávného. Pokud možno z rodiny. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
|
|
RE: Skylink - nechapu !polulin - prosimte, mas icq ? Muzes mi to presne napsat, jak to v bance zrusim ? JSEM NASRANY JAK PES,,, LUDRYStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
|
|
RE: Skylink - nechapu !poulin a jde to teda zrusit v bance ? normal tam prijdu a reknu, aby zrusili to povoleni k inkasu na skylin, ok ?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
|
|
RE: Skylink - nechapu !Uz toho mam fakt dost ! Ti mamlasove ze Skylinku mi rekli, ze kdyz to mam na rok , tak prvni mesic je zdarma .. Na rok to nemam, prvni mesic jsem zaplatil a oni mi to stejne prodlouzili .. TAK JAKO TO KDE JSME UZ ? KONCIM SE SKYLINKEMStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
|
|
RE: Skylink - nechapu !Lolem123: No ono SIPO není moc určené na jednorázové platby... Co ti bránilo použít internetovou platební kartu? Neměl bys sebemenší problém...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 640 |
|
|
RE: Skylink - nechapu !PetrT - ja jsem v tomhle zacatecnik ... Tedka nevim ani jak to zrusit, vsechno v lisiStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
|
|
RE: Skylink - nechapu !Popravde tam maji bordel na te zakaznicke lince ! Trvalo 10. minut nez mi dali tu pravou osobu a ta mi to zrusila na zakaznicke lince ! At zije Skylink, meli by si udelal poradek tamStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
|
|
RE: Skylink - nechapu !Lolem123:Kolko máš rokov prosímta ak via jak osemnást tak si nalej poldeci . R^ :8) :laughing: |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 740 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|