![]() |
|
DVR-Studio Pro 2.15 nejde znovu instalovatProsim poradi mi nekdo jak bych mohl znovu nainstalovat DVR studio kdyz mi vyprsela 30ti denni zkusebni doba? Respektive co vse musim odmazat a kde. Software ponecha v PC "neco" aby opetovna instalace nesla. Predem diky. |
nessi
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: DVR-Studio Pro 2.15 nejde znovu instalovatNejde to nainstalovat znovu. Já jej mám nainstalovano jen jednou a vždy kdy jej chci použít přepíši systemové datum na dobu instalece, nebo v 30 denní lhůtě a vše jede OK. |
milanh
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
RE: DVR-Studio Pro 2.15 nejde znovu instalovatje potřeba založit si paypal účet a zaplatit 85 EUR, což je celkem dost, ale když to někdo používá často...Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: DVR-Studio Pro 2.15 nejde znovu instalovatMilanh:a kde vsude prosim te teen datum prepisujes? Ja to tedy taky zkousel¨. Prepsal jsem datum jen pomoci kliku na hodiny na spodni liste ale stejne jsem to neoblaf. |
nessi
![]() |
|
RE: DVR-Studio Pro 2.15 nejde znovu instalovatmůžeš zkusit taky nějaký crack files, který jsou na něm. fóru boerse.bz ale těžko říct, jestli bude něco z toho funkční:www.boerse.bz/boerse/software-suche/138845-suche-dvr-studio-v2-15-dvr-compress-v1-11-a.html Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: DVR-Studio Pro 2.15 nejde znovu instalovatVortimond: kdybych program pouzival vickrat nez 1x za rok tak ho koupim. Za tu cenu ale ee. Chci jen udelat jedno DVD, proto ho potrebuju rozchodit. Na tu stranku mrknu, diky. Stejne si myslim ze to chce jen odmazat nejakou ulozenou blbinu v pc. |
nessi
![]() |
|
RE: DVR-Studio Pro 2.15 nejde znovu instalovatno to právě že asi ne. s tímhle softem byly vždycky problémy. některý programy si autor dobře hlídá a není pro různý zájemce vůbec jednoduchý je cracknout. ale je tam funkční odkaz na verzi s loaderem uloženou na freakshare, ale moc bych tomu nevěřil, že to bude fungovat.www.boerse.bz/boerse/software-angebote/146101-dvr-studio-pro-v2.html Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: DVR-Studio Pro 2.15 nejde znovu instalovat1.75 plná verze by ti nestačila?Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: DVR-Studio Pro 2.15 nejde znovu instalovatTu 1.75 jsem zkousel, ale nema tolik moznosti jako 2.15. Mam jiz jedno DVD hotove kde mam vytvorene menu a 4 dily serialu. Chtel jsem stejnym zpusobem udelat i to druhe. Proto to shanim. |
nessi
![]() |
|
RE: DVR-Studio Pro 2.15 nejde znovu instalovatSpustit,regedit,hkey curent user,softrware a hledat a mazat :lookaround: |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
RE: DVR-Studio Pro 2.15 nejde znovu instalovathrnek: spustit regedit jsem pochopil. Mam tedy z registru vymazat vse co je spojeno se softem DVR-Studio? Neni mi moc jasne ale to Hkey curent user a software. Predem diky za radu. |
nessi
![]() |
|
RE: DVR-Studio Pro 2.15 nejde znovu instalovatTak jsem vse z registru vymazal ale porad nejde a hlasi stejnou chybu , ze volna verze vyprsela. |
nessi
![]() |
|
re: DVr studiomazanie registrov nepomože |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
@nessijá používám na promazání všeho co nepotřebuji v PC soft RegCleaner. Vždy je tam název softu a jeho výrobce-pak jen označíš a soft jej smázne z registru.Pak už PC "neví",že jsi tam někdy něc takového měl a neměl by být problém to znovu na zkušební dobu spustit...._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: DVR-Studio Pro 2.15 nejde znovu instalovatVětšina programů si udělá záznam do sys.log-u .Jedině přinstalovat systém nebo se vrátit k záloze disku / třeba vytvořenou Acronis-image/. |
JEJDA
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 464 |
![]() |
|
RE: DVR-Studio Pro 2.15 nejde znovu instalovatDatum přepsat buď v biosu, nebo ve windowsech a restart PC |
milanh
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
vymazat nulové registrymusíš ještě odstranit záznam z nulového registru HKLMv CMD pust RegDelNull.exe a vymaž prázdný zápis a znova instaluj info máš v RegDelNull.exe /? |
bobl
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: DVR-Studio Pro 2.15 nejde znovu instalovatKdyz dam pres Spustit CMD, nabehne mi ta cerna tabulka kam kdyz zadam ten RegDelNull.exe tak to napise chybu, ze prikaz nezna. Tak nevim. |
nessi
![]() |
|
RE: DVR-Studio Pro 2.15 nejde znovu instalovatJestli chceš mám DVR-Studio Pro 1.57 s crackem, je plně funkční po uplynutí 30-ti dnů a nemusíš měnit žádný datumTechnisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: DVR-Studio Pro 2.15 nejde znovu instalovatRegDelNull.exe není ve Windows , musíš si stáhnout a dát do adresáře odkud spustíš cmd |
bobl
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
![]() |