Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

TV Spielfilm

Asi pře 10 roky jsem si koupil v trafice tenhle časopis. Dá se ještě u nás někde koupit? Díkec.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV Spielfilm

já jsem ho kupoval vždycky u nás v Tescu :))) né v trafice, ale přímo v tý sámošce tam mají časopisy

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Super časák už dlouho jsem ho neviděl a na deutsch. netu jsem zjistil že je stále v provozu... dík. R^

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

TV DIGITAL

Myslim si,ze TV DIGITAL je este lepsi,ako TV SPIELFILM.Ma cez vyse 100 programov,aj skoro s komplet SKY DE prehladom.Cena 1,80€ Austria edition R^ :)

Power150
Registrace: 3/2009

TV Spielfilm měl vždycky nejlepší hodnocení filmů a i ostatních pořadů. často vtipný a s nadsázkou, to na tom bylo právě zajímavý. v našich magazínech se tohle vůbec nevyskytuje.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

nemusis kupovat http://www.tvspielfilm.de/tv-programm/tv-sender/

*beda*
Registrace: 1/2006

Nabuduce si ho dobre teda prezriem(TV SPIELFILM) R^ ;)

Power150
Registrace: 3/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra