, sekce: Zkušenosti |
|
jaky je rozdíl mezi inverto black ultra a premiumktere je lepší ? |
bambule
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 761 |
|
|
RE: jaky je rozdíl mezi inverto black ultra a...Tezka odpoved, oba jsou vyborne, papirove je lepsi ultra ktere ma i vyhodu dlouheho krku, coz se nekdy muze hodit pri posunu do presneho ohniska paraboly. Ale premium zase spatne neusadis. ;-)Premium jsou vybrane kousky z obycejnych, takze jsou (snad) vzdy OK. Zkousel jsem 3 ultra a 2 black, mam jen malou parabolu FUBA 85, a nakonec jsem zustal u premium, s nim mi jde, i kdyz na hrane, nejlip 26E. Ale rozdily byly opravdu minimalni... Black Ultra http://www.inverto.tv/products/product.php?id=57 Black Premium http://www.inverto.tv/products/product.php?id=58 Ale vsechny Inverta hrave prekonaly vse ostatni, treba Smart Titanium at. Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
|
|
RE: jaky je rozdíl mezi inverto black ultra a...nejlepší by měl být inverto black ultra twin. ale i ten singl mojí parabolu dost táhne na těch nižších frekvencích, kde by podle recenzí neměl podávat až tak dobrý výkony. takže mám pochybnosti, jestli by se mi ta koupě twinu vyplatila.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: jaky je rozdíl mezi inverto black ultra a...Hoši že se tady serynkám mám otázku ohledně uchycení lnb inverto bl. ultra , jak ho mám uchytit aby byl na střed nebo spíše dopředu nebo naopak. Díky.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
|
|
RE: jaky je rozdíl mezi inverto black ultra a...to záleží na parabole. to je právě výhoda u toho singlu, že si s tím můžeš hrát a vždycky se tam vejde ještě držák na multifeed ne-li dva. typicky by se měl uchytit do držáku spíš za tu přední část.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: jaky je rozdíl mezi inverto black ultra a...Mám gibertini 105 i když není tahle dvojice až tak doporučovaná už jsem to pořídil a investovat do další změny se mi nechce.Díkec.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|