, sekce: Linuxové přijímače |
|
MAZ 3.0.0.0.Nevíte prosím někdo,kde přesně najdu na satdigitalne.cz,jak s tímto programem seřadit TV programy.Už to prolejzám celý den a nemůžu na to seřazení nic najít.Nebo poraďte přímo.Předem děkuji. |
kkalvos
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 85 |
|
|
RE:...http://www.megaupload.com/?d=ZVITI3WGat se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
pro alfasexJá ten program mám už delší dobu,ale na seřazení TV programů ho neumím použít.Proto potřebuji najít nějaký návod,a ať se na satdigitalně.cz snažím jak mohu,tak nic potřebnýho nemohu najít.Mazání jsem zvládl,ale seřazení prostě nevím.Poraďte nějakou stránku.Dík. |
kkalvos
|
|
RE: MAZ 3.0.0.0.zoradit sa da iba favoritna skupina. Cize vytvorit favoritnu, zoradit a pouzivat favoritnu (ak prides na to ako prepnut v boxer favoritnu - zoznam kanalov - exit - a stojis hore na tlacitkach a sipkami prejdes na favoritne a tam vyberies ktoru) |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
|
|
MAZ 3.0.0.0Už se mi podařilo udělat seznam seřazených programů v OBLÍBENÝCH,ale nevím jak je z těch oblíbených dostat do AZBOXU. |
kkalvos
|
|
kkalvosno kdyz si stahoval seznam channels z Azboxu cez Maz, tak hned vedle stahnuti je sipka pro upload...manual asi neexistuje.. pak je jeste moznost upnout seznam cez program RCC ... v Maze si ulozis, connect cez RCC do Azbox /FTP/ ... pak Disk2 a tam se nachazi danej seznam a jenom ho prepises... a samozrejme, v Maz lze jenom udelat seznam favoritnich channels... resp zmazat ty channels ktere nepotrebujes, pridat HD flag atd atd.. at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|