, sekce: DVB-S přijímače |
|
Skystar 1 + WIN 7?Mám dotaz chodí vůbec sat. karta SKYSTAR 1 pod WIN 7? bohužel jsem nikde nenašel žádné ovladače?... |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
|
|
no lebo normalni si W7 nedavajuked nevies co s nou, radsej mi tu SS1 predaj prosim Ta.Ev. Ti ju vymenim za SS2... Mas aj zvlast slot pre CI moduly? Dik! K PS: vyhodne :8) |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
mozno som to trocha prehnalteda aby ma MS nezpentroval od zadu ze robim antireklamu...ale nemozes chciet podporu o hyper-uptodate OS verzie ktora sa mozno ani neujme, teda ona sa ujme aj keby 90% ludi nechce aby sa ujala. Detto ako Office 2007 - uz mi chodia .DOCX, .XLXS ci chcem ci nechcem A to chcu odosielatelia tych .DOCs, .XLSs - jednoducho zapinaju PC a maju tam NIECO co im vytvara NIECO a to nieco je O2007 S .TYPX -- co to je naco to je a preco to je a nemuselo BY byt no sajn. Ja som si ako tak myslel ked prisla velka vlna ze uz neeee Hasta la Vista ale hyper super takyyy dobryyy W7. No ma to nieco do seba - vypne sa to za 5 sek. napr. (nie hibernacia normalne vypnut - samozrejme ked to mas pekne vyladene) ale tych pozitiv je prilis malo. K PS: a stavim vsetky peniaze co mam (39 juro) ze mas navyse W7 64 bit verziu co byva bezne predinstalovane na PCs/NBs... - v tom pripade na ovladace pre SS1 zabudni -- skratka vyber si 32b XP SP3 & hw accel SS1 ALEBO 64b W7 kde si daj SS2 HD |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|