Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - nechapu !

Nechapu jednu vec, zitra to bude mesic, co jsem si objednaval balicek MULTI na mesic, dneska jsem se dival do spravce slizeb a tam je napsano, ze mi to plati az do 1. 6. 2010 ... NEVITE, CO TO JE ZA BLBOST ?

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink - nechapu !

ja platím cez internet vždy jednorazovou platbou a ešte nikdy som nemal problémy. Programy mi aktivujú vždy behom 2-3 dní

STAN33
Registrace: 6/2006

já jsem si objednal HD na jeden měsíc na olympiádu a měl jsem problémů kolem toho taky dost . Každou chvíli mi měnili ukončení signálu , asi neví co je to 1 měsíc. Co jsem provolal kvůli tomu za 1 měsíc to jsem neprovolal u DIGI TV za 3 roky .Se Skylinkem jen problémy. Když jsem si koupil 2009 novou kartu Skylink 2 měsíce by měl mít volnáska na všechny programy , jo prdlas po 1 měsíci vypli a nic až po několika urgencí znovu nahodili Ještě že mám Digi tv .

standa111
Registrace: 11/2009

zasnem
zaroven je to zdovodnenie, preco su pri moci kreatury ako filcko, ci bude paroblb

IQ testy volica pred povolenim ist volit!
zakiluj svojho politika!

losparabo
Registrace: 2/2007

musím se Skylinku zastat, platím kartou - aktivace během vteřin a nikdy jsem neměl žádné problémy. losparabo R^

tnt
Registrace: 1/2006

Standa 111. A co takhle uvést satelitní přístroj ? Pokud máš přístroj s uni čtečkou tak se ani nediv, že ti to nešlo. Jasně je na obalce napsano jak ji kupuješ, že karta Skylink pracuje pouze v licencovaných sat. přístrojích či modulech CryptoWorks.

tons
Registrace: 4/2008

@tnt

neviem ako si pochopil moj prispevok, pravdou je, ze sa ale vobec netyka Skylinku
tyka sa zakladatela tejto diskusie - nad nim zasnem

losparabo
Registrace: 2/2007

re:

Buď rád ,že se díváš a dále to nerozebírej..... :fuming:

over
Registrace: 7/2008

fta

jede ted nekomu volně discovery hd brava a history?
a kdyz dam kartu kde sem si aktivoval hbo hd po jeho spusteni za sms stale mi jede

salamek
Registrace: 10/2008

A ono jde přes Sipo provést jednorázovou platbu? Myslím,že mamlasem není v tomto případě Skylink,ale někdo jiný.Viď Lolem123? :laughing:

IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E

daddy
Registrace: 8/2006

TO: salamek

Už mi to de volně asi 2 měsíce

grower
Registrace: 2/2010

SIPO je od slova SIPAT - to znamená, že poskytovali to prostě SIPE - už rozumíš, co je to za způsob platby :razz: ?

Bororo
Registrace: 1/2010

Bororo

S družené
I nkaso
P lateb
O bčana

pierrepetr
Registrace: 5/2006

to losparabo

pochopil jsem to správně - v první části mého příspěvku jsem se zastal SL a v druhé části podpořil Tvůj názor na omezené právo volit.

tnt
Registrace: 1/2006

Já mám taky problémy s Skylinkem co jsem provolal za 2 měsíce to jsem neprovolal za 3 roky u DIGI TV .
Vše zaplaceno ( příkazem stálým v bance ) a stále o něčem se dohadujia něco nejde. Ještě , že si platím DIGI TV.

standa111
Registrace: 11/2009

pridu dve snede tetky z elektrarne pre preplatok

vies alebo to bude tak ze pridu dve kvetnoodete snede (dobre opalene) tetky k vam domov ze mas preplatok u elektrarni a ze ti chcu vratit preplatok 1000 korun ale kedze bude u nich len 5000-cka
poslu Teba ako uz nejednu babicku do suflika s peniazmi alebo pod vankusom kde ich mas a potom ti povedia ze ked uz su u vas ti odmeraju a vodojem alebo iny drbomer ale kedze nevedia kde ho mas poslu Teba. Kym Ty vylezes na rebrik pricom este zalievas cas pre ne, sa oni zrazu dematerializuju a zmiznu...
K
PS: aj s tvojimi peniazmi
PS2: a nebude to tym ze to boli ufonky :laughing:

krikri
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra